tak isto ako aj HLSSemteXX napísal:no ano,MoH serie su fajn,ale su strasne kratke,a jednoduche,rychlo sa ich da prejst ...
hry od valve
Gothar - pozor
Team Fortress 2 nema tak jednoduchu grafiku ako sa moze zdat, tolko filtrov co je na jednom modeli aplikovanych aby to vyzeralo tak "rozkosne" ako to vyzera, dalo autorom viac prace ako keby sa snazili vytvorit realistickejsie textury. Ale ano - na pohlad to vyzera ako jednoducha kreslena grafika 
Ani doslovne, to by tam nemohla byt pomlcka a mozno by tam malo byt aj slovicko ofKoCi napísal:half-life nie je polovica zivota.. teda v doslovnom case ano.
Ak si vsimnes, logom HL je lambda. Lambdou sa vraj oznacuje tiez polcas rozpadu. Na co konkretne nazov Half-Life naraza teda netusim, ale zrejme to bude mat nieco s Black Mesa a ich projektami...
Ale kdesi som cital, ze vedci pouzivaju termin half-life prave na polcas rozpadu. A asi to suvisi s tym poslednym pokusom, ktory Gordon realizoval
Vtedy mal fakt blby den
Half-Life je polovicny zivot ktory vedie hl. postava vedcaKoCi napísal:half-life nie je polovica zivota.. teda v doslovnom case ano.
Ak si vsimnes, logom HL je lambda. Lambdou sa vraj oznacuje tiez polcas rozpadu. Na co konkretne nazov Half-Life naraza teda netusim, ale zrejme to bude mat nieco s Black Mesa a ich projektami...
-
lekoklatik
VIP
Akoze sorry ale MoH bola proste Allied Assault a potom uz nic... Myslim to tak ze potom nic nove... Proste absolutne to iste... Uplne do bodky.... Rovnako ako COD... Prva bola pecka ale tie dalsie uz nic nove.... Len misie... Hmm..Šu-Do napísal:no ako ktore.. MoH seria bola fajn...
ale ostatne tj.. i ked niekedy ma strasne bavila fifa a NHL hlavne...
ale na HL sa to urcite nechyta..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a co ine si cakal okrem misii ?lekoklatik napísal:Akoze sorry ale MoH bola proste Allied Assault a potom uz nic... Myslim to tak ze potom nic nove... Proste absolutne to iste... Uplne do bodky.... Rovnako ako COD... Prva bola pecka ale tie dalsie uz nic nove.... Len misie... Hmm..
a nemozes povedat ze grafika bola ta ista.. urcite nie...
skorej to bude mat nieco s tym jak som napisalSheep napísal:Half-Life je polovicny zivot ktory vedie hl. postava vedca
a vida.. ani som necakal ze to bude tak rychle. Len je to odkaz na phpBB forum, tak uvazujem ci je rozumne to sem davat. Nakolko je to ale uzko specializovane forum, ktore sa inemu ako HL tematike nevenuje, snad to nebude taky hriech. Ked ano, tak cenzurujte
Kód: Vybrať všetko
http://half-life.cleverweb.cz/phorum/viewtopic.php?t=34-
lekoklatik
VIP
Cakam trosku inu atmosferu.... Nieco nove... nove dobrodruzstvo... Nie to iste len v inom prostredi...ee...take ma uz davno nebavi... Zober si seriu Splinter Cell alebo Metal Gear Solid...Šu-Do napísal:a co ine si cakal okrem misii ?
a nemozes povedat ze grafika bola ta ista.. urcite nie...
//Šu-Do nehaj tak...
-
Šu-Do
Redeemer
WTF ? to mi preco pises ?lekoklatik napísal:Cakam trosku inu atmosferu.... Nieco nove... nove dobrodruzstvo... Nie to iste len v inom prostredi...ee...take ma uz davno nebavi... Zober si seriu Splinter Cell alebo Metal Gear Solid...No grafika.... ALe to je vsetko.... A sam si hovoril ze na grafike nezalezi....
ty si napisal ze si cakal nieco lepsie a nove...
ja som ti napisal ze co ine okrem misii mozes v atkom zanry cakat... je to vojnovka.. nic ine...
a napisal som ti ze (KED SI CAKAL NIECO NOVE, TAK SOM SI MYSLEL ZE SI NARAZAL AJ NA GRAFIKU) to ma aj lepsiu grafiku..
-
Hotwire
Addict
MoH neni od valve pokial viem...Slayter napísal:Hry od Valve boli/su pre mna vzdy plnohodnotnym zazitkom. Zacal som pri Half-Life, MoH AA, Spearhead a skoncil som pri ich najlepsich aj najpeckovejsich tituloch. Valve je trieda, super je, ze sa hry daju kupovat cez STEAM uplne v pohodke. Valve rocks...