chladic na amd socket A

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
bulko
Amateur
Amateur

chladic na amd socket A

Príspevok od používateľa bulko »

Co poviete bude mi stacit chladic z Athlon 2000xp+ na procesor Athlon 2600xp+?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A ako mame vedie aky chladic tam mas?? :roll:
bulko
Amateur
Amateur

No jeho pomenovanie neviem ale je tam uz od vyrobi ak ti to pomôze tak mam tam teraz 2000xp+ taktnuty na 1.8 a pri zatazi mam teplotu asi okolo 50-60.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak je to ten od vyroby tak to nie je ziaden zazrak, ale vzhladom na tie teploty co pises, by to stacit malo. Nie je nic jednoduchsie ako to vyskusat, ak budu teploty prilis vysoke, kupis lepsi.
bulko
Amateur
Amateur

Dobre vdik. A este jedna otazka staci mi 300W zdroj, meno neviem na takuto zostavu : Amd 2600xp+ ati r9550/gf 5700LE, 160gb HDD, DVD RW, DVD ROM, 1,25GB ram.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Aj ked meno nevies, na taku zostavu staci bez problemov.
bulko
Amateur
Amateur

No aby som zbytocne nezakladal dalsiu temu mam este jednu otazku je nejaky rozdiel medzi socketom A a A/462?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

je to ten isty socket , len ine nazvy
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze ak mas od vyroby chladic od athlonu 2000 tak je to riadne stare piskatko, AC cooler predava lacny chladic na socket A a kupis ho vsade
bulko
Amateur
Amateur

No ved aj tak potrebujem najprv zohnat lepsi procesor na tento socket mam tam xp2000+ co je uz nic moc, chcem aspon 2600+ ale nemôzem ho zohnat a ak niekde na inzerat nan natrafim tak pitaju 1000-1500Sk co je podla mna strasne vela na taky stary, a chladic je dost dobry podla mna lebo pekne drzi teplotu este aj pri plnej zatazi na gothic 3 mi nepresiahne 60C.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uprage z 2000+ na 2600+ dnes uz prakticky nema vyznam. Aj kvoli cenam, ktore spominas, pricom za tu cenu uz takmer kupis slabsie dvojjadro od AMD - 4200+ http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9048629
bulko
Amateur
Amateur

No hej :lol: lenze to by som potreboval novu zakladnu dosku grafiku na pci e, to uz si môzem pomaly kupin novy komp. A ja som iba chudobny student :cry:
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

bulko napísal:No hej :lol: lenze to by som potreboval novu zakladnu dosku grafiku na pci e, to uz si môzem pomaly kupin novy komp. A ja som iba chudobny student :cry:
- tak radsej daco posetri , nejaka brigada ale fakt takyto system update ti nepomoze .... :)
Sheep
Addict
Addict

bulko napísal:No hej :lol: lenze to by som potreboval novu zakladnu dosku grafiku na pci e, to uz si môzem pomaly kupin novy komp. A ja som iba chudobny student :cry:
myslim ze pri dnesnych cenach novych komponentov uz mozes aj jak student is dakde robit na mesiac a das 10 baby mas na nove komponenty teda, procak, doska, grafika, ramky ostatne menit asi nepotrebujes a ked ho chces hned tak bez vyber vkladnu knizku alebo nech sa ti nan poskladaju rodicia, moznosti je vela

inak tento upgrade tiez nema moc vyznam teda ja mam 2500 barton a od tych 2000iek sa zas nejak extra nelisi :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Sheep napísal:myslim ze pri dnesnych cenach novych komponentov uz mozes aj jak student is dakde robit na mesiac a das 10 baby mas na nove komponenty teda, procak, doska, grafika, ramky ostatne menit asi nepotrebujes a ked ho chces hned tak bez vyber vkladnu knizku alebo nech sa ti nan poskladaju rodicia, moznosti je vela

inak tento upgrade tiez nema moc vyznam teda ja mam 2500 barton a od tych 2000iek sa zas nejak extra nelisi :?
mas pravdu ja som mal atlhon 2500+ tiez bartona kamos mal athlon 2200+ rozdiel ziadny hrejivost rovnaka cize otrasna a inak ak sa mam vyjadrit k tomu chladicu myslim ze postaci kedze vsetky boxy v tej dobe boli tusim rovnake kedze rychlost procaku urcovala hlavne ta vec ze v ktorej sa dany procesor zacal viac hriat :)
Sheep
Addict
Addict

INDIGOcorp. napísal:mas pravdu ja som mal atlhon 2500+ tiez bartona kamos mal athlon 2200+ rozdiel ziadny hrejivost rovnaka cize otrasna a inak ak sa mam vyjadrit k tomu chladicu myslim ze postaci kedze vsetky boxy v tej dobe boli tusim rovnake kedze rychlost procaku urcovala hlavne ta vec ze v ktorej sa dany procesor zacal viac hriat :)
no to stym ohrievanim je inak strasne, mam vymene chladice, ale aj tak je cela bedna stale horuca :lol:
Napísať odpoveď