Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím!
Založil som túto tému aby som sa dozvedel aký je váš názor na Luník 9.
Určite sú tu viacerý z Košíc ktorý by vedeli o tom vyprávať. Len pred pár dňami som videl v správach, že na Luníku vyhodili televízor von balkónom a letiaci televízor zasiahol malé dieťa. Podľa môjho názoru žijú ako opice. Určite ste videli ten bordel za blokmi čo majú. Viď video, to je len zlomok z toho čo robia títo "ľudia". Ďalšie video svedčí o tom ako si nevážia aj to málo čo majú. Podpaľujú si "pod vlastným zadkom" aj to nič ktoré majú.

Aký je váš názor na to sídlisko? Niekedy to bolo najkrajšie sídlisko v Košiciach! Pozrite dnes.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nekukal som videa ale spomeniem ze v TN bolo aj zaber na cigana co vyhodil televizor : "My to tak robime bezne, ja to hadam nebudem vlacit z horneho poschodia uplne dole ne?"
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Škoda slov..skutočne.. :( aj u nás v meste..bývame v rovnako ročných činžákoch, ako oni..Ale v tých našich je to o nepoznanie krajšie..a aj okolie..koniec koncov sme ľudia..Ale tie ich.. :roll: porozbíjané..odpadky na zemi..atď. K luníku sa vyjadrovať nebudem..bordel.. :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

presne si to vystihol naozaj je to "pycha" Kosic, lenze mesto si s tym nevie dat rady, ak ich vystahuju niekam inam tak o chvilu by to tam vyzeralo tak isto ako na Luniku IX a ak mesto spravi nieco v ich prospech zachvilu je to znicene a zdevastovane
je to vsetko vo velmi zalostnom stave, zije sa tam ako 100rokov dozadu nehovoriac o chorobach ktore sa v tom bordeli musia sirit
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze to je tak vsade kde ziju... najde sa par slusnych co chcu zit ako ludia - najma olaski alebo ich pozostatky su bohati, obvesany zlatom a ziju sice vkope ale slusne... a poznam jedneho co ako clovek vystudoval pravo, je pravnik a vozi sa na jaguari... ale toto? k tomuto radsej no comment... nech sa raz vykuria sami a bude pokoj
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Co vam budem hovorit.. Byvam na Luniku VIII na intraku J9 :-D
Vzdy sa tam po okoli potuluju, vyzieraju kontajnery...
Ked je koniec letneho semestra a studenti sa stahuju z internatov, tak maju zlatu banu... Cakaju tam v tlupach co kto vyodi...
Ked ideme busom zo skoly... Samozrejme zadna cast je ich... a ked je plny autobus tak nastupit ku nim to je tyranie cuchoveho zmyslu...
minule tam jeden chlapik stal a oni o opluli...
su to cisto opice... mali by im spravit rezervaciu aby sa neplietli do cesty civilizovanym ludom...
Ja nie som rasista.. ale je mi jedno keby takto zila nejaka biela komunita, alebo by to bola ina narodnost. Vadi mi ich styl zivota, ich neprisposobivost, to ze su to prizivnici a nic spolocnosti nikdy nedali, iby si brali...
:evil:
Ale tak co uz.. raz je to tak.. a v najblizsej dobe sa to nevyriesi...
ale ludia v civilizovanej spolocnosti takto neziju... takze su to asi fakt opice :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

som rad ze ziju tam v gete, nez v starych domoch na hlavnej alebo na mieri alebo na vodarenskej, je fajn ze ich z celeho mesta premiestnili tam. inak je to banda cierna skareda smradlava, nemam ich rad a nebudem ich mat rad. pre mna to niesu cigani ale degesi.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

