Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

slovencinarka taka stara sa smykla v triede na mrmli :D
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

no raz, na hodine geografie, kamos poslal obeznik ze "vazia cicky profesorky xyz viac ako 50 kg?"(ona ich ma ale fakt hnusne velke :shock: ) a ked sa ten obeznik dostal k dalsiemu spoluziakovy tak on ho narocky dal na lavicu tak aby ho ucitelka videla. a ona sprosta, ne zeby ten obeznik zahodila do kosa ale zacala ho citat :lol: to ste mali videt jak zaroven chytila nervu a zaroven sa aj hanbila strasne. a ako bonus bolo to, ze na tom obezniku bolo na otazku ze ci vazia jej cicky viac ako 50 kg, skoro vsetky odpovede ano :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Keď sa triednej pýtam na hajzel...tak mi povedala,že vypadni..zmizni,strať sa.. :D a tak.. a na poseldy,...pýtam sa..že pani profesroka môžem ísť na WC.. a nepustila ma..5 minút an to,šla moja je****tá spolužiačka a tú pustila..Tak aj ja som šiel aj s vreckovkami a mydlil som ich,ako ona,a aj tak ma nepustila.. :D
Tých príhod je veľa..napr. profák telesnej.. :D doniesol mu spolužiak ospravedlnenku,že nemôže cvičiť..a tak si potíšku mrmle..čo mi to zas tá p*ča posiela.. :D a tak..
Alebo ten istý..hovorí necvičiacemu spolužiakovi..hybaj mi kúpiť noviny..
a ona na to,ale p. profesor..vonku prší..a on na to,že šak si ich dáš pod kabát.. :D
Alebo nám nadáva do lekvárov.. :D ,tým,čo necvičia.. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sice som to nezazil nazivo, ale aj sprostredkovane je to zaujimava prihoda...

onehda si tak pred zaciatkom vyucovania spoluziaci fajcia na lisiakovi (taky plac trochu bokom od skoly) a pride triedna ze

"Chlapci, ranajky sa vam uz skoncili, chodte do skoly"

odvtedy samozrejme kazdy chodi na ranajky :)

este si dovolim take videjko zo stuzkovej
http://youtube.com/watch?v=_W2XE3Jkapo
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Včera spolužiak sa trošku pohral s profákovým notebookom. Keď cez prestávku odišiel, tak mu spustil odpočítavanie vypnutia systému. Tesne predtým, než sa to stalo, polka triedy "nenápadne" vytiahla mobil a začala tú srandu nakrúcať. Poviem vám, skoro sme všetci umreli od smiechu. On si myslel, že to kvôli tomu sa vypol, bo zabudol napojiť book do el. siete. Keď potom skontroloval batériu, sa čudoval, že tam bolo 54%. :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

U nas na lyziarskom sa na polnoc riaditelka ozrala a v uteraku tancovala s telocvikarom po chodbe... A ruz mala asi po celej tvari, potom ked sme sa na nich smiali tak nas zvonka zamkla do izby a do rana sme nemali jak vyst von..
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

napisal som na stolicku kriedou nejake slovo zrkadlovo obratene.. a ona mala v ten den cierne nohavice. .tak s tym chodila napisanym cely den..
----
na hodine chcemie sme nahravali akoze interupciu(na katedre) na labakoch v bielych plastoch.. a v tej chvily nejaky zamestnanec skoly vbehol a ona sa zacala robit je jej to vadi...
-----
preparat na biologiu... nejke vykvasene k*k*tiny ( boli v tom nejake male zvieratka... a smrdelo to jak hovno.. sme nalialy na stolicku na ktorej bol taky madrac. .viete co myslim a to sa poriadne napilo. .a niektory prof. si tam posadali a potom smrdeli jak posrany.. a tak...
---- ohryzky z jablka, supky uz bananov a tak.. dostali ucitelie. .
----- plul som tatarsku z bagety z obloka na pinpogove stoly a tam boli mladsi.. a isli sa stazovat tak si ma zavolali k zastupkyni...
-----
na svadbe svojej triednej ucitelky sme sa opili riadne a cez hostinu sme sa sli do doliny kupat.. :D
a potom sme sa mokry a tak vratili..
--------
je toho vela ale dako sa spomenut neda:D
schw33k napísal:No moja ucitelka , bohuzial si so mnou uzila dost toho , kedze papulu mam riadnu a pitchovat nikdy do seba nenecham .. i ked niekedy postupom casu si uvedomujem , ze som to aj prehanal , niekedy

