Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb
Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb
Ahojte da sa nejako Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb??nejakým programom??Surne! dakujem K+kto pomoze
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Da sa stlacit 300 litrov vody do 2 litrovej flase?Rozmyslaj trocha.Chces od toho moc vela.Komprimovaci program urobi to ze vlastne zapise "suradnice" konkretnych znakov a tym sa ten znak vyskytne iba raz a vlastne sa potom podla suradnic po rozbaleni "naklonuje" do tych miest kde boli povodne pred zbalenim.A je este rozdiel co balis.Obrazok bmp,jpg; hudbu mp3,wav ... je tiez rozdiel ci komprimujes uz vlastne komprimovany alebo nekomprimovany format.Ale vseobecne najviac zmensis velkost tych 1GB na takych 90%.Ale pocul som aj o volakej hre Super mario ktora bola zo 100Mb zbalena myslim na 3MB ale to preto lebo tam bolo vela rovnakych dat.A taktiez to moze byt loz
.Lebo to nemam overene.
-
uplink
VIP
zalezi od dat, ak mas 100 GB subor plny nul, tak Ti z neho spravi par bajtovy subor ;o)...Sheep napísal:najlepsie sa komprimuju subory textoveho formatu, typu textove subory, instalacky, kniznice a im podobne, pakovanim obrazkov, zvukov alebo videi sa velkost zmensi len o velmi malu hodnotu, no ajtak si myslim ze 1GB do 30MB nedas, tazko ti nejaky program urobi 97% kompresiu
Najlepsie vysledky dosiahnes s uwe herklotzovym uharcom, alebo kgb archiverom, ktory tu uz bol spomenuty.
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Stretol som sa s tym ze 4GB sa dali stlacit na cca 10MB ale to bolo ako ste spominali len fake DVD, obsahovalo dump files, to su subory ktore maju len info o svojej velkosti ale nemaju uz tie data, takze zaberaju miesto 4GB ale su to cca same 0. Preto sa to da stlacit. Niektore hry maju taketo image a obidenie ochran, stretol som sa s tym pri GTA a pri Matrix: Path of Neo, a urcite aj dalsie.
K teme...
To video prezen cez napr. VirtualDub a encoduj ho pomocou dajakeho kodeku, DivX alebo XviD ako len chces. Ja som tak stlacil 200MB video na 20MB takze velkost ti urcite klesne ale zase nie o nejake hviezdne velkosti.
K teme...
To video prezen cez napr. VirtualDub a encoduj ho pomocou dajakeho kodeku, DivX alebo XviD ako len chces. Ja som tak stlacil 200MB video na 20MB takze velkost ti urcite klesne ale zase nie o nejake hviezdne velkosti.
-
Šu-Do
Redeemer
vola sa to miniimage a da sa vytvorit cez alcohol napriklad...--==[ RA ]==-- napísal:Stretol som sa s tym ze 4GB sa dali stlacit na cca 10MB ale to bolo ako ste spominali len fake DVD, obsahovalo dump files, to su subory ktore maju len info o svojej velkosti ale nemaju uz tie data, takze zaberaju miesto 4GB ale su to cca same 0. Preto sa to da stlacit. Niektore hry maju taketo image a obidenie ochran, stretol som sa s tym pri GTA a pri Matrix: Path of Neo, a urcite aj dalsie.
v podstate bude obsahovat ako si pisal info o velikost.. vsetky zlozky a subory...