ZIVOT, OSUD A LASKA VEDIA BYT KRUTE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puzzle
Light Expert
Light Expert

ZIVOT, OSUD A LASKA VEDIA BYT KRUTE

Príspevok od používateľa puzzle »

Zdravim vsetkych! Po precitani mnozstva prispevkov na tomto fore (prave je 3:26 rano, ked zacinam pisat) som sa rozhodol, ze ste tu ozaj super ludia a musite mi isto poradit, resp. dat impulz.
Mam 24r a mam 7r vztah. Isto je vela ludi, co zazili to iste, ale skusim v skratke. Zacalo sa to ako v rozpravke, po 3.roku som vsak dostal ranu priamo do srdca-nevera(komplet), priznala sa. ozaj sme sa milovali strasne a ja po strasnych mukoch som sa rozhodol pre 2.sancu. Zabudnut ani odpustit sa vsak neda, vztah sa vyvijal dalej super, avsak mne cokolvek v tv,atd pripomina dany okamih bolesti. vedel som, ze pokracovat budeme, ale viem, ze vo mne zabila moju spontannu a obrovsku lasku. odvtedy som zvykol flirtovat s inymi, ale vzdy len flirtovat, a ozaj som mal 10000 prilezitosti, kedy som bol zvedeny, lenze ja som uz raz taky, ze to proste nejde a zostal som verny. Nasa laska trva doteraz, avsak citim, ze to dlhsie uz nie je take ako to bolo, vyprchava to? neviem.
avsak... srdce sa ozvalo nedavno, flirt, avsak zvlastny, Pil som to je pravda, ale zvysok som robil s cistou hlavou.... cely vecer pohlady, pokec a nakonec, co som necakal naozaj som neodolal a riadny bozk a objatie (sex nie). myslel som pri tom na priatelku,a ze co to vlastne robim. Avsak ten pocit bol neskutocny a doteraz nanho myslim. Proste chvenie, vzrusenie, ktore mi jaksi v poslednej dobe chyba, a iskra, buchot srdca, zamyslenost, cudny pocit v zaludku ... no jednoducho myslim na to a neviem co dalej ... asi by som aj chcel este raz stretnut danu osobu, a zistit co to bolo.... ale neviem co mam robit, svedomie, laska a dlhorocny vztah ma drzi.
Je to len zmetenie, alebo ma fakt mohlo nieco zasiahnut ... no neviem momentalne a stale na to myslim.
Toto je ozaj v skratke, pretoze zhrnut 7rokov nie je len tak. prezili sme toho moc ale ja citim, ze nieco sa so mnou deje.
Citim sa divne, ked som toto napisal, nikdy som toto nepovedal nikomu, tak skuste dat nejaku reakciu. Budem vdacny, nech som neni sam... vdaka :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak asi budem prvy....Chalani budu hadam aj radi, konecne jeden seiozny problem ktory nema podton 15 rocneho dietata.
K tvojmu problemu asi niesom ten prevy ktory by mal pisat kedze mam o dost menej rokov ako ty, ale budis nieco skusim vypotit. Spravidla asi kazdeho by sralo ze ho holka podviedla,,,si nenapisal co a ako to bolo, za akych okolnosti ako ste si to vysvetlili..ako sa k tomu postavila a hlavne vlastne preco sa to stalo? to ze ty mas teraz pochybnosti je opodstatnene.a vidis aj po siedmych rokoch pride obdobie kedy rozmyslas ze ci to stoji za to (to je pre tych ktory maju dilemu z par mesacnych vztahov) tu vidite ze aj 7 rokov...je prakticky "iba". Teraz si musis podla mna ty porozmyslat co chces robit a ci ti tvoja holka a tyh 7 rokov stoja za to aby si toto obdobie a tuto krizu predychal..zatal zuby a casom to opadne urcite.Alebo mozes si povedat dost a ist zistit co to bolo minule tam s tou druhou holkou.Myslim ze na toto najdes odpoved iba ty.Vela stastia.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no a ja asi budem druhý:
v prvom rade klobúk dole že ste vydržali tak dlho 7 rokov je pekelne dlhá doba. a tu bude podľa mňa aj problém ste spolu pri dlho a už sa poznáte ako pravé a ľavé vajce .. do detailov.. takže už tam nieje ten ostych alebo ako by som to nazval.. túžba po poznávaní.. nie je čo.. a tým ste sa vlastne dostali do určitého stereotypu.... v ktorom sa nikto dobre necíti.. samozrejme tomu neprospieva ani to čo sa ti nedávno stalo (dúfam že som správne pochopil že si bol s nejakou druhou) zažil si to čo ti posledne roky chýbalo a považuješ to za úžasné . ale .. 7 rokov je 7 rokov a myslím si že ten vzťah môže byť dosť pevný na to aby toto prekonal (neviem nepoznám vás).
Môj názor je taký že každý chlap v živote podvedie - isto aj naši otcovia . aj ked nie hned sex ale aspoň bozky alebo fajka alebo také dačo.. verím tomu že hej. ani jeden chlap skôr či neskôr neodolá.... ale ked si uvedomíš že to bola chyba a tú svoju fakt myluješ nieje o čom. A to že ti kočka povedala o sojej nevere: no ja som to riešil inak - (vyspal som sa aj ja z inou ale to bola úplne iná iná situácia) neviem čo tým sledovala - mohlo to byť čisto z vypočítavosti ale zase mohlo to byť aj s úprimného srdca že ju to veľmi mrzí (možno chlapík nebol taký dobrý ako ty - už aj toho som bol svedkom pri frendovi) ale každopádne máš ju natoľko rád aby si jej toto opustil .. tak že týmto všetkých chcem len povedať.. že máš len nejakú chvíľkovú depku... chce to trošku času a musíš si zvážiť všetko pre a proti proste do bodky ... len ked budeš takto uvažovať isto budeš trošku čudný a ona si to všimne a bude sa vypytovať a ty jej to samozrejme vyklopíš čo môže pomôcť ale aj uškodiť. moja rada znie: vymysli niečo originálne čo ste ešte nerobili proste niečo nové.. zmen priebeh dna nech to nieje stereotyp.. čoja viem zaseksujte si v práci alebo čo ked posteľ ťa už nebaví .. jo ľahké je kecať ja viem..Dúfam že aspoň kus si si uvedomil svoju situáciu a poriadne sa nad tým zamysli a veta: prečo by som sa takto správal ja? alebo prečo by som práve toto urobil ja? ti veľmi pomôže pri analyzovaní priateľky a vzťahu
GL
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Midnight man ma pravdu. Fajn zmena zas normalny problem zahrnajuci dospelych ludi.

