Cawte vsetci...mam taky problem..pred nedavnom som si kupil dvd-rw a ked som ho doma napalil vsetko bolo ok ale ked som ho chcel vymazat neislo...potom som si kupil teda cd-rw ale to mi robi to iste..prosim neviete co to moze byt..pred tym som normalne vymazaval..pls tu je obrazok co mi napise napr....prosim pomozte
Skús použiť Nero alebo Ashampoo Burning Studio alebo nejaký obdobný špecializovaný napaľovací software. Nebolo by odveci napísať presný typ napaľovačky..
brm napísal:Skús použiť Nero alebo Ashampoo Burning Studio alebo nejaký obdobný špecializovaný napaľovací software. Nebolo by odveci napísať presný typ napaľovačky..
nera pouzivam a sorry na tu napalovacku som zabdol takze je to :
LG GSA-H10N
vobec ziadnu.proste ked som isiel do nera a dal som zmazat cd-rw tak tam bolo ze rychle mazanie a plne mazanie ale zmazat sa nedalo..proste neislo kliknit na ZMAZAT....
A nemal si nahodou kliknute uzamknutie DVD, lebo to ti uzamkne aj DVD-RW a potom uz nic z neho nevymazes, lebo sa stane obycajnym.
A podla obrazka to vyzera ze si to napaloval pomocou sprievodcu vo windowse, a ten sprievodca (windows program) automaticky uzatvara DVD aj CD, pokial si nezvolis inak aspon tak to robilo sesternici.
gman napísal:A nemal si nahodou kliknute uzamknutie DVD, lebo to ti uzamkne aj DVD-RW a potom uz nic z neho nevymazes, lebo sa stane obycajnym.
A podla obrazka to vyzera ze si to napaloval pomocou sprievodcu vo windowse, a ten sprievodca (windows program) automaticky uzatvara DVD aj CD, pokial si nezvolis inak aspon tak to robilo sesternici.
Čo tu plašíš, uzavretie média znamená, že sa na neho už nedajú dopaľovať ďalšie dáta.
K problému: mne na rovnaký problém pomohol len reinstal Win.
ja som mal raz problém s tým, že mi RW media indetifikovalo ako obyčajné media... no problém bol v programe Alcohol, kde som mal zaškrtnutú nejakú emuláciu....