Klinec v nohe

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MurphY
Professional
Professional

Klinec v nohe

Príspevok od používateľa MurphY »

ehm neviem ci tu taka tema je..
nuz urcite kazdemu skusenemu majstrovi sa stalo ze sa napichol nohu na klinec..dost by ma zaujimalo ako sa to dalej vyvyjalo ked ste zistili ze ste si pichli klinec do nohy.. to je mrtne zradne miesto..mne sa to stalo vcera a moc z toho radost nemam nakolko nemozem chodit..dufam ze to neni tema na lock
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

klinec bol hrdzavy, mastny? aby si nedostal otravu krvi. ak to mas nejak zapalene, tak sup k lekarovi. istota je gulomet :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ked sa mi to stalo siel som na inekciu proti tetanu,... bolestive, asi dva dni som mal problem chodit... zalezi od toho ako stupis, a kolko ti vojde dnu :D ja som ho pocitil az na kosti :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

stalo sa mi(a nie raz), ale nenapichla sa cela noha len par milimetrov.Bolest ukrutna, ale rozchodil som to a nemam ziadne vedlajsie priznaky. Priznaj sa, ze si pracoval v teniskach? :wink:
Ako vravi yoplin pre istotu by som navstivil lekara
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

tetanus jak hovado no :lol: myslim ze klinec hocikam dost boli nie len do nohy
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa to stalo mne siel so mna zaockovanie proti tetanu (vzhladom nato ,ze sa to stal ov oblasti pri klietke so psami a naokolo kopec potkanov, cize clovek nikdy nevie) a vyvijalo sa to asi tak ,ze najprv som si musel dat tu dosku dole z nohy :D zacala sa mi liat krv ( a to som mal obycajne cinske trampky, v podstate tam ani taka podrazka neni) a hned som utekal k doktorovi, a ten my povyberal spinu, vystriekal to s niecim dezinfekcnym a potom som nemohol nejaky ten den chodit :wink:
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Mne sa to stalo v lete na brigade, bolest ziadna extra, ale pri chodeni asi 4-5 dni to bolo dost citit. Na druhy den som siel hned ku doktorovi ale na bycikli som musel ist do vedlajsej obce :lol: ale prezil som...hlavne chod k lekarovi :!: on ti moze dat ockovanie proti tetanu, ak si ho teda nemal posledne roky
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

samozrejme proti tetanu som bol hned v ten den zaockovani.. no ja mam asi slachu prerazenu lebo nemozem prstami hybat doktorka nasadila latku dost vysoko.. dala mi krem co je v poriadku ale aj antibiotika dost silne no cakam.. len na to
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tatko moj si šikovne zaryl klinec pri sťahovaní nábytku do päty. Z jeho výrazu som vycítil, že to muselo riadne bolieť, no nijaké následky to nemalo. Akurát pár dni krýval, toť všetko..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kedysi dávno a to som sa ešte hrával na pieskovisku, som vedľa našej chaty skočil bosou nohou na klinec. Moc si to nepamätám či to bolelo alebo nie, ale viem, že som s tým nič nerobil. Žiadny doktor.

Pár rokov dozadu som šiel vyniesť starý stôl a stoličky pred kontajner a aby nezaberal tento bordel veľa miesta, snažil som sa to rozkopať na menšie kúsky. Z nejakej časti však trčal klinec a vrchnú časť chodidla som napichol na onen spomínaný klinec. Mal som len tenkú plátenú tenisku a ešte chvíľu som tú napichnutú nohu držal na tom klinci. Hneď krv ako keď podrežete prasa. Stále mi vidno jazvu. Kúsok som mal problém pri chôdzi, keď sa mi to šúchalo o topánku, ale dalo sa. Samozrejme žiadny doktor nebol treba.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mal som v nohe klinec. bolest sa dala prezit (ved koniec koncov vzdy sa nejako da), ale najviac ma stvalo, ze som bol taky blby, ze sa to vobec stalo. doktor nebol potrebny a ziadne dalsie opatrenia tiez nie.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som tiez stupil na klinec, ale mal som take slapky co maju hrubu podrazku (korkove) tak to nebolo nejak extra hlboko..ale bolest bola. na nestastie som doma nenasiel nic na dezinfekciu, tak som ti tu ranu umyl v hruskovici :P ale inac ziadne nasledky. okrem bolesti prve dni.
ale ked nemozes hybat prstami tak to netreba podcenit... drzim palce
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm - sikovny si... ale tak ked nemas nic porusene a si uz zaockovany malo by byt fajn.. svaly sa zregeneruju,koza sa zrastie... ja osobne taku skusenost zatial nemam... s klincom iba taku ze ked som mal asi 4 roky tak som ho pchal do zastrcky ci bude svietit ako skusacka... no a svietil som ja :D
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Pimp_C napísal:Bud rad, ze len do nohy. http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky ... c-v-penise
auuuuuuu :cry:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

mne sa tiez stalo nieco podobne, akurat to bolo cez palec na nohe, behal som u babky po zahradke a zrazu klinec mi trci z palca :? bezal som na ockovanie proti tetanu a pohoda, akurat mi po par dnoch zliezol cely necht na tom palci, ale uz narastol novy a krajsi :)

...to s tym indom, ja uz som videl ako si jeden chlapik dal do mocovej rury cely priborovy nozik...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ked sme stavali dom tiez som si pichol klinec do nohy, pekny hrdzavy asi 1cm presne v strede nohy, krvy moc netieklo ale hned som siel na tetanovku
nastastie uz nikdy potom sa mi to nestalo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mala bytu pribudnut anketa ze ci ste stupili niekto na klinec, lebo vidim je nas tu hojne :lol:
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

zdravím, vidím že máte tu skusenosti s klincom v nohe tak mne sa včera poobede podarilo pichnut klinec do nohy asi 1cm hlboho, len ma to trocha večer pobolievalo a sak pohoda ale teraz v noci neukrutna bolest asi pojdem k lekarovi oplatí sa aj ked prešlo asi 18 hodín ? 8)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

No samozrejme ze oplati, ak si nemal ockovanie proti tetanu tak ta zaockuje, mozno vydenzifikuje..ale urcite chod

mne ked sa to stalo tiez som siel az na druhy den cca tiez asi 18 hod..ale to som mussel ist na bicykli do susednej dediny lebo akurat v ten den tu doktor nebol :?
Napísať odpoveď