Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

neda, ale zasa ked prestanes fajcit tak priberes :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pisal som tu pred rokom s tym ze som vyfajcil do dna tak 4-5 cigariet a s tym ze koncim.

Dnesne stanovisko je take ze s tym musim prestat lebo jazdim na dlhe cesty bicyklom a uvedomil som si to dnes ked som bezal asi 30 metrov a bol som zadychcany ako kon.Denne som vyfajcil od 5-15 ako kedy.Dnes 2 a na 2ch koncim.Dufam
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

PACO8 napísal:neda, ale zasa ked prestanes fajcit tak priberes :)
mne to tiez pripada ako sprostost ale nieco na tom bude skor si myslim ze ked fajcim tak nepriberem a nepocitujem ze som hladny ked dajcim, nefajcim extremne ako niektory, zacal som asi pred 2 tyzdnamy a nic, ziadna zavislost ani podobne, proste neviem ake ot ma na mna ucinky okrem toho ze som neni hladny a toci sa mi hlava
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

compleX napísal:mne to tiez pripada ako sprostost ale nieco na tom bude skor si myslim ze ked fajcim tak nepriberem a nepocitujem ze som hladny ked dajcim, nefajcim extremne ako niektory, zacal som asi pred 2 tyzdnamy a nic, ziadna zavislost ani podobne, proste neviem ake ot ma na mna ucinky okrem toho ze som neni hladny a toci sa mi hlava
- 2 tyzdne je kratka doba ale je to pravda s tym ked fajcim tak nepocitujem nejako hlad a hlava sa mi toci ked nefajcim aspon 4-5 dni a potom si dam cigu ja sa snazim tiez obmedzovat a najme preto ze osobe na ktorej mi velmi zalezi to vadi ... celkom asi ale neprestanem lebo ked ma nieco vytoci tak mam nehoraznu chut na cigu a ked si zapalim tak som kludnejsi, je to asi aj vec psychiky ale funguje to tak to neriesim ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

osobne by som dal cenu cigariet na 1000 a viac korun za krabicku, a rozdiel trhovej ceny a tejto ceny by som odvadzal do zriadeneho fondu, z ktoreho by sa liecili choroby vzniknute z fajcenia.
Solidarita je fajn vec, ale solidarita s ko*ot, ktory si vedome nici zdravie - to nie.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- pri takej cene by sa zohnavali na cierno a popri tom by sa mohli zacat rozsirovat aj veci co skodia viac ako cigarety a kym nefajcim 2 baliky cigariet denne ze musim tak ako fakt nerieism , mam rad cigu k pivku a aj tak raz zomriem :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Lord ANAKIN napísal:- pri takej cene by sa zohnavali na cierno a popri tom by sa mohli zacat rozsirovat aj veci co skodia viac ako cigarety a kym nefajcim 2 baliky cigariet denne ze musim tak ako fakt nerieism , mam rad cigu k pivku a aj tak raz zomriem :)
vdaka BOHU, ze uz onedlho si ja vychutnam pivko bez dymu z cigariet ostatnych :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- a ved uz mas take miesta kde si ho mozes vychutnat aj bez cigariet ... mne osobne nesedi predstava ze si v bare nemozem zapalit cigaretu k pivku ale zas je pravda ze niekomu vadi ze fajcim preto nech je to oddelene ale nech sa to nerusi uplne...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Key5ers0ze napísal:vdaka BOHU, ze uz onedlho si ja vychutnam pivko bez dymu z cigariet ostatnych :)
to ťažko
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

pinco napísal:to ťažko
odchadzam do Irska :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jaaaaj tak poviem nie? :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:osobne by som dal cenu cigariet na 1000 a viac korun za krabicku, a rozdiel trhovej ceny a tejto ceny by som odvadzal do zriadeneho fondu, z ktoreho by sa liecili choroby vzniknute z fajcenia.
Solidarita je fajn vec, ale solidarita s kok****, ktory si vedome nici zdravie - to nie.
kebyze su take drahe tak by sa nefacili cigarety ale zacala by sa vovelkom predavat trava, aspon podla mojho nazoru
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

compleX: zacal by sa predavat tabak cigaretove pepierky a kazdy by si cigaretku usulal ako napr. v Nemecku tam stoji krabicka od 5€ vyssie :)
a este k tomu ci schudnes ked zacnes fajcit, moj tato prestal po asi 15rokoch fajcit pribral asi 10kg na vahe lenze po roku ho to znovu chytilo a nezhodil ani kilo, zivy priklad, presne tento isty pripad aj teta
ak chces schudnut zacni sa zdravo stravovat a zacni cvicit :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

PACO8 napísal:compleX: zacal by sa predavat tabak cigaretove pepierky a kazdy by si cigaretku usulal ako napr. v Nemecku tam stoji krabicka od 5€ vyssie :)
a este k tomu ci schudnes ked zacnes fajcit, moj tato prestal po asi 15rokoch fajcit pribral asi 10kg na vahe lenze po roku ho to znovu chytilo a nezhodil ani kilo, zivy priklad, presne tento isty pripad aj teta
ak chces schudnut zacni sa zdravo stravovat a zacni cvicit :wink:
problem je v tom ze cvicit nemozem
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

chodit snad mozes tak jedz zdravo a rob dlhe prechadzky ... ak by si si mohol aj trosku zabehat bolo by to este lepsie ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

compleX napísal:kebyze su take drahe tak by sa nefacili cigarety ale zacala by sa vovelkom predavat trava, aspon podla mojho nazoru....
problem je v tom ze cvicit nemozem
naivna predstava. rozmyslaj trosku aj o inom, ako o 14 rocnych soplakoch.
minimalne spomenute chodenie a plavanie mozes.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

zas az taka pitchotina to nie je, ak by bolo mozne zdanit travu, tak by sa predavala, je to len o tom ako stat zaraba na tabaku a chlaste.
ale ked si zoberiem ze sme v EU, tak je to asi tak realne ako ze u nas bude trest smrti.... :twisted:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:naivna predstava. rozmyslaj trosku aj o inom, ako o 14 rocnych soplakoch.
minimalne spomenute chodenie a plavanie mozes.
napisal som to tak ako by som nemohol ani chodit, problem je v tom ze mam rozpadnute paty, chodit mozem a utekat na kratke vzdialenosti, nieco vymyslim len som chcel vediet vase nazory
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

hmm noo preco som zacal fajcit?
- preistotu...

...to je otazka na ktoru neni normalna odpoved, rovnako, skus sa opytat: prečo majú kluci penis a holky vagínu? no prečo? lebo lečo!
si.ska
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa si.ska »

prilezitost je vzdy-ja som uz zavislacka sakra :? chcem sa toho uz konecne zbavit,ale moc sa mi to nedari,som proste slabox:( moji rodicia nevedia ze fajcim,to by ma asi dobili...fajcenie je taka najnepotrebnejsia vec,nechapem ludi co s tym zacinaju-a v tomto case ix je pomerne dost vidim kamaratov co cely zivot tvrdili ze fuj to nikdy co zacali fajcit...je to humus a nejde to tak lahko s tym seknut..najlahsie je ani nezacat
Napísať odpoveď