Klinec v nohe
Klinec v nohe
ehm neviem ci tu taka tema je..
nuz urcite kazdemu skusenemu majstrovi sa stalo ze sa napichol nohu na klinec..dost by ma zaujimalo ako sa to dalej vyvyjalo ked ste zistili ze ste si pichli klinec do nohy.. to je mrtne zradne miesto..mne sa to stalo vcera a moc z toho radost nemam nakolko nemozem chodit..dufam ze to neni tema na lock
nuz urcite kazdemu skusenemu majstrovi sa stalo ze sa napichol nohu na klinec..dost by ma zaujimalo ako sa to dalej vyvyjalo ked ste zistili ze ste si pichli klinec do nohy.. to je mrtne zradne miesto..mne sa to stalo vcera a moc z toho radost nemam nakolko nemozem chodit..dufam ze to neni tema na lock
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa to stalo mne siel so mna zaockovanie proti tetanu (vzhladom nato ,ze sa to stal ov oblasti pri klietke so psami a naokolo kopec potkanov, cize clovek nikdy nevie) a vyvijalo sa to asi tak ,ze najprv som si musel dat tu dosku dole z nohy
zacala sa mi liat krv ( a to som mal obycajne cinske trampky, v podstate tam ani taka podrazka neni) a hned som utekal k doktorovi, a ten my povyberal spinu, vystriekal to s niecim dezinfekcnym a potom som nemohol nejaky ten den chodit 
-
mfp
Medium Star
Mne sa to stalo v lete na brigade, bolest ziadna extra, ale pri chodeni asi 4-5 dni to bolo dost citit. Na druhy den som siel hned ku doktorovi ale na bycikli som musel ist do vedlajsej obce
ale prezil som...hlavne chod k lekarovi
on ti moze dat ockovanie proti tetanu, ak si ho teda nemal posledne roky
kedysi dávno a to som sa ešte hrával na pieskovisku, som vedľa našej chaty skočil bosou nohou na klinec. Moc si to nepamätám či to bolelo alebo nie, ale viem, že som s tým nič nerobil. Žiadny doktor.
Pár rokov dozadu som šiel vyniesť starý stôl a stoličky pred kontajner a aby nezaberal tento bordel veľa miesta, snažil som sa to rozkopať na menšie kúsky. Z nejakej časti však trčal klinec a vrchnú časť chodidla som napichol na onen spomínaný klinec. Mal som len tenkú plátenú tenisku a ešte chvíľu som tú napichnutú nohu držal na tom klinci. Hneď krv ako keď podrežete prasa. Stále mi vidno jazvu. Kúsok som mal problém pri chôdzi, keď sa mi to šúchalo o topánku, ale dalo sa. Samozrejme žiadny doktor nebol treba.
Pár rokov dozadu som šiel vyniesť starý stôl a stoličky pred kontajner a aby nezaberal tento bordel veľa miesta, snažil som sa to rozkopať na menšie kúsky. Z nejakej časti však trčal klinec a vrchnú časť chodidla som napichol na onen spomínaný klinec. Mal som len tenkú plátenú tenisku a ešte chvíľu som tú napichnutú nohu držal na tom klinci. Hneď krv ako keď podrežete prasa. Stále mi vidno jazvu. Kúsok som mal problém pri chôdzi, keď sa mi to šúchalo o topánku, ale dalo sa. Samozrejme žiadny doktor nebol treba.
-
nejakymarko
Addict
ja som tiez stupil na klinec, ale mal som take slapky co maju hrubu podrazku (korkove) tak to nebolo nejak extra hlboko..ale bolest bola. na nestastie som doma nenasiel nic na dezinfekciu, tak som ti tu ranu umyl v hruskovici
ale inac ziadne nasledky. okrem bolesti prve dni.
ale ked nemozes hybat prstami tak to netreba podcenit... drzim palce
ale ked nemozes hybat prstami tak to netreba podcenit... drzim palce
Bud rad, ze len do nohy. http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky ... c-v-penise
-
Flinstone
Light Professional
auuuuuuuPimp_C napísal:Bud rad, ze len do nohy. http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky ... c-v-penise
mne sa tiez stalo nieco podobne, akurat to bolo cez palec na nohe, behal som u babky po zahradke a zrazu klinec mi trci z palca
bezal som na ockovanie proti tetanu a pohoda, akurat mi po par dnoch zliezol cely necht na tom palci, ale uz narastol novy a krajsi
...to s tym indom, ja uz som videl ako si jeden chlapik dal do mocovej rury cely priborovy nozik...
...to s tym indom, ja uz som videl ako si jeden chlapik dal do mocovej rury cely priborovy nozik...