zelovoc napísal:som rad ze ziju tam v gete, nez v starych domoch na hlavnej alebo na mieri alebo na vodarenskej, je fajn ze ich z celeho mesta premiestnili tam. inak je to banda cierna skareda smradlava, nemam ich rad a nebudem ich mat rad. pre mna to niesu cigani ale degesi.
mas pravdu je lepsie ze ich tam "separovali" ale mali by ich tam aj izolovat...
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Nitra to vyriesila tak, ze z Horky 1 (Nitriansky Lunik 9) prestahovali vsetkych ciganov do dediny pri Nitre :D Odvtedy je tu klud :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

will.i.am napísal:mas pravdu je lepsie ze ich tam "separovali" ale mali by ich tam aj izolovat...
Banlieue 13 ;) ale vazne ako ja niesom ani rasista ani nic, proti farbe pleti nemam nic ale ked sa nespravaju ako ludia... tak ich ako ludi ani neberem
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Podla mna su to psi obycajne zvierata ktore nepatria medzi ludi mozno to vyzneje rasisticky ale proste podla mna to tak je iba kradnu prizivuju sa este si dovolia otvorit usta ze su diskriminovany co vela bielich sa ma mozno horsie ako oni europska unia na nas koli nim tlacii ze sa im chodia stazovat ze su diskriminovany a nevem co proste hruza :x :x :x
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

will.i.am napísal:takze su to asi fakt opice :roll:
Prosím neurážaj týchto primátov, oni si dokážu vybarať navzájom parazitov a používať jednoduché "náradia". Ale týto... pre nich neexistuje prirovnanie k nijakému inému živočíchu. :?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ich vlastna blbost ich znici....
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

Zavulon napísal:Ich vlastna blbost ich znici....
ale SLOVENSKA REPUBLIKA ich z toho vytiahne, aby si ostani nemysleli ze sme rasisti....
qwerty-xyz

Re: Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Online napísal:Zdravím!
Založil som túto tému aby som sa dozvedel aký je váš názor na Luník 9.
Určite sú tu viacerý z Košíc ktorý by vedeli o tom vyprávať. Len pred pár dňami som videl v správach, že na Luníku vyhodili televízor von balkónom a letiaci televízor zasiahol malé dieťa. Podľa môjho názoru žijú ako opice. Určite ste videli ten bordel za blokmi čo majú. Viď video, to je len zlomok z toho čo robia títo "ľudia". Ďalšie video svedčí o tom ako si nevážia aj to málo čo majú. Podpaľujú si "pod vlastným zadkom" aj to nič ktoré majú.

Aký je váš názor na to sídlisko? Niekedy to bolo najkrajšie sídlisko v Košiciach! Pozrite dnes.
neberte to ako rasisticku narazku ani nic podobne od toho sa distancujem,ale nebolo by pekne aby do tooh sidliska vypalili taku dobru raketku mozno dve? ktora by to sidlisko zrovnala so zemou? ja len tak v ramci slusnosti :oops:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Aj ked by ich odtial vystahovali...myslite si ze by tam potom niekto chcel zit ? :(
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Zavulon napísal:Aj ked by ich odtial vystahovali...myslite si ze by tam potom niekto chcel zit ? :(
No keby sa to vsetko vycistilo, najlepsie zrovnalo so zemou, tak by to nebol problem. Ale "jednoduche" vystahovanie a nastahovanie novych ludi by bolo asi dost narocne. Uz len kvoli legislative a politike SR, ktora dokonale podporuje ich zivotny styl :evil:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

síce bývam v BA, ale to čo som videl v TV my bohato stačilo aby som si spravil názor, že by sa konečne mali uvedomiť a správať ako ľudia ( nie som rasista).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Online : Luník IX by mali zrušiť, tú pliagu vysťahovať do Pripjadi na ukrajine, a tam ich nechať. Inak to nevidím. Túto čvargu neprechováš na ľudí. V Pripjadi by im bolo akurát...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pamatam sa ze ked som bol maly a chodil som z KVP na letisko na biku bal som sa ist okolo :) inak tento tyzden (neviem uz presne ktory den asi streda) tam pekne horelo, nehori tam nejako casto ? :]
Zamknuté