Takze raz som jej na otazku odpovedal " HOVNO " , par krat som si s nou potikal - samozrejme len z mojej strany
ale presne toto sa stalo aj mne.. ale este horsie nadavky..
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Na fyzike sme robili taký menší pokus na rovnomerne zrýchlený pohyb a podobne.. na ten pokus bolo treba také kovové guľky.. na konci hodiny učitel [ naj. učitel na škole ] povedal kamošovi aby zobral tie guľky.. on ich zobral a za pár chvíľ sa ho učiteľ spýtal: "Máš tie guľky ?" spolužiak povedal: "Áno mam tri" a učiteľ na to: "Tri ?! Niesi ty neaký abnormálny ?" :D

Alebo ešte taká menšia sranda s tým istým učiteľom: idem do bufetu a na sebe som ma tričko s motívom a nápisom Metallica.. zrazu ma niekto poklpe po chrbe: tam stojí ten učiteľ: "MetláBliká však Matúš.. ?" Ja že prosím ? Jaaaj Metallica. On mi na to hovorí: "To ty také počúváš ? Aj ja som niekedy počúval Metallicu, to je taká vecná hudba, nie ako to keď jeden počítač spraví tuc-tuc a o mesiac druhý tuci-tuc.. to sa nedá porovnať. No nič maj sa Matúš" Zostal som stáť z otovorenými ústami :)

Je to fakt v skvelý učiteľ a úplne v pohode chlap !
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no poviem aspoň jednu. V 9 ročníku sme dostali nového učiteľa chémie a bol mierne zaostalí a keď na polroka zaokruhloval známky tak prišiel na radu spolužiak: učiteľ: No Mag vidím to na štvorku..., spolužiak sa postavil prišiel ku katedre a zreval: ,,ČO MÁM??" a učiteľ zajachtával :Trojku,trojku,trojku! :D :D :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

SPoluziak to prehnal a v autobuse na pred poslednom sedadle grcal :) tak mu chalani zavesili za usi tesko tasku ucitelka sla dozadu a pyta sa , ze co robi.
Kamos odpovedal kontroluje nakup :) A ona sa otocila a sla prec ...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Naša učiteľka chémie si rada sadala na polovicu prdele a eďže bola strašne tlstá nohavice sa jej vždy zarezali do kundy a trčali jej také dva langoše nostrach:D a taký druhý zážitok asi keď sme boli na lyžovačke asi 4 chalani každý na jednej posteli a pri každom asi dve baby,všetci sme boli v spodnom prádle a proste jak v bordeli:D keď v tom učiteľ,s karatmi v ruke že čí nám hrabe,úpotm nám zakázal lyžovať na 3 dni:D
a taký tretí v tábore keď sme sa akože trtkali 5 chalani ,natáčali sme to s mobilom a ten učiteľ došiel:D:D:D:
edit:
teraz jak som na strednej tak máme profesorku SJ a L a tá má neskutočne veľké kozy to sa asni nedá a ona ešte tak chodí jak nejaká hradná pani a s ňou sú každé slová sranda ale raz sa spolužiak udrbával na volačom a zrazu učiteľka že: Roman 4-ka vľavo kaz,no v pix celá trieda.
Od začiatku roka máme veľký výkres a2 a taqm píšeme všetky taktéto kktiny čo povedia učitelia a raz náš triedny rozprával o žiakoch čo len prekročia prah školy a zapália si a raz že: No tak keď mu to tak chutí tak nech si pre mňa za mňa napchá aj celú krabičku do papule aby mal ten šľuk poriadny:D on je taký že hocikedy počas hodinyzačne ropzrávať príhody a to zajebe celú hodinu:D

