Nieco na plot - zabrana
Nieco na plot - zabrana
Mame na zahrade klasicky plot teda pletivo a hladam nejaku vhodnu zabranu ktoru by som na to pohol natiahnut aby k nam do dvora nebolo vidiet
kedy si sa na to pouzival palach teda trstenica ale to sa mi nezda dost trvacne
takze nieco ine, rozmyslal som taky vetrolam ako sa dava na tenisove kurty ale to neviem nikde najst, prosim help 
jj.. tuje sú dobré, len dlhšie to trvá kým narastú. Ale až sú v požadovanej výške, tak nie je nič lepšie a krajšie.
btw.. dobrá rada z vlastnej skúsenosti.. až budete sadiť tuje, tak ich dajte v dostatočnej vzdialenosti od plota, aby sa medzi plot a vysoké tuje zmestil aspoň jeden človek, aby ich mohol strihať. My sme na jednu polku plota dosť tie tuje pricapili k pletivu a keď su veľké, tak tlačia o plot a keď ich idem ostrihať, tak jednak nadávam jak pohan, bo som celý doškriabaný a tiež keďže musím viac zostrihnúť, tak sú redšie a neplnia želaný efekt..
btw.. dobrá rada z vlastnej skúsenosti.. až budete sadiť tuje, tak ich dajte v dostatočnej vzdialenosti od plota, aby sa medzi plot a vysoké tuje zmestil aspoň jeden človek, aby ich mohol strihať. My sme na jednu polku plota dosť tie tuje pricapili k pletivu a keď su veľké, tak tlačia o plot a keď ich idem ostrihať, tak jednak nadávam jak pohan, bo som celý doškriabaný a tiež keďže musím viac zostrihnúť, tak sú redšie a neplnia želaný efekt..