hry od valve

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

tak ako to je podla vas?

ano su to plnohodnotne hry
27
63%
nie niesu to plnohodnotne hry ale iba mody
16
37%

Celkom hlasov: 43

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SSemteXX napísal:no ano,MoH serie su fajn,ale su strasne kratke,a jednoduche,rychlo sa ich da prejst ... :?
tak isto ako aj HL :) alebo aj CoD
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

HL je klasika ktorá neumiera :) Aspoň umňa nie ..Starý dobrý crossfire :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Gothar - pozor :) Team Fortress 2 nema tak jednoduchu grafiku ako sa moze zdat, tolko filtrov co je na jednom modeli aplikovanych aby to vyzeralo tak "rozkosne" ako to vyzera, dalo autorom viac prace ako keby sa snazili vytvorit realistickejsie textury. Ale ano - na pohlad to vyzera ako jednoducha kreslena grafika :)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ta grafika je jednoducha ale detailna a inak akurat ma napadlo preco sa to vlastne vola half-life teda pol života ? :lol:
KoCi
Darca
Darca

half-life nie je polovica zivota :) .. teda v doslovnom case ano.

Ak si vsimnes, logom HL je lambda. Lambdou sa vraj oznacuje tiez polcas rozpadu. Na co konkretne nazov Half-Life naraza teda netusim, ale zrejme to bude mat nieco s Black Mesa a ich projektami...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

... alebo Lambda Core
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

KoCi napísal:half-life nie je polovica zivota :) .. teda v doslovnom case ano.

Ak si vsimnes, logom HL je lambda. Lambdou sa vraj oznacuje tiez polcas rozpadu. Na co konkretne nazov Half-Life naraza teda netusim, ale zrejme to bude mat nieco s Black Mesa a ich projektami...
Ani doslovne, to by tam nemohla byt pomlcka a mozno by tam malo byt aj slovicko of :)
Ale kdesi som cital, ze vedci pouzivaju termin half-life prave na polcas rozpadu. A asi to suvisi s tym poslednym pokusom, ktory Gordon realizoval :D
Vtedy mal fakt blby den :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

imho HL1, HL2, Counter strike vsetko zaklady ale ako zacali vychadzat napr HL episode 1,2, portal a cs source atd su to vsetko nadstavby ale nie ako v The sims ze musi byt aj zakladny. Urcite su to mody
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Filipito napísal:imho HL1, HL2, Counter strike vsetko zaklady ale ako zacali vychadzat napr HL episode 1,2, portal a cs source atd su to vsetko nadstavby ale nie ako v The sims ze musi byt aj zakladny. Urcite su to mody
CS je mod na HL :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

KoCi napísal:half-life nie je polovica zivota :) .. teda v doslovnom case ano.

Half-Life je polovicny zivot ktory vedie hl. postava vedca
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:no ako ktore.. MoH seria bola fajn...
ale ostatne tj.. i ked niekedy ma strasne bavila fifa a NHL hlavne...
ale na HL sa to urcite nechyta..
Akoze sorry ale MoH bola proste Allied Assault a potom uz nic... Myslim to tak ze potom nic nove... Proste absolutne to iste... Uplne do bodky.... Rovnako ako COD... Prva bola pecka ale tie dalsie uz nic nove.... Len misie... Hmm..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Akoze sorry ale MoH bola proste Allied Assault a potom uz nic... Myslim to tak ze potom nic nove... Proste absolutne to iste... Uplne do bodky.... Rovnako ako COD... Prva bola pecka ale tie dalsie uz nic nove.... Len misie... Hmm..
a co ine si cakal okrem misii ? :D
a nemozes povedat ze grafika bola ta ista.. urcite nie...
KoCi
Darca
Darca

Sheep napísal:Half-Life je polovicny zivot ktory vedie hl. postava vedca
skorej to bude mat nieco s tym jak som napisal ;) .. tomuto sa detailnejsie venovali na half-life story forach. Ked najdem hodim link :)

a vida.. ani som necakal ze to bude tak rychle. Len je to odkaz na phpBB forum, tak uvazujem ci je rozumne to sem davat. Nakolko je to ale uzko specializovane forum, ktore sa inemu ako HL tematike nevenuje, snad to nebude taky hriech. Ked ano, tak cenzurujte :)

Kód: Vybrať všetko

http://half-life.cleverweb.cz/phorum/viewtopic.php?t=34
edit: ano su to spekulacie, ale maju blizsie k pravde ako nazor ze half-life je polovicny zivot. Minimalne s tou lambdou... A mozno je to dokonala slovna hra, ktora sa da vylozit mnohymi sposobmi. btw vsimam ze si tam tiez par prispevkov rozsial :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

na tom fore sa o hre dozvies velke nic, vsetko su tam len vymyslene spekulacie :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:a co ine si cakal okrem misii ? :D
a nemozes povedat ze grafika bola ta ista.. urcite nie...
Cakam trosku inu atmosferu.... Nieco nove... nove dobrodruzstvo... Nie to iste len v inom prostredi...ee...take ma uz davno nebavi... Zober si seriu Splinter Cell alebo Metal Gear Solid... :wink: No grafika.... ALe to je vsetko.... A sam si hovoril ze na grafike nezalezi.... :wink:

//Šu-Do nehaj tak...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Cakam trosku inu atmosferu.... Nieco nove... nove dobrodruzstvo... Nie to iste len v inom prostredi...ee...take ma uz davno nebavi... Zober si seriu Splinter Cell alebo Metal Gear Solid... :wink: No grafika.... ALe to je vsetko.... A sam si hovoril ze na grafike nezalezi.... :wink:
WTF ? to mi preco pises ?
ty si napisal ze si cakal nieco lepsie a nove...
ja som ti napisal ze co ine okrem misii mozes v atkom zanry cakat... je to vojnovka.. nic ine...
a napisal som ti ze (KED SI CAKAL NIECO NOVE, TAK SOM SI MYSLEL ZE SI NARAZAL AJ NA GRAFIKU) to ma aj lepsiu grafiku.. :wink:
KiLLaBee
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KiLLaBee »

Podla mna nesu plnohodnotne :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Hry od Valve boli/su pre mna vzdy plnohodnotnym zazitkom. Zacal som pri Half-Life, MoH AA, Spearhead a skoncil som pri ich najlepsich aj najpeckovejsich tituloch. Valve je trieda, super je, ze sa hry daju kupovat cez STEAM uplne v pohodke. Valve rocks...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Slayter napísal:Hry od Valve boli/su pre mna vzdy plnohodnotnym zazitkom. Zacal som pri Half-Life, MoH AA, Spearhead a skoncil som pri ich najlepsich aj najpeckovejsich tituloch. Valve je trieda, super je, ze sa hry daju kupovat cez STEAM uplne v pohodke. Valve rocks...
MoH neni od valve pokial viem...
Napísať odpoveď