Nieco na plot - zabrana

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Nieco na plot - zabrana

Príspevok od používateľa Bobr »

Mame na zahrade klasicky plot teda pletivo a hladam nejaku vhodnu zabranu ktoru by som na to pohol natiahnut aby k nam do dvora nebolo vidiet :) kedy si sa na to pouzival palach teda trstenica ale to sa mi nezda dost trvacne :) takze nieco ine, rozmyslal som taky vetrolam ako sa dava na tenisove kurty ale to neviem nikde najst, prosim help :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Skus behnut do stavebnin a pohladat tam. Ja by som to riesil neakou takou sietovinou, aka sa pouziva na stavbach. Samozrejme, bez neakej potlace, alebo tak. ;)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

skus tuje alebo zivy plot :) ak nepomoze tak skus potom nieco fakt v stavebninach
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ok diky chlapci tie tuje sa my zdaju celkom dobre riesenie :) ze ma to skorej nenapadlo ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. tuje sú dobré, len dlhšie to trvá kým narastú. Ale až sú v požadovanej výške, tak nie je nič lepšie a krajšie.

btw.. dobrá rada z vlastnej skúsenosti.. až budete sadiť tuje, tak ich dajte v dostatočnej vzdialenosti od plota, aby sa medzi plot a vysoké tuje zmestil aspoň jeden človek, aby ich mohol strihať. My sme na jednu polku plota dosť tie tuje pricapili k pletivu a keď su veľké, tak tlačia o plot a keď ich idem ostrihať, tak jednak nadávam jak pohan, bo som celý doškriabaný a tiež keďže musím viac zostrihnúť, tak sú redšie a neplnia želaný efekt..
Napísať odpoveď