smejo napísal:ano, zvara ich p. Čaprnka, ale su to kvalitne ramy, vie co robi... ale tebe ide asi viac o vyzor, ze resp. "znamost znacky medzi laikmi", ze? tie znacky, ktore si vymenoval su na tom v danej kategorii priblizne rovnako
ale skus este predsa len napisat ako si predstavujes jazdu na tvojom buducom biku
btw, radsej ako to umf-ko za 14, ktore si spomenul v prvom poste, by som vzal toto za 9.5 (hlavne kvoli vidle)
http://the.mtbiker.sk/bfoto/bike_29679.jpg
ale to je bazarovy,nie ? pockaj ,neskor sem napisem vyuzitie. .. dobre vypada, aka znacka ?
no, kamos si kupil author a-gang... a jazdi si tiez len tak ... napr. z dediny do mesta... alebo ako mam nazvat cestu medzi vrutkami a martinom

eeh, a dalej si to sko predstavujem na take "paradicky" ako napr. (povie to tak decky,mozno az smiesne

) "zabrzdim prednou ,otocim sa na prednom kolese do strany a dotocim sa na zadnom,a spravim v podstate 360ku"

... nieco na tento styl,a obcas na nejake mensie tury... 20 km alebo take nejake
a este by som chcel nejake dobre brzdy

a nemusi byt na zadnom kotucka,staci len na prednom,ale nemusi byt.. ale chcel by som