// sorry za to idiotske w vsade .. uz som z toho vyrastol
TUNING FONOV
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
TUNING FONOV
Ked sa rozmohol spam v bazare tak ma napadlo spravit tuto temu =) wiacery tu tuninguju napriklad sony ericssony =) niektory navsetvuju se-tng =) k teme ja som mal K750i flashnutu na w800i =) zmeneny kryt kuzpilsom handsfree a predal ako w800i =) potom som mal k550i so softwarom z w610i takisto moj brat mal taku jednu =) a ma uz druhu k610i flashnutu na w660i tak sa pochvalte vy 
-
Lord ANAKIN
Professional
Jacoolbo som rad ze si zalozil tuto temu ...
- je to dost vseobecny nazov tak zacnem :
1. Je mozne pri takejto uprave poskodit telefon na trvalo ?
2. Dal by sa nejako upravit aj moj SE K600i ?
3. Menia sa aj take vlastnosti ako vydrz baterky ci nie ? (viem ze hardver ostava ten isty ale aj u notasu je rozdiel ked sa zapne setriaci rezim)
- inak do prveho prispevku by sa mohli hodit nejake linky k danej problematike ..
- je to dost vseobecny nazov tak zacnem :
1. Je mozne pri takejto uprave poskodit telefon na trvalo ?
2. Dal by sa nejako upravit aj moj SE K600i ?
3. Menia sa aj take vlastnosti ako vydrz baterky ci nie ? (viem ze hardver ostava ten isty ale aj u notasu je rozdiel ked sa zapne setriaci rezim)
- inak do prveho prispevku by sa mohli hodit nejake linky k danej problematike ..
nevidim v tom hlbsi vyznam, je mi to tak jedno, ci tam mam fw z k750i/w800i, taktiez investovat liter do noveho krytu mi pride ako dost velka hlupost, za tu cenu ked sa to vsetko spocita mam 1.5 z telefonu, na ktory sa to upravuje a este mi aj zvysi na kvalitny mp3 player (
)
btw, polroka fungujem na k550i, ktory sa mi paci dokonca viac ako jeho hudobny ekvivalent (nvm aky je to model) a chystam sa s nim este fungovat do konca viazanosti... akurat by som prijal, keby Tmob tak dementne necustomizoval
btw, polroka fungujem na k550i, ktory sa mi paci dokonca viac ako jeho hudobny ekvivalent (nvm aky je to model) a chystam sa s nim este fungovat do konca viazanosti... akurat by som prijal, keby Tmob tak dementne necustomizoval
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
No ja som sa bal pustat do inych telefonov ako sony ericssony lebo nic nechcem pokazit a na sony ericssony su na podrobne navody
prestudujte si to forum kto s tym chcete zacat =) nebudem skumat komu teraz odpisujem ale tak vseobecne =D ja som to flashol na walkman uz len koli tej hudbe !! ty to tak neberies ale wies aka radost to bola ked som to dokoncil ??? potom ikonky menit kazdy den =) wseliake srandy =)) proste zabavka
stracate tym zaruku ,to je nevyhoda ale ked si tam potom nahrate naspet operatorovu customizaciu zaruku wam mozu uznat
a vydrz baterky sa neda vylepsit
iba ak tym ze ked flashnes na walkman tak walkman zere menej baterky ako prehravac k750i 
Kód: Vybrať všetko
www.se-tuning.cz-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
No wlastne mna ani nelaka tuning inych telefonov ako sony ericsson
ja som sa do tych telefonov zalubil
proste su to (pre mna (kazdy ma iny vkus)) prehladne telefony =) aj ked mam teraz nokiu ktoru idem zajtra predat a kupit m600 . a ani ma to nelaka uz len s toho dovodu ze som ako tak zauceny k tuningu SE 
heh, takze sa pridam k vam, tunerom. mmntalne mam k750i, ktora je na tunenie ako stvorena. asi 2 tyzdne som sa s nim v kuse hral. nedavno prisli elf-y na tieto fony, tak zas je trosku zabavy s nim
este chcem kupit strieborne kryty, lebo tie moje su dost osuchane, ale mozno od toho upustim a kupim si nejaky dalsi SE
btw. kolko mobilov ste uz celkovo flashovali? ja zatim tusim 5 a zatial vsetky funguju. jeden sa mi podarilo aj umrtvit, ale ozivil som ho nas5 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
moj telefonik je K750i@W800i, urobil som to kvoli prehravacu
mam 4GB kartu a tak pouzivam mobil hlavne ako mp3 prehravac, na zvuk si az tak nepotrpim, ze by som potreboval specialne zariadenie
FW mam starsi (ale oficialne najnovsi) R1BC001, ale chcel by som tam narvat ten neoficialny R1DB001, kvoli elfom (vyzeraju to byt sranda veci), cakam, kym bude nan viac patchov a hlavne kym si na to najdem cas
ja som sa tiez s telefonom bavil asi tyzden, kym som zistil, co sa vsetko da zmenit a ako sa to robi... a mam jedinecny telefon, aky nema nikto iny na svete, a to je skvely pocit z tuningu
no a okrem mojho fonu som flashol este dva - moju staru k700i, ktoru ma teraj moj maly bracho - tam bol stary a prehnane customizovany firmware od ruzoveho, a dalsi fon bola K610, kde som mal prvu skusenost s CIDom vacsim ako 36 (a bolo to fakt ze dost jednoduche)
a oba fony funguju dodnes.
mam 4GB kartu a tak pouzivam mobil hlavne ako mp3 prehravac, na zvuk si az tak nepotrpim, ze by som potreboval specialne zariadenie
FW mam starsi (ale oficialne najnovsi) R1BC001, ale chcel by som tam narvat ten neoficialny R1DB001, kvoli elfom (vyzeraju to byt sranda veci), cakam, kym bude nan viac patchov a hlavne kym si na to najdem cas
ja som sa tiez s telefonom bavil asi tyzden, kym som zistil, co sa vsetko da zmenit a ako sa to robi... a mam jedinecny telefon, aky nema nikto iny na svete, a to je skvely pocit z tuningu
no a okrem mojho fonu som flashol este dva - moju staru k700i, ktoru ma teraj moj maly bracho - tam bol stary a prehnane customizovany firmware od ruzoveho, a dalsi fon bola K610, kde som mal prvu skusenost s CIDom vacsim ako 36 (a bolo to fakt ze dost jednoduche)