Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Peky05 napísal:Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy
Košice dokážu prekvapiť.. takže v tomto prípade netreba kričať hop, kým (Ti) nepreskočí.. ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Peky05 napísal:mame tu dvojice na play-off:

1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)

Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.

Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
Co to trepes? Martin je druhy... A Popradu skoro o nic nejde, takze bude hrat MT-PP
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

t0m4s3 napísal:Co to trepes? Martin je druhy... A Popradu skoro o nic nejde, takze bude hrat MT-PP
t0m4s3: Nie: http://www.hokej.sk/extraliga/?clanok=53180
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:t0m4s3: Nie: http://www.hokej.sk/extraliga/?clanok=53180
Ajeee to pivo mi nerobi dobre, takyto vysledok som necakal, teraz uz som takmer presvedceny ze koncime vo stvrtfinale rovnako ako minuly rok. Ak uhrame zapas s Trencinom tak to povazujem za uspech.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

martin skoncil treti...skoda obvzlast ked sme to mali vo svojich rukach ale mozno ze vsetko zle je na nieco dobre a prekvapime, bo aj ked sme skoncili na tretom mieste mame mensi komplex z trencina
Sagittarius
Guru
Guru

Ale zase na druhej strane Trenčín je teraz z formy...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Ale zase na druhej strane Trenčín je teraz z formy...
V Plejof sa zacina odznovu a myslim si, ze akakolvek terajsia forma je irelevantna...
Sagittarius
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:V Plejof sa zacina odznovu a myslim si, ze akakolvek terajsia forma je irelevantna...
Veď ako hovorí Stevie Wonder: uvidíme... :wink:
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

chlapci a Nitru ste kde nechali? sa mi zda ze prvi skoncili :D:D:D
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Peky05 napísal:mame tu dvojice na play-off:

1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)

Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.

Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
Ale ten Martin s tym trenčinom to je smola my na trenčin neveme hrať, škoda sme si to pokazili s popradom v poslednom zapase sme mohli hrat s Popradom ale dufam že zdolame aj trenčín a vyhráme to všetko .
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

brm napísal:Košice dokážu prekvapiť.. takže v tomto prípade netreba kričať hop, kým (Ti) nepreskočí.. ;)
Vsak jasne kosice uz toho dost pokazili,ja sa bojim popradu lebo ako som spominal tento rok sme mali hlavne doma velmi tesne vysledky
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Peky05 napísal:Vsak jasne kosice uz toho dost pokazili,ja sa bojim popradu lebo ako som spominal tento rok sme mali hlavne doma velmi tesne vysledky
- heh na KE dokazeme zahrat ked sa dobre vyspime :lol: ale takto poviem ze ked Poprad prejde cez Kosice tak tu bude prekvapenie pre mna nehorazne ako ma aj presvedcili v poslednom vzajomnom zapase som myslel ze si na stadione pekne pozanadavam ale 6:2 som necakal ... ale taka mala interna informacia Poprad ani velmi nemoze postupit kedze sa tento rok nebude konat ani Tatransky pohar a dovod je jednoduchy a to ze sa ide prerabat cela ladova plocha + pribudnu dalsie miesta na sedenie takze sa nekupovali ani posili do tymu a ani nic... :oops:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

t0m4s3 napísal:Ajeee to pivo mi nerobi dobre, takyto vysledok som necakal, teraz uz som takmer presvedceny ze koncime vo stvrtfinale rovnako ako minuly rok. Ak uhrame zapas s Trencinom tak to povazujem za uspech.
Ja si zas myslim, ze nas vyradite ako nic, Dukla slubovala posily. namiesto toho prisiel Opatovsky, kt. hned poslali dpc a Kral, kt. uz je za zenitom :roll:
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Arthas06 napísal:Ale ten Martin s tym trenčinom to je smola my na trenčin neveme hrať, škoda sme si to pokazili s popradom v poslednom zapase sme mohli hrat s Popradom ale dufam že zdolame aj trenčín a vyhráme to všetko .
Každý súper je zdolateľný tak isto aj Trenčín,,,, keď budeme hrať dobre v obrane,, kvalitne korčuľovať,, strieľať máme na nich určite,,, taktiež je treba aj kúsok šťastia,, takže hor sa na Trenčín :hokej2:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Trencin vie na Martin zahrat perfektne takticky, co znamena dobra hra dozadu podporena dohravanim subojov pri mantineloch a celkovo fyzicika hra, ktora na Martinskych, nie prave dobre stavanych (ale o to sikovnejsich) utocnikov plati.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

minuly rok Kosice vyhrali v zakladnej casti proti Trencinu 5 duelov zo 6 a v play-off nakoniec Kosice prehrali 2-4 takze kludne mohol mat Martin v zakladnej casti smolu na Trencin ale teraz to moze byt uplne inak
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peky05: To su sice statistiky, ale realita je vsak ina. Martin dlhodobo nevie hrat na Duklu, mozno je to preto, ze Dukla ma lepsie fyzicky stavanych hracov, hraju viac do tela a dohravaju suboje, co robi potom Martinu problemy. Ak by mal MT vypadnut, tak nech je to aspon po prehra na domacom lade, ci uz v piatom alebo siedmom zapase, pretoze si fanusikovia rozlucku s hracmi urcite zasluzia. Osobne si myslim, ze dalej pojde Dukla.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko:su to len statistiky ale musime brat ze Dukle sa v poslednej dobe nedari a to moze Martin vyuzit,ale no zase Martin tiez nema dakedy bohvieake vykony no newiem kto postupi ale bude to asi dlha seria
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Dukle sa nedari a mozno su len vypocitavi - v prvej osmicke tento rok nie je lahsi alebo tazsi super. Ak sa im nedari, prave teraz je najlepsi cas zacat odznovu... Dufam, ze postupi Martin, ale myslim si, ze postupi Dukla.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

dnes to bol paradny zapas s vybornou martinskou kulisou a na prekvapenie aj nasi hrali dorazne a tvrdo, skvelo zachytal lakosil aj ked som mal na zaciatku obavy kedze mesiac nechytal
Zamknuté