chladic na amd socket A
chladic na amd socket A
Co poviete bude mi stacit chladic z Athlon 2000xp+ na procesor Athlon 2600xp+?
No ved aj tak potrebujem najprv zohnat lepsi procesor na tento socket mam tam xp2000+ co je uz nic moc, chcem aspon 2600+ ale nemôzem ho zohnat a ak niekde na inzerat nan natrafim tak pitaju 1000-1500Sk co je podla mna strasne vela na taky stary, a chladic je dost dobry podla mna lebo pekne drzi teplotu este aj pri plnej zatazi na gothic 3 mi nepresiahne 60C.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uprage z 2000+ na 2600+ dnes uz prakticky nema vyznam. Aj kvoli cenam, ktore spominas, pricom za tu cenu uz takmer kupis slabsie dvojjadro od AMD - 4200+ http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9048629
-
Lord ANAKIN
Professional
myslim ze pri dnesnych cenach novych komponentov uz mozes aj jak student is dakde robit na mesiac a das 10 baby mas na nove komponenty teda, procak, doska, grafika, ramky ostatne menit asi nepotrebujes a ked ho chces hned tak bez vyber vkladnu knizku alebo nech sa ti nan poskladaju rodicia, moznosti je velabulko napísal:No hejlenze to by som potreboval novu zakladnu dosku grafiku na pci e, to uz si môzem pomaly kupin novy komp. A ja som iba chudobny student
inak tento upgrade tiez nema moc vyznam teda ja mam 2500 barton a od tych 2000iek sa zas nejak extra nelisi
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mas pravdu ja som mal atlhon 2500+ tiez bartona kamos mal athlon 2200+ rozdiel ziadny hrejivost rovnaka cize otrasna a inak ak sa mam vyjadrit k tomu chladicu myslim ze postaci kedze vsetky boxy v tej dobe boli tusim rovnake kedze rychlost procaku urcovala hlavne ta vec ze v ktorej sa dany procesor zacal viac hriatSheep napísal:myslim ze pri dnesnych cenach novych komponentov uz mozes aj jak student is dakde robit na mesiac a das 10 baby mas na nove komponenty teda, procak, doska, grafika, ramky ostatne menit asi nepotrebujes a ked ho chces hned tak bez vyber vkladnu knizku alebo nech sa ti nan poskladaju rodicia, moznosti je vela
inak tento upgrade tiez nema moc vyznam teda ja mam 2500 barton a od tych 2000iek sa zas nejak extra nelisi
no to stym ohrievanim je inak strasne, mam vymene chladice, ale aj tak je cela bedna stale horucaINDIGOcorp. napísal:mas pravdu ja som mal atlhon 2500+ tiez bartona kamos mal athlon 2200+ rozdiel ziadny hrejivost rovnaka cize otrasna a inak ak sa mam vyjadrit k tomu chladicu myslim ze postaci kedze vsetky boxy v tej dobe boli tusim rovnake kedze rychlost procaku urcovala hlavne ta vec ze v ktorej sa dany procesor zacal viac hriat