teraz su tam na zastavkach reklamy na hudobne nokie a potom na kia pro ceedRetne napísal:Tak som sa sekol, a ta moja zastavka to bol moj pripadale mi uz zmenili plagat, v KE na zastavke "Pri hati" v smere do centra bola jedna fesna caja na plagate, ako bolo to pekne sprijemnenie prepravy
ŽENA VAŠICH SNOV
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Neviem si ani predstaviť lepšiu priateľku/frajerku/milenku ako tú s ktorou chodím, takže ona je dievča mojich snov.
Inak, nepodobá sa trochu táto téma tejto?: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
Inak, nepodobá sa trochu táto téma tejto?: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
Inak, nepodobá sa trochu táto téma tejto?: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )[/quote]myslim ze nie 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Neviem, nemám predstavu o žiadnej konkrétnej žene, teda to ani nemôžem pripodobňovať k nejakej "celebrite", ktorú aj tak nepoznám...
Jedna z vecí, ktoré sú pre mňa nevyhnutné je tajomnosť -> každý deň na partnerke spoznávať niečo nové, riešiť novú situáciu, neupadať do stereotypu, ale neustále si zo vzťahu niečo brať (a dávať samozrejme)...
Jedna z vecí, ktoré sú pre mňa nevyhnutné je tajomnosť -> každý deň na partnerke spoznávať niečo nové, riešiť novú situáciu, neupadať do stereotypu, ale neustále si zo vzťahu niečo brať (a dávať samozrejme)...