Smrad v Bratislave
No pridavam sa k vam aj ja som to citil uz zopar dni a tiez som si najprv myslel ze som to ja
aj ked potom som si povedal ze to nie je mozne pretoze mam ciste veci, potom som bol vikend na chalupe a tam ten smrad nebol pridem v nedelu zas do BA a co tu je smrad... boha jeho odkial sa to tu berie uz ma to ser... 
Naser si uprostred izby a nic si predstavovat nemusis.DESIGNER napísal:Nj , no ... Niet nad drahocene Tatry , ja si ten vas "smrad" neviem ani predstavit .
Kua, dnes vyjdem z baraku a skoro som hodil sablu...
Naposledy sme tu mali obdobny smrad pred 2 rokmi
... zatial nic aktualnejsie, pritom tento clanok je z 19.2.08Bratislavou sa včera šíril neznámy zápach
Nepríjemný zápach bolo včera cítiť vo viacerých častiach mesta. Jeho príčinu preverovala Slovenská inšpekcia životného prostredia. Mohol pochádzaťz poľnohospodárskeho družstva aleboz kanalizácie.
BRATISLAVA. Včera sa už od rána mestom šíril nepríjemný, fekálny smrad. Až do poobedia bol citeľný v uliciach Starého Mesta, sťažovali sa aj obyvatelia z iných častí Bratislavy.
„Bolo to cítiť na Starom moste aj na Šafárikovom námestí. Obával som sa, že som stúpil do niečoho na chodníku, ale kolegovia povedali, že si tiež všimli neobvyklý zápach,“ hovorí Bratislavčan Miroslav Čierny.
Michal Štefánek zo Slovenskej inšpekcie životného prostredia potvrdil, že hlásenia o zápachu dostali tiež z Petržalky, Dlhých dielov aj z okolia Štrkovca.
„Zatiaľ preskúmavame príčinu,“ povedal Štefánek. „Máme dve verzie. Zápach môže pochádzať z niektorého poľnohospodárskeho družstva alebo z kanalizácie. V tomto prípade by to súviselo so zmenou tlaku vzduchu.“
Podobne sa vyjadril hovorca Bratislavskej vodárenskej spoločnosti Zenon Mikle. Povedal, že ak by zdrojom zápachu bola kanalizácia, pravdepodobne to mohla spôsobiť výraznejšia zmena tlaku. „Obvykle sa to objavuje skôr v teplých mesiacoch.“
Jindra Holíková z regionálneho úradu verejného zdravotníctva povedala, že prípadný zápach z kanalizácie by nemal byť zdraviu škodlivý. „Nie je to toxické, skôr dráždivé.“
Štefánek dodal, že skutočný dôvod nepríjemného pachu sa im nemusí podariť zistiť. „Alternatívou je, že ide o krátkodobý zápach, ktorý sa rozplynie.“
http://bratislava.sme.sk/c/3735948/Brat ... apach.html
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja furt ze o jakom smrade, ze ja som nic necitila.. no dnes sa to dostalo aj do dubravky, hned jak som vysla z panelaku, tak sa mi az oci skrizili.. a hned som vedela o com ste sa tu bavili
ale poobede v meste som to potom uz necitila, mozno preto ze som si na ten smrad uz zvykla... v kazdom pripade dufam, ze to odide tak rychlo ako to prislo..
Ako som uz pisal uzite si smrad a do Kosic nejepte, za ten cas co je tu ta tema ste uz davno mohli zistit co tak kandi a pre tvoje info Lunik je kusa mimo KE a urcite mas pravdu ze tam kandi, ale to je vec romov no vas smrad je globalna vec Bratislavijorg22 napísal:Toto nieje tema ci su Kosice cistejsie ako Blava.Uz to niejee citit aspon som si nevsimol.
Ehm Lunik 9 asi vonia v KE
ako kto. mne osobne je uplne jedno ci niekto kyda na BA alebo nie a byvam tu. nejako ma to netrapi. ked sa tu niekomu nepaci, moze ist byvat predsa inde. nikto nikoho nenuti byvat v tom ktorom meste, tak neviem preco by som kydal na KE alebo BA alebo na hocake ine mesto. nevidim dovodjorg22 napísal:lol mas pravdu ale taky isty haklivy sme aj my Blavaci