Fajcite?
Pisal som tu pred rokom s tym ze som vyfajcil do dna tak 4-5 cigariet a s tym ze koncim.
Dnesne stanovisko je take ze s tym musim prestat lebo jazdim na dlhe cesty bicyklom a uvedomil som si to dnes ked som bezal asi 30 metrov a bol som zadychcany ako kon.Denne som vyfajcil od 5-15 ako kedy.Dnes 2 a na 2ch koncim.Dufam
Dnesne stanovisko je take ze s tym musim prestat lebo jazdim na dlhe cesty bicyklom a uvedomil som si to dnes ked som bezal asi 30 metrov a bol som zadychcany ako kon.Denne som vyfajcil od 5-15 ako kedy.Dnes 2 a na 2ch koncim.Dufam
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to tiez pripada ako sprostost ale nieco na tom bude skor si myslim ze ked fajcim tak nepriberem a nepocitujem ze som hladny ked dajcim, nefajcim extremne ako niektory, zacal som asi pred 2 tyzdnamy a nic, ziadna zavislost ani podobne, proste neviem ake ot ma na mna ucinky okrem toho ze som neni hladny a toci sa mi hlavaPACO8 napísal:neda, ale zasa ked prestanes fajcit tak priberes
-
Lord ANAKIN
Professional
- 2 tyzdne je kratka doba ale je to pravda s tym ked fajcim tak nepocitujem nejako hlad a hlava sa mi toci ked nefajcim aspon 4-5 dni a potom si dam cigu ja sa snazim tiez obmedzovat a najme preto ze osobe na ktorej mi velmi zalezi to vadi ... celkom asi ale neprestanem lebo ked ma nieco vytoci tak mam nehoraznu chut na cigu a ked si zapalim tak som kludnejsi, je to asi aj vec psychiky ale funguje to tak to neriesim ...compleX napísal:mne to tiez pripada ako sprostost ale nieco na tom bude skor si myslim ze ked fajcim tak nepriberem a nepocitujem ze som hladny ked dajcim, nefajcim extremne ako niektory, zacal som asi pred 2 tyzdnamy a nic, ziadna zavislost ani podobne, proste neviem ake ot ma na mna ucinky okrem toho ze som neni hladny a toci sa mi hlava
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
vdaka BOHU, ze uz onedlho si ja vychutnam pivko bez dymu z cigariet ostatnychLord ANAKIN napísal:- pri takej cene by sa zohnavali na cierno a popri tom by sa mohli zacat rozsirovat aj veci co skodia viac ako cigarety a kym nefajcim 2 baliky cigariet denne ze musim tak ako fakt nerieism , mam rad cigu k pivku a aj tak raz zomriem
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
blitzkrieg
Professional
kebyze su take drahe tak by sa nefacili cigarety ale zacala by sa vovelkom predavat trava, aspon podla mojho nazoruenter00 napísal:osobne by som dal cenu cigariet na 1000 a viac korun za krabicku, a rozdiel trhovej ceny a tejto ceny by som odvadzal do zriadeneho fondu, z ktoreho by sa liecili choroby vzniknute z fajcenia.
Solidarita je fajn vec, ale solidarita s kok****, ktory si vedome nici zdravie - to nie.
-
PACO8
Light Professional
compleX: zacal by sa predavat tabak cigaretove pepierky a kazdy by si cigaretku usulal ako napr. v Nemecku tam stoji krabicka od 5€ vyssie
a este k tomu ci schudnes ked zacnes fajcit, moj tato prestal po asi 15rokoch fajcit pribral asi 10kg na vahe lenze po roku ho to znovu chytilo a nezhodil ani kilo, zivy priklad, presne tento isty pripad aj teta
ak chces schudnut zacni sa zdravo stravovat a zacni cvicit
a este k tomu ci schudnes ked zacnes fajcit, moj tato prestal po asi 15rokoch fajcit pribral asi 10kg na vahe lenze po roku ho to znovu chytilo a nezhodil ani kilo, zivy priklad, presne tento isty pripad aj teta
-
blitzkrieg
Professional
problem je v tom ze cvicit nemozemPACO8 napísal:compleX: zacal by sa predavat tabak cigaretove pepierky a kazdy by si cigaretku usulal ako napr. v Nemecku tam stoji krabicka od 5€ vyssie![]()
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
napisal som to tak ako by som nemohol ani chodit, problem je v tom ze mam rozpadnute paty, chodit mozem a utekat na kratke vzdialenosti, nieco vymyslim len som chcel vediet vase nazoryenter00 napísal:naivna predstava. rozmyslaj trosku aj o inom, ako o 14 rocnych soplakoch.
minimalne spomenute chodenie a plavanie mozes.
-
si.ska
Amateur
prilezitost je vzdy-ja som uz zavislacka sakra
chcem sa toho uz konecne zbavit,ale moc sa mi to nedari,som proste slabox:( moji rodicia nevedia ze fajcim,to by ma asi dobili...fajcenie je taka najnepotrebnejsia vec,nechapem ludi co s tym zacinaju-a v tomto case ix je pomerne dost vidim kamaratov co cely zivot tvrdili ze fuj to nikdy co zacali fajcit...je to humus a nejde to tak lahko s tym seknut..najlahsie je ani nezacat