Košice dokážu prekvapiť.. takže v tomto prípade netreba kričať hop, kým (Ti) nepreskočí..Peky05 napísal:Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co to trepes? Martin je druhy... A Popradu skoro o nic nejde, takze bude hrat MT-PPPeky05 napísal:mame tu dvojice na play-off:
1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)
Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.
Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
-
Sagittarius
Guru
t0m4s3: Nie: http://www.hokej.sk/extraliga/?clanok=53180t0m4s3 napísal:Co to trepes? Martin je druhy... A Popradu skoro o nic nejde, takze bude hrat MT-PP
-
t0m4s3
Admin
Ajeee to pivo mi nerobi dobre, takyto vysledok som necakal, teraz uz som takmer presvedceny ze koncime vo stvrtfinale rovnako ako minuly rok. Ak uhrame zapas s Trencinom tak to povazujem za uspech.Sagittarius napísal:t0m4s3: Nie: http://www.hokej.sk/extraliga/?clanok=53180
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Arthas06
Medium Expert
Ale ten Martin s tym trenčinom to je smola my na trenčin neveme hrať, škoda sme si to pokazili s popradom v poslednom zapase sme mohli hrat s Popradom ale dufam že zdolame aj trenčín a vyhráme to všetko .Peky05 napísal:mame tu dvojice na play-off:
1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)
Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.
Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
-
Lord ANAKIN
Professional
- heh na KE dokazeme zahrat ked sa dobre vyspimePeky05 napísal:Vsak jasne kosice uz toho dost pokazili,ja sa bojim popradu lebo ako som spominal tento rok sme mali hlavne doma velmi tesne vysledky
Ja si zas myslim, ze nas vyradite ako nic, Dukla slubovala posily. namiesto toho prisiel Opatovsky, kt. hned poslali dpc a Kral, kt. uz je za zenitomt0m4s3 napísal:Ajeee to pivo mi nerobi dobre, takyto vysledok som necakal, teraz uz som takmer presvedceny ze koncime vo stvrtfinale rovnako ako minuly rok. Ak uhrame zapas s Trencinom tak to povazujem za uspech.
-
skurud-hay
Expert
Každý súper je zdolateľný tak isto aj Trenčín,,,, keď budeme hrať dobre v obrane,, kvalitne korčuľovať,, strieľať máme na nich určite,,, taktiež je treba aj kúsok šťastia,, takže hor sa na TrenčínArthas06 napísal:Ale ten Martin s tym trenčinom to je smola my na trenčin neveme hrať, škoda sme si to pokazili s popradom v poslednom zapase sme mohli hrat s Popradom ale dufam že zdolame aj trenčín a vyhráme to všetko .
-
hojko
Site Admin
Peky05: To su sice statistiky, ale realita je vsak ina. Martin dlhodobo nevie hrat na Duklu, mozno je to preto, ze Dukla ma lepsie fyzicky stavanych hracov, hraju viac do tela a dohravaju suboje, co robi potom Martinu problemy. Ak by mal MT vypadnut, tak nech je to aspon po prehra na domacom lade, ci uz v piatom alebo siedmom zapase, pretoze si fanusikovia rozlucku s hracmi urcite zasluzia. Osobne si myslim, ze dalej pojde Dukla.