chcem sa spytat v akom programe to mozem napalit, dvd film(nahrate z kamery) + obrazky.
skusal som to v nere bud som nieco zle stlacil alebo neviem co, lebo mi to nechce prehrat fotky v dvd prehravaci...
poradte prosim
napalenie film+obrazky
DVD film (.VOB, .VTS) a fotky? neviem ci je to zrovna mozne (divix, xvid a ostatne idu), sak kup dve DVDcka alebo jedno DVD a jedno CD a nahraj to oddelene nie?
fotky nahravaj ako data. to ze ti tie fotky dvd prehravac neprehra moze byt jeho vada - nemusi format jpeg ani podporovat, pozri sa do manualu
fotky nahravaj ako data. to ze ti tie fotky dvd prehravac neprehra moze byt jeho vada - nemusi format jpeg ani podporovat, pozri sa do manualu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
menu by si ani nemal.. ked sa jedna o stolny DVDprehravac a DVDfilm.. automaticky ti nacita film.. fotky si mozes pozret napr. na PC.. inak to nepojde...l0f4s3 napísal:vsak prave ,su to dvd
napalil som to tak ,ze som tam dal len dvd film a vedla fotky, ked to dam do prehravaca automaticky mi nabehne to video takze ziadne "menu" na vyber photo movie
Dalo by sa tak, že napr. s nero spravíš z fotiek slide show, tým sa spraví akoby film z fotiek. Ten s neajkým softom na reauthoring spojíš na jednu dvd-kompiláciu s tým pôvodným filmom, kde to budú akoby dva filmy a originálne fotky tam dáš zvlášť do adresára aby ti ostali originály a to ti pôjde na počitači.
no tak to je dost na houno, lebo ked mam napriklad péčko obrazky+film tak sa to napali v pohode a ide to.Šu-Do napísal:menu by si ani nemal.. ked sa jedna o stolny DVDprehravac a DVDfilm.. automaticky ti nacita film.. fotky si mozes pozret napr. na PC.. inak to nepojde...
takze takto ked je ten subor dvd .vob tak to nepojde?
skusim este to co mi radil cesar ,ale to je nake zlozie na mna