Je pravda ze ostava na tebe sa rozhodnut ako velmi ju mas vlastne rad. ako ma ona teba, samozrejme.

Ak ti za ten vztah stoji, a chces ho udrzat, tak osobne by som asi prestal flirtovat uplne. Raz si zaany a takato forma pomsty nic nevyriesi... akurat ta dostane do problemu ako je tento.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Milý puzzle, vitaj na fóre a vďaka za prudké zvýšenie vekového priemeru miestneho osadenstva :)
No ale k tvojmu problému: snáď ti dokážem dať relevantný pohľad na vec, nakoľko som sama prežila 8-ročný vzťah. Boli sme spolu od strednej školy, všetko bolo krásne, ľúbili sme sa neskutočne, plánovali sme spoločnú budúcnosť... Potom však postupne začal náš vzťah chladnúť. Po strastiplných okamihoch sme sa rozišli... Je to dlhý príbeh, ale čo som ním chcela povedať, je že sa viem vcítiť do tvojej situácie.
Ty si so svojou priateľkou dlho. Poznáte perfektne jeden druhého, pravdepodobne ste si tiež nevedeli predstaviť život jeden bez druhého. Ale keďže ťa sklamala, v tebe sa niečo zlomilo a váš vzťah už nie je taký ideálny, ako predtým. Je to veľká rana od človeka, ktorému si venoval celé svoje srdce. Niet preto divu, že sa ti to stále vracia. Stratil si v ňu plnú dôveru a to je celkom prirodzené.
To, že si začal vyhľadávať nové kontakty je úplne pochopiteľné. Vnútorne si totiž cítil, že potrebuješ niečo, čo sa ti od tvojej priateľky nedostáva. To, čo opisuješ, že si prežil s tou novou vnímaš tak intenzívne práve preto, že si dlhé roky venoval svoju vášeň a city len jednému človeku. Nevedel si si už vybaviť, aké je to byť s niekym druhým. Práve preto, keď si tú novú pobozkal si cítil to chvenie a intenzívny pocit, na ktorý nevieš zabudnúť.
Podľa toho, čo si napísal usudzujem, že v tvojom súčasnom vzťahu nie si šťastný a preto nemá zmysel v ňom pokračovať... Možno je to príliš radikálne tvrdenie, ale bola som v podobnej situácií a rozchod (i keď veľmi bolestivý) naozaj všetko vyriešil. Nie je správne, aby si bol s človekom, ktorému už neveríš, ktorý ťa sklamal a ku ktorému cítiš už niečo úplne iné, ako na začiatku. To, že ste spolu tak dlho nehrá v tomto žiadnu dôležitú rolu. Ľudia sa rozchádzajú či rozvádzajú po oveľa dlhšej dobe...
Skús si položiť jednu jednoduchú otázku: Som takto šťastný? Tvoja odpoveď ti hneď určí cestu, ktorou máš ísť...
Držím palce!
midnight_man
Guru
Guru

