Call of Duty 4
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prosim o radu...
hram tu misiu co mam ovladnut celu dedinu postupne tie domy ,az som sa dostal na koniec .... vsetci co su somnou si kucli pred dvere a je neviem co mam dalej robit
pise mi ze mam capture al kahad ci co...a kompas mi ukazuje ze mam ist pred dvere ale ked sa tam postavim neviem ako ich otvorit alebo co... 
-
Šu-Do
Redeemer
musis tam ulozit tu bombu ktoru nasadis do zemeJoxxo napísal:Prosim o radu...hram tu misiu co mam ovladnut celu dedinu postupne tie domy ,az som sa dostal na koniec .... vsetci co su somnou si kucli pred dvere a je neviem co mam dalej robit
pise mi ze mam capture al kahad ci co...a kompas mi ukazuje ze mam ist pred dvere ale ked sa tam postavim neviem ako ich otvorit alebo co...
ak je to misia co je obr. v prilohe
ja som to skusal no kamosovi sa tam nedalo napojit napisalo mu Timed Out ale nechal som to zapnute a sa mi tam potom napojilo asi 8 ludi a islo toMarek99 napísal:neskusali ste to teraz hrat cez hamachi medzi sebou? viem ze ste to skusali ale neslo to , ale mam informacie ze sa to tak hrava hmm? bolo by dobre si takto zahrat medzi sebou
edit: hrava to niekto cez gamepark? ja som to skusal a uplne na vsetkych game typoch som mal Key Code in use....
-
Daggertail
Light Professional
kedze nemas origo tak si tam nezahras,skus si zahrat na kukuxclan serveroch,tie su cracknuteJurdzi napísal:ja som to skusal no kamosovi sa tam nedalo napojit napisalo mu Timed Out ale nechal som to zapnute a sa mi tam potom napojilo asi 8 ludi a islo to
edit: hrava to niekto cez gamepark? ja som to skusal a uplne na vsetkych game typoch som mal Key Code in use....
-
Marek99
Expert
pridte si zahrat na novy hardcore server clanu {aS}, je to novy server cize este tam moc ludi nechodi, ale vsetko chce cas tu je ip 217.11.249.92:27217 niekedy sa ale bude pouzivat na cw a fw cize niekedy bude na heslo ale len docasne kym sa zapas odohra, zatial v maprotatione je hq, sabotage , SD a aj team deatmatch
-
Hulkm
Professional
Čeština pre Call of Duty 4
pre neznalcom anglickeho jazyka
Kód: Vybrať všetko
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26341&r=topSamozrejme ze mi to islo, inak by som to sem nepisal.
Na SP1 to ide a na SP2 ne. A myslim si, ze keby som musel aktualizovat DirectX tak by to neslo ani ja SP1.
Btw. vyhadzuje nieco taketo "Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installed."
A uz som aktualizoval aj anjnovsi DirectX a nepomohlo
Na SP1 to ide a na SP2 ne. A myslim si, ze keby som musel aktualizovat DirectX tak by to neslo ani ja SP1.
Btw. vyhadzuje nieco taketo "Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installed."
A uz som aktualizoval aj anjnovsi DirectX a nepomohlo