Drago: no a? Naša učiteľka trtkala skoro so všetkými žiakmi z triedy ktorej bola triedna ešte minulý rok
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

rixo napísal:Naša učiteľka trtkala skoro so všetkými žiakmi z triedy ktorej bola triedna ešte minulý rok
Tak a toto si myslel vážne?..alebo tomu celkom dobre nechápem.. :shock:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Ja som raz dejepisarke hodil učebnicu dejepisu do hlavy :lol: bolo to tak ze som ju chcel hodit do kamarata a ten sa uhol a ona akurat vošla do triedny a schytala priamu :lol: a nič mi nepovedala asi chytila šok :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Jedna angličtinárka na škole bola známa tým, že keď prišla na hodinu, sadla si za katedru, vyložila si prsia na stôl a až potom začala vyučovať. Tie jej prsia, to bol zážitok, keby nenosila vždy opasok, tak ich kotúľa za sebou po zemi. :D
A na nižšom stupni nás učil vtipný profák, strašný trémista bol a pri vysvetľovaní látky sa opieral zboku o katedru, lenže šrauby časom nejako povolili a on sa spolu s katedrou zviezol na zem, okuliare mimo, on celý červený, len hapkal, nevedel čo povedať a mi sme sa na ňom fest rehotali. :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

tak nie so vštkými neviem presne koľko ich bolo ale minulý rok mala 4.EB a s tými
wrtulka33
Light Star
Light Star

Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Ked sme pomalovali pastou na vylete v noci so segrou jedeho profaka... :D ale b0mba bola , ked sme rano vstavali na ranajky do hlavnej budovy...a akurat nam odstavili vodu... :D to bola fakt pecka... :lol:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

program k****ina;

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Môj najlepší zážitok s jednou profáčkou bol....
Mali sme úlohu z programovania na ktorú samozrejme nik nevedel prísť, aj ja som sa s ním sral jak neviem čo tak dal do hlavičky ... Program k****ina;
(pascal is dead). Ja som ročník predtým totiž furt používal nadávky a všeliaké vulgarizmi v definíciach atď. a profákovi s ktorým sme mali informatiku to dakosi nevadilo... no tak ako som to šiel kuázať učiteľke som otvoril súbor kde bol zdroják a odrazu som si spomenul že aký je názov... chcel som ho síce narýchlo zmazať ale dakosi sa mi zadrhol backspace keď som označil spomenutý vulgarizmus do bloku :D . takže ho pekne krásne videla ešte pekne označený .... našťastie z toho nebol nejaký extra po... akurát chcela napísať do triednej knihy že sme preberali program k**** :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

hodím ďalšiu sitáciu: na základke sme sa dosť často išli za školníkom vypýtať sa z hodiny že či nepotrebuje pomoc ale väčšinou sme boli v nejakej prázdnej triede a raz doniesol školník pálenku a 4 z nás (ja nepijem) sa pekne zoťali a následne na angličtine sme dostali nejaké letáky na učebnice a ten jeden čo bol opitý si to pozeral 10 minút až prišla učiteľka a vytrhla mu to z rúk a on na celú triedu: ,, No tak si to po.eb! :smt044 a nič s toho nemal :hehe:
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

Este na ZS sme hrali v satni futbal, ona mala dozor a kamarat vystrelil šajbu rovno jej do hlavy :lol:
wixinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wixinka »

moj kamarat si dal s ucitelom suboj v telocvicni lebo sa na seba stvali pre daco... :D
Napísať odpoveď