Urcite su tu dvojice ludi ktore si nazorovo nepadli, mohla by sa vytvorit Tema - Arena, kde by si to mohli dotycny dva vydiskutovat za pritomnosti nas vsetkych. Viem ze medzi takychto ludi patri napriklad Uplink vs Holubar, alebo Sheep vs hocikto, alebo Kachna vs hocitko Hmm co vy na to ?
tak naco tu spamovat OMG ... konec OT, premenuj temu a moze sa zacat, ked niekto z vyssich usudi, ze je to nedobre, tak to lockne a zmaze ...
.... aj kde na druhej strane som zvedavy kto bude mat v "arene" prvy battle a ako to bude fungovat ... kazdopadne z pohladu ze si dvaja vyriesia problem a ostatni konecne nacerpaju silu z toho ze su "part of a moment" je to dobry napad
ale ja nchapem ako to ma prebiehat pride niekto a ze vyzyvm na suboj toho a toho a budu tu na seba kydat alebo ako..ci ked sa zacnu hadat v nejakej teme ich odkazeme na ARENU? neviem neviem pani a damy ako to ma byt s organizaciou ale budis
No,ľudia.. Neviem..ako myšlienka dobrá,ale bez pravidiel to byť nemôže.. Ako pozrel by som sa na to fajn.. ale na niečo také tu máme predsa napr "ss".. ale budiš
erytrocyt napísal:problém je ten, že takáto aréna by bolo miesto plné spamu, flamu a pod...
Myslim ze to je vec tych dvoch ludi co by tam boli, na akej urovni by to bolo. Kto by nechcel ten to citat nemusi A ten kto chce by sa na tom vedel pobavit / zaradit alebo sa blizsie dozvediet o uzivateloch a to je podla mna cielom fora
nordkapp_pb napísal:tak naco tu spamovat OMG ... konec OT, premenuj temu a moze sa zacat, ked niekto z vyssich usudi, ze je to nedobre, tak to lockne a zmaze ...
.... aj kde na druhej strane som zvedavy kto bude mat v "arene" prvy battle a ako to bude fungovat ... kazdopadne z pohladu ze si dvaja vyriesia problem a ostatni konecne nacerpaju silu z toho ze su "part of a moment" je to dobry napad
vodia ta hojko a tomase za ruku? nepytaj sa a pod donho .. ked sa im to nebude pozdavat tak to zavru .. do teraz to nezavreli aj ked su tu dve strany cisteho OTcka ...