OT: Zuzka a tebe ten rozchod pomohol? si teraz stastna? je to lahsie?...

//zz: rozchod vyriešil dlhočizné umáranie sa v pochybnostiach, či toto je ten osudový vzťah. Bolelo to strašne, ale už je to minulosťou a život ide ďalej. A či som šťastná? Keďže mám teraz po svojom boku úžasného človeka, ktorý ma má rád celým svojim srdcom, tak bez váhania môžem povedať, že som neskutočne šťastná!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Našiel si v nej to, čo si vo svojej priateľke stratil.
Ako to vyriešiš, neviem, no ty život máš len jeden, a s naštrbeným vzťahom ho premrhať, byť s niekym len so zvyku v tvojom veku, určite by som uvažoval nad rozchodom výmenou - starú za novú...
puzzle
Light Expert
Light Expert

to zuzkazuzka:
zuzi poznam ten tvoj pribeh, teda ak myslis ten co si popisala tu na fore. Po siedmych rokoch je to o stereotype, obcas hladanie seba sameho, to urcite, ale aby som tym len tak zrazu sekol, ne ne, to nebude u mna take jednoduche. Co sa tyka mojich flirtov, islo o uplne neskodne a o nicom nevypovedajuce, proste pohlad, pokec, par lichotok, no vacsinou ked uz som videl ze sa to preklapa som poznamenal ze mam vztah, aby bolo jasne.
No ale toto bolo ine, ako keby som mal znova 16:), a preto neviem co sa stalo, preco sa stalo.
Ktej nevere> robila mesiac v zahranici, po navrate to bol pocit, potom som bol presvedceny ze sa nieco stalo, a co cert nechcel, mal som radsej kaslat na to... ja som mal pravdu a nastala bolest ako hrom, ona sa priznala popri nasom rozhovore, a bolo jej to ozaj luto, a tak zacali slzave tyzdne, mesiace. Priznala ze to bolo asi zo zvedavosti, sama nevedela.
No ale to sme prekonali ako ste uz mohli citat, samozrejme s pocitom, ktory som vtedy zazil, ten asi nepreboli, sa nezahoji nikdy, i ked som si povedal ze zivot musi ist dalej a samozozieranie nikam nevedie.
Vztah fungoval ozaj super dalej ... hlbsi, vrucnejsi, planovana buducnost, ved to poznate.
Ale nechapem tento moj zlom, alebo ako to nazvat :?, mozno to otvori novu epizodu mojho zivota, mozno to bolo len postipnutie a to dosvrbi, zahoji sa. Ja som to neplanoval, to prislo ako blesk z jasneho neba. Proste som ten bozk chcel, asi som len chcel vratit do detstva, asi som bol zvedavy, alebo asi ...
Spravam sa trosku divne, sam to vidim, citim, vsimne si to aj ona, ak uz nevsimla. Ale kto ma pozna, vie ze sa nevzdam a zisitm, co sa stalo. Mozno to skonci tak ako ty zuzka, mozno to skonci s happy endom ... hm, ale je tu to slovicko MOZNO, ktore som nepoznal doteraz, a viem ze asi preto sa trapim.
Je inak neskutocne, ked sa clovek podeli s niecim, co v sebe drzi, a trapi, a povie ho ludom, ktory ho nepoznaju, no zdielaju to snim a podelia sa o svoje nazory, skusenosti. Uz len tento pokec, mi pomohol, i ked film este len zacina ... vdaka zatial :(
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

puzzle, vitaj u nas.

