chrobakos napísal:No ja som prisiel pred 4 dnami

akurat sedim doma a cakam ako sa matka vrati zo skoly ... dostala totiz predvolanie lebo nas capli ozratych
kazdy strasi ze 2 zo spravania ale nechce sa mi verit ze za taku somarinu mi daju:)
co myslite mam sa bat ?
to zalezi od toho ako vazne to na tvojej skole beru.. ale tak uvidis. snad nebudes az takto tvrdo potrestany, urcite pred lyziarskym ste boli "pouceni" o tom ze ziadny alkohol ani fajcenie ani nic nedovolene sa tam nemoze vyskytnut.. cize dôvod by aj mali.. uvidis, na mojom lyziarskom sa opili aj riaditel aj triedny
a ak mas na mysli ci sa mas bat mamy, tak to neviem
nuz a ja som bol na lyziarskom pred tromi rokmy, bolo to v prvej triede na SŠ a vtedy som prvy (aj posledny) krat stal na lyziach, prvy deň prebiehal tak ze sme prisli na kopec a nasadili sme si lyze... moja prva skusenost je taka ze ma skoro vyrutilo dole kopcom lebo sa mi dako smykalo

, pobudli sme asi dve-tri hodiny a sli sme spat na chatu.. v ten isty deň sa rozhodlo ze v poslednej skupine (kde som bol aj ja) je vela ludi a treba aby dakto presiel do lepsej skupiny (tam kde su lepsi lyziari) tak som sa na to hrdinsky podujal.. na druhy deň som to aj hned olutoval pretoze ked som siel na vlek.. chlapik co to obsluhoval mi povedal aby som si na to velmo nesadal lebo ma to prekoti.. tak ja neznala hlava som sa celu cestu drzal rukami toho zeleza a moja rit sa ani nedotkla tej kotvy ci co je to.. cize v poho, dobre ze ma neporazilo... <---to je ten horsi zazitok, no samozrejme sa pilo..vtedy to bola asi taka prva skusenost s alkoholom (taka vacsia).. v nasich opitiych hlavach asa zrodil napad ze si nakakame na hlavy kopu gelu.. po chvili prisiel triedny s cervenym nosom a povedal: Mato... no vidis.... asoň nieco ti stoji.." a odisiel..