Mam 24r a mam 7r vztah. Isto je vela ludi, co zazili to iste, ale skusim v skratke. Zacalo sa to ako v rozpravke, po 3.roku som vsak dostal ranu priamo do srdca-nevera(komplet), priznala sa. ozaj sme sa milovali strasne a ja po strasnych mukoch som sa rozhodol pre 2.sancu. Zabudnut ani odpustit sa vsak neda, vztah sa vyvijal dalej super, avsak mne cokolvek v tv,atd pripomina dany okamih bolesti. vedel som, ze pokracovat budeme, ale viem, ze vo mne zabila moju spontannu a obrovsku lasku. odvtedy som zvykol flirtovat s inymi, ale vzdy len flirtovat, a ozaj som mal 10000 prilezitosti, kedy som bol zvedeny, lenze ja som uz raz taky, ze to proste nejde a zostal som verny. Nasa laska trva doteraz, avsak citim, ze to dlhsie uz nie je take ako to bolo, vyprchava to? neviem.
avsak... srdce sa ozvalo nedavno, flirt, avsak zvlastny, Pil som to je pravda, ale zvysok som robil s cistou hlavou.... cely vecer pohlady, pokec a nakonec, co som necakal naozaj som neodolal a riadny bozk a objatie (sex nie). myslel som pri tom na priatelku,a ze co to vlastne robim. Avsak ten pocit bol neskutocny a doteraz nanho myslim. Proste chvenie, vzrusenie, ktore mi jaksi v poslednej dobe chyba, a iskra, buchot srdca, zamyslenost, cudny pocit v zaludku ... no jednoducho myslim na to a neviem co dalej ... asi by som aj chcel este raz stretnut danu osobu, a zistit co to bolo.... ale neviem co mam robit, svedomie, laska a dlhorocny vztah ma drzi.
Je to len zmetenie, alebo ma fakt mohlo nieco zasiahnut ... no neviem momentalne a stale na to myslim.
Toto je ozaj v skratke, pretoze zhrnut 7rokov nie je len tak. prezili sme toho moc ale ja citim, ze nieco sa so mnou deje.
Citim sa divne, ked som toto napisal, nikdy som toto nepovedal nikomu, tak skuste dat nejaku reakciu. Budem vdacny, nech som neni sam... vdaka