Mozno sa budem kusok opakovat. Nedavno sa mi stala... no, nechcem napisat rovnaka, ale dost podobna situacia. Vztah nieco cez tri roky. Co a ako som riesil si necham pre seba - bohuzial, aj tu na fore su ludia, ktori by to proti mne mohli zneuzit. Chcel som ale ine povedat. Neviem sice presne okolnosti, ale uz to, ze sa Ti priatelka s tou neverou priznala je obrovsky dokaz lasky. Lasky k Tebe. Mohla si to nechat ako dozivotne tajomstvo, mohla odist, mohla cokolvek - ale zostala pri Tebe, pretoze Ta miluje a nechce o Teba prist. A ak v nieco skutocne veri a dufa, tak to je to, ze jej raz odpustis. Ano, naburane auto uz nikdy nebude nove. Ale je to pre oboch obrovsky precedens. Myslim si, ze ak Ti bola neverna, mala na to nejaky dovod (aspon u mna to tak bolo). Nevera je casto podvedoma reakcia partnera, ktory dava tomu druhemu takto najavo, ze pokial sa nezmeni, vie si poradit aj inak. Samozrejme, nie vzdy to musi byt dovod nevery. Ale aky dovod ma byt clovek neverny, pokial je vo vztahu stastny? Napiste mi aspon jeden. Vsetko zle je na nieco dobre, pamätaj na to. Mne dlho trvalo, kym mi to doslo. Ale je to tak. Kazda bolest otvara oci a pomaha vnimat toho druheho v realnejsich farbach. Sam musis vediet co chces, nikto z nas Ti tu neporadi. Ale pokus sa v sebe znicit pocit, ze jej to musis "vratit". Pretoze prave tento pocit Ta moze dohnat k roznym veciam, pre ktore si budes mozno neskor buchat hlavu o stenu. A tento pocit sa velmi tazko maze, ak to dokazes, mas vyhrate. Ako sam pises, nechces zahodit 7 rokov za hlavu - ani to nerob. Mohla by to byt jedna z Tvojich najvacsich zivotnych chyb, ak nie najvacsia. Skus sa viac zamerat na sucasnu priatelku. Zahod predsudky, skus si uvedomit co sa stalo, ake to ma dosledky, skus v sebe upratat a zamysli sa, ci si vobec ochotny sa s tym vyrovnavat - nie ci si schopny. Skus si proste spolocne s priatelkou pripomenut tie krasne chvile, odfuknut prach z toho krasneho co ste spolu uz urcite prezili. Pokial to nezaberie, tak budes mat aspon ciste svedomie sam pred sebou, ze si spravil co sa da a nebudes sa tym neskor tolko trapit. Neskor, ked sa rozidete tak ci tak, pretoze mozno zistis, ze vas vztah Ta proste uz nenaplna. Potom Ti uz nic nebrani... alebo skoro nic?
midnight_man
Guru
Guru

kazdy chlap je vecne dieta hihi ;) No ako ja si neviem predstavit zeby ma partnerka po tolkom case podviedla asi by som sa nervovo zrutil... to ako nie,cize to ja neviem si predstavit take nieco..ako ako si sam poznamenal patraj ty sam a prides na vsetky odpovede ;)
puzzle
Light Expert
Light Expert

to k6: vdaka za privitanie
Pocit vratit neveru nemam, nemal som... ani neplanujem (i ked bozk je brani ako nevera, ale ja som ho ozaj neplanoval :? ), prave preto, ze viem aku bolest to prinasa. Inak podla mna nevera sa neplanuje, to sa proste stane, a ty to uz nikdy nemozes vratit. Niekto s tym zije bez problemov, niekto ma vycitky, trapi sa.
Inak naozaj si to napisal pekne cele. Viem presne co tym chces povedat, a ako to myslis. Viem co mi vztach priniesol.
Mna len metie ten pocit co som zazil pri tomto bozku. je to bud zvedavost (pretoze som cely zivot s jednou laskou) alebo je to osud, znamenie, sip, a malo sa to stat. Jedno ale viem, a nebudem sa klamat. Proste by som ju chcel este raz vidiet, a zistit preco. Ale z toho mam strach pretoze neviem ako by to dopadlo. Tahat na dvoch frontoch u mna nehrozi. Mozno by som zistil ze to bol len pocit tuzby a nic to neznamena. Ale je tu aj ta druha moznost, ktora ma strasi.
Sorry, Neviem ci reagujem na vsetko co pisete, ale ja pisem co mi ide z hlavy, srdca momentalne, pretoze tam mam chaosss.
:cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A este doplnim chalanov: Nedrz ten terajsi vztah nad vodou len pre to ze ma sedem rokov, pokial v nom nevidis nic ine zabal to. Tych sedem rokov totiz zvazuje, clovek ma mozno strach zmenit situaciu.. no niekedy je ta zmena lepsou cestou.
k6
VIP
VIP

