Plne suhalsim s vindym...paci sa mi jak to vsetko bere...a stym DX10 este nieje vyvynuty tak necakajte od toho nejak vela....tak isto sa aj DX9 vyvijal..
lacko napísal:pokial viem, tak DX10 je uz aj pre XP
Áno, a Severná Kóreja je prosperujúca krajina.
Okrem toho, po grafickej stránke je DX10 oproti DX9 (aspoň zatiaľ) krajšie len minimálne, ak vôbec. Viď Crysis.
Ja chcem len spomenut moje skusenosti s GF8600 GTS. Kedze sa tu vypisuje aka je to zla karta. Musim sa jej trochu zastat. Taky Lost Planet sice nejde idealne, ale to som ani necakal. Avsak hry tzv. "powered by Unreal engine 3.0" slapu v plnych detajloch na rozliseni 1280x1024 (viac mi nedovoli monitor tak to nemam odskusane). Taky Crysis sa tiez celkom hybal, len sa trebalo pohrat s nastaveniami. Pravdaze tu pisem o DX10 verziach tychto hier. Avsak uznal som ze tato karta neni stvorena na dx10 aj ked ho podporuje. Ako tu bolo napisane "Ma to na krabici". Ale davali k tejto karte zadarmo S.T.A.L.K.E.R.A. tak som to riskol (a myslim zbytocne). Tot moje skusenosti.
takze ked mam vistu a DX10 a a DX9 a Xp lepsie to pojde na Xp??napr.hra NFS carbon ...mam vistu GeForce NX8500GT a carbon mi posekava dakedy...mal som to na najvysich detailoch...a keby som mal tuto istu grafiku na Xp a DX9 slapalo by to super??
Fero270 napísal:takze ked mam vistu a DX10 a a DX9 a Xp lepsie to pojde na Xp??napr.hra NFS carbon ...mam vistu GeForce NX8500GT a carbon mi posekava dakedy...mal som to na najvysich detailoch...a keby som mal tuto istu grafiku na Xp a DX9 slapalo by to super??
Nie, Carbon nejde pod DX10, inak by si ho nemal šancu spustiť na max. detailoch.
proste mam vistu a directX 10 a NX8500GT . a vravis ze aj ked mam DX10 nainstalovany,no slo mi to, len to dakedy posekavalo...
kamos ma napr. vistu (64-bit) GeForce EN7600GS a GTA SA mu trochu posekava na FULL DETAILOCH a tiez ma DX10...
a aka je grafika lepsie?? EN7600GS alebo NX8500GT???
a aky je rozdiel medzi timito dvoma kartami???
7600 nepodporuje dx 10 asi ani ta tvoja 8500....nvidia podporuje dx 10 asi az od 8600....neznamena ze ked mas vistu a das instalovat dx 10 tak to ide musis mat aj kartu ktora ho podporuje
ale preco pisu ze ma pasivny chladic...a ked som pozeral pc tak mala ta 8500GT aktivny chladic....a na nete pisu ze je to DDR2 a ked som pozeral je to DDR3 aktivny chladic tak neviem potom ....
jj som si to teraz pozeral a ta tvoja je ma podporu dx 10 tak sorac ale ta druha nie .... takze ta tvoja je technologicky vyspelejsia ale zase vykonovo ako by vysla z porovnavania v dx 9 to neveim tomu sa zase nerozumiem tak velmi
nic v poho...
tak neni vykonovo dako nedherna...ale napr.. MOH aiborne mi slapalo na plnych detailoch v celkom plinulo...kamoska ma 8600GT a slo jej to omnoho lepsie
ja mam NB MSI GX610 a mam v tom Ati HD 2600 co je neico blizko GF8600 take to mam dost podobne a vykonova sa to da aj ekd dx 10 velmi nevyuzivam....zatial som spokojny, na skoro plnych mi slo jericho, timeshift, the club, teraz sa tesim na napr na assassin creed ako to zvladne masina
Fero270 napísal:no ale ked som pozeral info od vyrobcu tak tam bolo pisane ze to je aj kompatibilne aj z DX10...
kompatibiline neznamena, ze to podporuje. Vyrobca chce samozrejme ohurit co najvacsim mnozstvom "informacii" a to, ze ku karte moze pridat informaciu o DX10 (aj ked totalne irelevantnu) iba prida na "vizazi" karty.
dobre ...
ale ked som dal info ako napr. pri hre nfs carbon to easy info tak mi pisalo ze mam DX10 aj ked som dal info o grafike (vlastnosti)tak tiez pise ze 10
A co maju schopnosti grafiky spolocne so schopnostami hry? Grafika DX10 podporovat moze, hra nemusi, ale vdaka tomu, ze grafika podporuje aj DX9 tak hra, ktora funguje prave iba pod DX9 pobezi.