Must have have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05. Must be registered for 2 weeks at least.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
cize najmenej musis mat uploadnute 25 GB a ratio vyssie, alebo rovne 1.05 a estemusis byt registrovany minimalne 2 tyzdne. status ti bude odobrany hned ako ti ratio klesne pod 0.95
Hellboy248 napísal:hm tak to je potom divne ze nemas pozvanky
j je.. potom ako ich zrusili.. a teraz nahodili s5.. tak mi zmizli 3 pozvanky
prve 4 pozvanky som dostal po dosiahnuti PU stupna.. 25gb upl... a momentalne pri 400gb uploade (ratio 1.559) nic.. ale po pozvankach teda ani netuzim
//
Hellboy248 napísal:ja by som taku pozanku uvital...
Šu-Do napísal:j je.. potom ako ich zrusili.. a teraz nahodili s5.. tak mi zmizli 3 pozvanky
prve 4 pozvanky som dostal po dosiahnuti PU stupna.. 25gb upl... a momentalne pri 400gb uploade (ratio 1.559) nic.. ale po pozvankach teda ani netuzim
jeden chalan by mi mohol dat pozvanku ale ma iba jednu a ja si chcem do najrychlejsie stiahnut par veci
keby bol niekto taky dobry a poslal mi pozvanku tak by som bol vdacny [email protected]
prosim vas velmi kto by aj mne neposlal pozvanku na TL velmi vas prosim kto by bol taky ochotny na e-mail [email protected] velmi by som bol rad dakujem velmi pekne