Nikto z nas tu vestecku gulu asi nema, aby Ti povedal, co sa stane, ak dotycnu osobu znovu stretnes :)

Myslim si ale, ze ci sa nieco stane/nestane alebo ci sa vobec stretnete/nestretnete bude v podstate v plnej miere zavisiet predovsetkym od Teba. Trosku mi to pripomina song od Duran Duran - ... but nobody knows, what´s gonna happen tomoroow ... (... nik nevie, co sa stane zajtra ...). Stretnes sa s nou a mozno ste si fakt sudeni a vsetko bude ok, skvele, nadherne a nebudes lutovat ani to, ze si tych 7 rokov "zahodil" (i ked ja stale tvrdim, ze zahodeny cas to v ziadnom pripade nieje). Alebo sa s nou stretnes, nechas spalit vasnou a prides aj o to co mas teraz (a ako to uz byva, bude neskroo vratit sa). No alebo sa s nou nestretnes a budes si donekonecna vycitat, ze si to nespravil. Alebo sa s nou nestretnes, pretoze si uvedomis, ze terajsi vztah Ta naplna a pre chvilkove zatmenie nebudes robit unahlene rozhodnutia. Kto vie. Ina moznost asi nieje. Ak uvazujes o tom, ze sa s nou znovu stretnes, tak zjavne by si nevahal opustit kvoli nej sucasnu priatelku. Otazka znie teda asi nakoniec inak: Ma vobec Tvoj sucasny vztah zmysel, ci je to uz len cisty zvyk?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

dlzkou vztahu vyprchava ta iskra, ktora je na zaciatku, u niekoho pomalsie, u niekoho rychlejsie... neviem, ci som ti ja opravneny radit, kedze moje vztahy boli iba niekolkomesacne, ale poviem ti moj nazor... niekde som cital, ze ak zena podvedie muza, tak to je signal, ze vo vztahu nieco chyba... keby ju ten vztah naplnal na 100%, nemala by ten pocit skusit nieco ine... ale ne vzdy to musi byt dovod pre rozchod(aj ked neviem, ako by som sa ja zachoval, bo este sa mi to nestalo, resp. neviem o tom.. :) ) ak ju mas fakt rad, skus tu medzeru vyplnit niecim novym, skus nejaku dovolenku, v horach, kde by ste sa mohli prechadzat a na nic nemyslit, niekde kde by nebolo zas tak vela ludi ako na plazi.... alebo ju len tak vezmi na veceru niekam... nieco urcite vymyslis... a ked najdes tu puklinu, vdaka ktorej ti zahla, tak ju zaplataj a chod dalej... ale ak je toho viac, a neni to uz v tvojej moci, neni uz iac dovod sa pre to zbytocne trapit, je fakt asi tazke vycuvat zo 7 rocneho vztahu, ale nejako to dopadnut musi, ci uz dobre, alebo zle.... drzim palce a verim, ze sa rozhodnes spravne... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

puzzle a co takto holke odpustit? nevera sa len tak nepriznava

a to s tou druhou cajou, to bola podla mna len vasen, mozno u tej tvojej to nieje take silne pretoze zatu dobu si ju uz asi stihol okukat dopodrobna...snaz sa nato zabudnut, casom ta to aj tak prejde :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem,kámo zahodiť toľko ročný vzťah..to by si fakt neskôr mohol ľutovať..aj keď nejde o prežité roky,ale o to,čo všetko si so svojou Láskou zažil..Ten stereotyp je pochopiteľný..sedem rokov je raz dlhá doba..Ja by som jej to na Tvojom mieste povedal..a nerozmýšlal by som nad tým..ak Ťa miluje(a to si myslím,že áno,keďže Ti povedala o nevere),tak to spolu preskáčete..ak potom všetkom úplne nepošlapete. Viem,čo myslíš s tým bozkom..zase to bolo len vytrhnutie zo stereotypu..skúsil by som to s Tvojou Láskou a to niečím novým vytrhnúť sa zo stereotypu..niekam ju zobrať,pospomínať na Vaše začiatky..spraviť nejaké divoké čísla pri milovaní,nové prádlo,...výlet na Vaše staré miesto..kde ste sa spoznali,alebo niečo proste,čo ten vzťah oživý..A hodí Vás do nových kolají..ale ak máš pocit,že ju nechceš stratiť iba kvôli číslu 7,tak sa na to vyser..Ale skús jej to pred tým povedať a skúste spraviť nejakú blbosť,čo prinesie do vzťahu nejakú novú iskru,ak nie hotový plameň..chápeš,čo som tým chcel povedať?..hlavne Ti držím palce.. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Moj nazor je taky, ze je uplne jedno ako dlho ste spolu. Myslim si, ze vas vztah uz nikdy nebude taky ako predtym, pretoze nevera sa da odpustit iba navonok, takisto sa na nu neda zabudnut. Ak si myslis, ze ano, klames sam seba, ale to nie je tvoj pripad, pretoze ako sam vravis, rozne situacie ti ju pripominaju. A stale pripominat budu a viac a viac sa budes zozierat myslienkou, ze uz to nie je to co predtym a budes uvazovat nad rozhochodom. V podstate to strucne vystihol mi-chau, nedrzat vztah nasilu. Mozno pomoze dlhsia pauza (2 tyzdne, mesiac, 2mesiace...) aby si si urovnal co vlastne chces, mozno zistil, ze ti chyba (prirodzene ti chyba bude, po 7mich rokoch...). Musis si zrovnat v hlave co chces a ci chces ju aj s tym co sa stalo a s tym co u nej nemas, alebo chces skusit zmenu.

