napalovacka mi nechce zmazat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
evee
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

napalovacka mi nechce zmazat

Príspevok od používateľa evee »

Cawte vsetci...mam taky problem..pred nedavnom som si kupil dvd-rw a ked som ho doma napalil vsetko bolo ok ale ked som ho chcel vymazat neislo...potom som si kupil teda cd-rw ale to mi robi to iste..prosim neviete co to moze byt..pred tym som normalne vymazaval..pls tu je obrazok co mi napise napr....prosim pomozte :cry:
Prílohy
chyba
chyba
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús použiť Nero alebo Ashampoo Burning Studio alebo nejaký obdobný špecializovaný napaľovací software. Nebolo by odveci napísať presný typ napaľovačky.. ;)
evee
Medium Star
Medium Star

brm napísal:Skús použiť Nero alebo Ashampoo Burning Studio alebo nejaký obdobný špecializovaný napaľovací software. Nebolo by odveci napísať presný typ napaľovačky.. ;)
nera pouzivam a sorry na tu napalovacku som zabdol takze je to :
LG GSA-H10N
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A akú hlášku vypisovalo Nero?
evee
Medium Star
Medium Star

brm napísal:A akú hlášku vypisovalo Nero?
vobec ziadnu.proste ked som isiel do nera a dal som zmazat cd-rw tak tam bolo ze rychle mazanie a plne mazanie ale zmazat sa nedalo..proste neislo kliknit na ZMAZAT.... :wink:
gman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gman »

A nemal si nahodou kliknute uzamknutie DVD, lebo to ti uzamkne aj DVD-RW a potom uz nic z neho nevymazes, lebo sa stane obycajnym.
A podla obrazka to vyzera ze si to napaloval pomocou sprievodcu vo windowse, a ten sprievodca (windows program) automaticky uzatvara DVD aj CD, pokial si nezvolis inak aspon tak to robilo sesternici.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

gman napísal:A nemal si nahodou kliknute uzamknutie DVD, lebo to ti uzamkne aj DVD-RW a potom uz nic z neho nevymazes, lebo sa stane obycajnym.
A podla obrazka to vyzera ze si to napaloval pomocou sprievodcu vo windowse, a ten sprievodca (windows program) automaticky uzatvara DVD aj CD, pokial si nezvolis inak aspon tak to robilo sesternici.
Čo tu plašíš, uzavretie média znamená, že sa na neho už nedajú dopaľovať ďalšie dáta.
K problému: mne na rovnaký problém pomohol len reinstal Win. :(
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

ja som mal raz problém s tým, že mi RW media indetifikovalo ako obyčajné media... no problém bol v programe Alcohol, kde som mal zaškrtnutú nejakú emuláciu....
Napísať odpoveď