Lyziarsky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

den333 napísal:no ako tento rok aky ste mali lyziarsky....no moj bol zatial najlepsi zo vstkych troch....uz sa tesim na stednu....teraz boli v pohode ludia, ucitelia tiez v pohode, kopa snehu a nas priatel R.Jelinek.....trosku som to sice prehnal ale aj to obcas treba :D len cajocky nejake poriadne neboli :?
este sa len tesis na strednu (?) a uz mas za sebou treti lyziarsky?
btw "respect", zlozit sa na lyziaraku, na to by som teda gule nemal... :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Na svojom prvom a zaroven jedinom skolskom lyziarskom som prvy krat v zivote videl hole dievcenske prso! :oops: :D

Inak sa mi spravil na pravej nohe pluzgier velkosti trojkorunacky, takze som v teplucku hral biliard. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

nesquik_7 napísal:den333
to ani jedna ani dve tam take fakt ze dobre neboli ? :o :o
ja uz sice nechodim na rovnaku skolu, ale mozem povedat, ze nie vsetky su nejake, co stoja za pohlad, aj ked par sa najde :wink: sice neviem, kto kazdy bol u nich tento rok na lyziarskom.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

smejo...myslim, ze teraz je to caste...susedka je prvacka na strednej a na lyziarskom bola v 7,8,9 :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

kurnik, to su mi vysady - ja som bol len v siedmom a prvom :)
ale je to normalne organizovane aj pre osmakov/deviatakov, alebo su to len doplnky do poctu siedmakov?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ja som bol tento tyzden a bola tam uplna nuda lyzovanie v pohode ale na chate ... škoda reči
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

smejo napísal:ale je to normalne organizovane aj pre osmakov/deviatakov, alebo su to len doplnky do poctu siedmakov?
no vraj to mali vyriesene takto iba ich rocnik a jeden pod nimi...zacalo sa to ako nahradou koncorocnej chaty, ktora nevysla ci co :)...a akosi to potom zneuzili aj v deviataku :)...tym mladsim sa podarilo vydrbat s ucitelmi, ze preco oni mohli a my nie :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No u nas to bolo divne...

Nepilo sa,nefajcilo sa, :smt057 drbkalo sa len trochu:D

No a za "drzost" a oddelenie sa od skupiny pri ture (boli sme chory) sme vyfasovali asi 10ti 2jky zo spravania...

Skoda reci...ale inac bolo dobre,aspon spoluziaci boli dobry,ked profesori bolo uplny k**ti a najradcej by som ich odplalil gulovnicou :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

nesquik_7:no jedna tam bola ale to bola moja byvala :lol:
smejo:tak ako aiden napisal..bol som 7,8,9 a to preto lebo tento rok bolo malo siedmakov tak nas zobrali....a stym pitim...to je unas kazdorocna zalezitost....stym nemame absolutny problem :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pred hodinou som sa odtial vratil 8)
dochadzame autobusom kedze to mame par km na kubinsku holu, platime len autobus 300sk, lyzovanie zadarmo.
Lyzuje sa dobre, ziadne ozieracky ani nic podobne tam nieje, ani mi to dako nechyba. :) Zalyzujem si dobre, idem domov a to mi staci. :)
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

No ja som prisiel pred 4 dnami :P akurat sedim doma a cakam ako sa matka vrati zo skoly ... dostala totiz predvolanie lebo nas capli ozratych :P
kazdy strasi ze 2 zo spravania ale nechce sa mi verit ze za taku somarinu mi daju:)

co myslite mam sa bat ?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

chrobakos napísal:No ja som prisiel pred 4 dnami :P akurat sedim doma a cakam ako sa matka vrati zo skoly ... dostala totiz predvolanie lebo nas capli ozratych :P
kazdy strasi ze 2 zo spravania ale nechce sa mi verit ze za taku somarinu mi daju:)

co myslite mam sa bat ?
to zalezi od toho ako vazne to na tvojej skole beru.. ale tak uvidis. snad nebudes az takto tvrdo potrestany, urcite pred lyziarskym ste boli "pouceni" o tom ze ziadny alkohol ani fajcenie ani nic nedovolene sa tam nemoze vyskytnut.. cize dôvod by aj mali.. uvidis, na mojom lyziarskom sa opili aj riaditel aj triedny 8)
a ak mas na mysli ci sa mas bat mamy, tak to neviem :wink:

nuz a ja som bol na lyziarskom pred tromi rokmy, bolo to v prvej triede na SŠ a vtedy som prvy (aj posledny) krat stal na lyziach, prvy deň prebiehal tak ze sme prisli na kopec a nasadili sme si lyze... moja prva skusenost je taka ze ma skoro vyrutilo dole kopcom lebo sa mi dako smykalo :-D, pobudli sme asi dve-tri hodiny a sli sme spat na chatu.. v ten isty deň sa rozhodlo ze v poslednej skupine (kde som bol aj ja) je vela ludi a treba aby dakto presiel do lepsej skupiny (tam kde su lepsi lyziari) tak som sa na to hrdinsky podujal.. na druhy deň som to aj hned olutoval pretoze ked som siel na vlek.. chlapik co to obsluhoval mi povedal aby som si na to velmo nesadal lebo ma to prekoti.. tak ja neznala hlava som sa celu cestu drzal rukami toho zeleza a moja rit sa ani nedotkla tej kotvy ci co je to.. cize v poho, dobre ze ma neporazilo... <---to je ten horsi zazitok, no samozrejme sa pilo..vtedy to bola asi taka prva skusenost s alkoholom (taka vacsia).. v nasich opitiych hlavach asa zrodil napad ze si nakakame na hlavy kopu gelu.. po chvili prisiel triedny s cervenym nosom a povedal: Mato... no vidis.... asoň nieco ti stoji.." a odisiel..
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

No nakoniec mame podmienku ze ked budeme mat nejaky problem tak az potom dvojka :P a este ze si nas predvola riaditel a kecy..:P

no ja som bol na lyziaraku tes ako nedobrovolny lyziar lebo uz nejake tie roky boardujem ..ale celkom mi to islo lebo ako dieta som lyzoval..a ohladom alkoholu ,,ja som celkom dobre sa drzal.."prezradil" nas akurat kamos ktory to trosku prehnal a behal vnoci v plavkach po vonku a pil s nejakymi poliakmi ..potom ked skryval flasku(takmer plnu borovicku, 1liter) tak aby ju nikto nenasiel , prestrcil ju z dievcenskeho balkona na vedlajsi .. chudak vtedy zabudol ze tam byva nas doktor :D taze pestry lyziarak ;)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

u nas sme fajčili inak nič baby0/10 chlast 0/10 minuly rok s chlastom mi stačil nič sme radšej nedoniesli u nas su take deti ze ked niekomu podam red bull a poviem ze je to alkoholicke tak sa za chvilu potaca a vykrikuje :roll: proste ako 5 ročne deti čo si na oslave pripiju šampanskym a zachvilu sa valaju po stoličke
wrtulka33
Light Star
Light Star

Lyziarsky

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

no ako ja som mala ist prednedavnom na 3ti moj lyziarsky vycvik . :D len pre moje caste chorlave stavy toho tretieho som sa bohuzial nezucastnila...
ale ako pred svojim prvym lyziarskym som uz vedela 3 roky lyzovat.. :) takze som bola zaradena k tym,co sa tak trosku uskrnali na padoch svojich kolegov na lyziach. :P tak ako zazitky uzastne...:) samozrejme dobre sa mi spomina...a aj na dvoch fesnych spolujazcov s ciapkami kravy "MILKA"! :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Re: Lyziarsky

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

V nedeľu ma čaká moj prvý lyžiarsky, ideme niekam do rakúska na týždeň .. Dosť sa teším, no neviem co mám od toho čakať, alkohol sa nám tam asi nepodarí doniest, a ak hej, tak malo :/
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Alkohol si môžete kúpiť aj tam. Alebo si ho kúp tu doma a prelej do niečoho nenápadného ak sa bojíš odhalenia. Ja som bol 2x na lyžiarskom , ani raz sme nemali alkohol a vždy bolo super. Dnes sa už nedá bez chlastu baviť ? A čo čakať ? Zrejme nudnú lyžovačku z inštruktorom, po ktorej budeš zrejme v vzhľadom k rakúskym svahom zničený a pôjdeš spať :-D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

DEVZYO1G.. no to závisí od Vašej šikovnosti.. nám na lyžiarsky jeden spolužiak doniesol v batohu 5L súdok rumu... odvtedy rum nemusím.. :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

alkohol nenes, a ak nesies, tak nie vela, ak nesies viac ako flasu, nedavaj ich ku sebe aby ti to necinkalo...lepsie to je kupit tam ako to vlacit so sebou, a nezabudni ze ides na lyziarsky, nejdes sa tam spit, aby si bol druhy den mimo :sly:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Hlavne si neber domácu, brat keď bol, tak musela sanitka prísť pre jeho kamarátov :-D
Napísať odpoveď