edit: este trosku k reakcii k6. S tym sa takisto stotoznujem, 7rocny vztah je 7rocny bud preto, ze je to zvyk a nechce sa ti hladat niekoho ineho, alebo preto, ze stale si mate co dat a stale vas to bavi - neupadli ste do stereotypu, alebo tretia moznost - ste uz manzelia, prip. mate deti a nejak to uz "doklepete". Tretia moznost u teba odpadava, takze si vyber z tych prvych dvoch. Ako ich riesit urcite sam vies.
k6
VIP
VIP

t0m4s3 napísal:A stale pripominat budu a viac a viac sa budes zozierat myslienkou, ze uz to nie je to co predtym a budes uvazovat nad rozhochodom.
Co Ti ja viem? Nieje vsetko ciernobiele. To co si napisal byva asi najcastejsie, ale neda sa to pausalizovat. Kolegovi tiez kedysi zena zahla, prepacil, odpustil... no ostal s nou a neskor sa aj vzali a uz maju dve deti. Ako sam hovori, nezabudol na to co sa stalo, ale dnes uz neciti bolest - len obcas si vycita, ze to vtedy nechal zajst az tak daleko (vidi na tom svoj podiel viny - dovod, preco mu zahla...). No tvrdi, ze nelutuje ze s nou ostal a ze su stastni a nic im nechyba. Takze tvrdenie nevera = rozchod je taka polopravda.
puzzle
Light Expert
Light Expert

trosku chcem upresnit moju situaciu, nevera bola spomenuta v spojeni stym, ze ked sa to cele stalo, vedel som ze vo mne zomrelo kus srdca a ze to uz milovat nedokaze. miloval som ju ale stale vtedy stale velmi, no mal som v podvedomi, ze tak sialene to nikdy uz nebude. Nemyslim na to, teda pokial ako som spomenul nieco nepripomenie. Neveru skusme preskocit, i ked isto tu hra tu rolu aj ona.
Mne ide o ten okamih, kedy som to nevydrzal a pobozkal inu zenu. nikdy sa mi to nestalo, ani som necakal ze sa to stane. nechapem preco sa to stalo, kedze bolo xy inych situacii, kedy k tomu mohlo dojst, ale som to zarazil.
Je pravdou, ze sila lasky slabne, ale aby jeden bozk sposobil, ze takto zacnem rozmyslat .........wrrr ...to som normalne neni ja. Pred bozkom v poho, stereotypne, plany a tak. Potom bozku zrazu zamotanie hlavy, a razom neviem kde som. :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja nepisem ze nevera = rozchod. Precitaj si to este raz, mas to dokonca vyboldovane, co znamena nevera. Sam si to potvrdil tym, ze kolega si stale vycita svoj podiel viny na tom co sa stalo. Svet nie je ciernobiely, to nie, ale vela odtienove sedej v nom veru nie je i ked si to kolkokrat nechcem priznat. A mozno to je len moje negativne (lepsie povedane realisticke) myslenie v poslednej dobe.

puzzle > niektore veci nevysvetlis, jednal si spontanne, pretoze si to tak citil. Preco si to tak citil? Sklamanie? Potreba skusit nieco ine? Podvedoma "pomsta"? Prilezitost/moznost? Ktovie ...
Napísať odpoveď