Arena - co vy na to ?
nie to bude iba flame, arena by mala mat svoje pravidla - tak ako je to napriklad v boxe - tiez si daju po hube iba dvaja, nie aj divaci
a mala by mat aj vlastny thread, napriklad ja si to chcem s niekym vydiskutovat v arene, tak tam nabehnem a zalozim temu : mystique vs sheep a uz to ide, bud sa dotycny uraci prist alebo sa na to vysere... takze tak nejak si to predstavujem...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Zavulon-na teba som zabudol
Chlapec ma nazval podliakom, pretoze som pouzil jeho prispevok, ja som sa ospravedlnil, ale on moje ospravedlnenie nechce prijat, jedine ak sa ospravedlnim verejne v nejakom mienkotvornom mediu. Cize Zavulon ospravedlnujem sa ti verejne tuto v teme, beries?
///smejo: tiez nemam rad prispevky od Filipita
Chlapec ma nazval podliakom, pretoze som pouzil jeho prispevok, ja som sa ospravedlnil, ale on moje ospravedlnenie nechce prijat, jedine ak sa ospravedlnim verejne v nejakom mienkotvornom mediu. Cize Zavulon ospravedlnujem sa ti verejne tuto v teme, beries?
///smejo: tiez nemam rad prispevky od Filipita
nie, ale tak by sa mohli vytvorit skupiny userov ktori maju priblizne rovnake postoje na veci a by vytvorili arena timy, treba vsak dat priestor aj jednotlivcom, teda mne lebo ked sa to zacne tak vsetci sa do mna pustia uvidisNadeo napísal:jj , a pridavat expy za vyhrane suboje nie ? to rovno mozte spravit online mmorpg
edit: mystique vyvija nejaky tlak, nevim proc ale budiz no
mystique : mám z tohoto divný pocit
tvoj prvý post mal byť : " Berte túto tému ako arénu, kde si verejne vyjasníte účty, pokiaľ to potrebujete vo vlastnom záujme "
" takže, ty dromedár sheep, vtedy si mi povedal...."
chapendo ? teraz Ti to možno zamknú...
téma vytvorená, tak neváhaj a vylej svoje problémy do našich gágorov
tvoj prvý post mal byť : " Berte túto tému ako arénu, kde si verejne vyjasníte účty, pokiaľ to potrebujete vo vlastnom záujme "
" takže, ty dromedár sheep, vtedy si mi povedal...."
chapendo ? teraz Ti to možno zamknú...
téma vytvorená, tak neváhaj a vylej svoje problémy do našich gágorov
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ked uz tu je tato tema tak zacnem, mozeme to nazvat aj otazkami na telo. Idem do teba Sheep
Sheep ty si az moc velky expert na vztahy vzhladom na to, ze sedis len doma pri PC a mas jedneho ci dvoch kamaratov, nezda sa ti?
Gangy co ten tvoj sedliacky slovnik a primitivne vyjadrovanie, teba to tesi nadavat ludi a prezentovat sa sposobom akym to robis?
mystique ako zakladatel temy, napisem aj na teba. Ked mas VIP pri mene, tak si myslis, ze mozes zakladat taketo temy a ze si frajer? Ani poriadne PC zostavu nevies poskladat, davas aj 20 percent vyssi rozpocet ako uzivatel chcel, mas ty vobec dokoncenu zakladnu skolu ked nevies napocitat do 20 ci 30?
Sheep ty si az moc velky expert na vztahy vzhladom na to, ze sedis len doma pri PC a mas jedneho ci dvoch kamaratov, nezda sa ti?
Gangy co ten tvoj sedliacky slovnik a primitivne vyjadrovanie, teba to tesi nadavat ludi a prezentovat sa sposobom akym to robis?
mystique ako zakladatel temy, napisem aj na teba. Ked mas VIP pri mene, tak si myslis, ze mozes zakladat taketo temy a ze si frajer? Ani poriadne PC zostavu nevies poskladat, davas aj 20 percent vyssi rozpocet ako uzivatel chcel, mas ty vobec dokoncenu zakladnu skolu ked nevies napocitat do 20 ci 30?
-
axxis
Addict
Toto vobec nieje pravda. Praveze by to bolo fajn. Keby sa zacalo v nejakej normalnej deme drsne flejmovat nejaky mod by to proste hodil "do areny" miesto toho aby zamkol temu ludom, ktori si v nej chcu podiskutovat a mlatiaci sa parik by si tiez prisiel na svoje ked by uz nebol obmedzeny hrozbou locku...Retne napísal:Podla mna viacej adrenalinu prinasa sledovanie roztrsky vo viacerych prispevkoch/temach, toto by mi pripadalo dost nasilu