Lunik 9 - "Pýcha" Košíc
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Lunik 9 - "Pýcha" Košíc
Zdravím!
Založil som túto tému aby som sa dozvedel aký je váš názor na Luník 9.
Určite sú tu viacerý z Košíc ktorý by vedeli o tom vyprávať. Len pred pár dňami som videl v správach, že na Luníku vyhodili televízor von balkónom a letiaci televízor zasiahol malé dieťa. Podľa môjho názoru žijú ako opice. Určite ste videli ten bordel za blokmi čo majú. Viď video, to je len zlomok z toho čo robia títo "ľudia". Ďalšie video svedčí o tom ako si nevážia aj to málo čo majú. Podpaľujú si "pod vlastným zadkom" aj to nič ktoré majú.
Aký je váš názor na to sídlisko? Niekedy to bolo najkrajšie sídlisko v Košiciach! Pozrite dnes.
Určite sú tu viacerý z Košíc ktorý by vedeli o tom vyprávať. Len pred pár dňami som videl v správach, že na Luníku vyhodili televízor von balkónom a letiaci televízor zasiahol malé dieťa. Podľa môjho názoru žijú ako opice. Určite ste videli ten bordel za blokmi čo majú. Viď video, to je len zlomok z toho čo robia títo "ľudia". Ďalšie video svedčí o tom ako si nevážia aj to málo čo majú. Podpaľujú si "pod vlastným zadkom" aj to nič ktoré majú.
Aký je váš názor na to sídlisko? Niekedy to bolo najkrajšie sídlisko v Košiciach! Pozrite dnes.
-
Začiatok Konca
Professional
-
PACO8
Light Professional
presne si to vystihol naozaj je to "pycha" Kosic, lenze mesto si s tym nevie dat rady, ak ich vystahuju niekam inam tak o chvilu by to tam vyzeralo tak isto ako na Luniku IX a ak mesto spravi nieco v ich prospech zachvilu je to znicene a zdevastovane
je to vsetko vo velmi zalostnom stave, zije sa tam ako 100rokov dozadu nehovoriac o chorobach ktore sa v tom bordeli musia sirit
je to vsetko vo velmi zalostnom stave, zije sa tam ako 100rokov dozadu nehovoriac o chorobach ktore sa v tom bordeli musia sirit
myslim,ze to je tak vsade kde ziju... najde sa par slusnych co chcu zit ako ludia - najma olaski alebo ich pozostatky su bohati, obvesany zlatom a ziju sice vkope ale slusne... a poznam jedneho co ako clovek vystudoval pravo, je pravnik a vozi sa na jaguari... ale toto? k tomuto radsej no comment... nech sa raz vykuria sami a bude pokoj
-
will.i.am
Darca
Co vam budem hovorit.. Byvam na Luniku VIII na intraku J9 
Vzdy sa tam po okoli potuluju, vyzieraju kontajnery...
Ked je koniec letneho semestra a studenti sa stahuju z internatov, tak maju zlatu banu... Cakaju tam v tlupach co kto vyodi...
Ked ideme busom zo skoly... Samozrejme zadna cast je ich... a ked je plny autobus tak nastupit ku nim to je tyranie cuchoveho zmyslu...
minule tam jeden chlapik stal a oni o opluli...
su to cisto opice... mali by im spravit rezervaciu aby sa neplietli do cesty civilizovanym ludom...
Ja nie som rasista.. ale je mi jedno keby takto zila nejaka biela komunita, alebo by to bola ina narodnost. Vadi mi ich styl zivota, ich neprisposobivost, to ze su to prizivnici a nic spolocnosti nikdy nedali, iby si brali...
Ale tak co uz.. raz je to tak.. a v najblizsej dobe sa to nevyriesi...
ale ludia v civilizovanej spolocnosti takto neziju... takze su to asi fakt opice
Vzdy sa tam po okoli potuluju, vyzieraju kontajnery...
Ked je koniec letneho semestra a studenti sa stahuju z internatov, tak maju zlatu banu... Cakaju tam v tlupach co kto vyodi...
Ked ideme busom zo skoly... Samozrejme zadna cast je ich... a ked je plny autobus tak nastupit ku nim to je tyranie cuchoveho zmyslu...
minule tam jeden chlapik stal a oni o opluli...
su to cisto opice... mali by im spravit rezervaciu aby sa neplietli do cesty civilizovanym ludom...
Ja nie som rasista.. ale je mi jedno keby takto zila nejaka biela komunita, alebo by to bola ina narodnost. Vadi mi ich styl zivota, ich neprisposobivost, to ze su to prizivnici a nic spolocnosti nikdy nedali, iby si brali...
Ale tak co uz.. raz je to tak.. a v najblizsej dobe sa to nevyriesi...
ale ludia v civilizovanej spolocnosti takto neziju... takze su to asi fakt opice
-
will.i.am
Darca
mas pravdu je lepsie ze ich tam "separovali" ale mali by ich tam aj izolovat...zelovoc napísal:som rad ze ziju tam v gete, nez v starych domoch na hlavnej alebo na mieri alebo na vodarenskej, je fajn ze ich z celeho mesta premiestnili tam. inak je to banda cierna skareda smradlava, nemam ich rad a nebudem ich mat rad. pre mna to niesu cigani ale degesi.
-
Pantagruel
Star
-
Flinstone
Light Professional
Podla mna su to psi obycajne zvierata ktore nepatria medzi ludi mozno to vyzneje rasisticky ale proste podla mna to tak je iba kradnu prizivuju sa este si dovolia otvorit usta ze su diskriminovany co vela bielich sa ma mozno horsie ako oni europska unia na nas koli nim tlacii ze sa im chodia stazovat ze su diskriminovany a nevem co proste hruza

-
qwerty-xyz
Re: Lunik 9 - "Pýcha" Košíc
neberte to ako rasisticku narazku ani nic podobne od toho sa distancujem,ale nebolo by pekne aby do tooh sidliska vypalili taku dobru raketku mozno dve? ktora by to sidlisko zrovnala so zemou? ja len tak v ramci slusnostiOnline napísal:Zdravím!
-
insane
Light Star
No keby sa to vsetko vycistilo, najlepsie zrovnalo so zemou, tak by to nebol problem. Ale "jednoduche" vystahovanie a nastahovanie novych ludi by bolo asi dost narocne. Uz len kvoli legislative a politike SR, ktora dokonale podporuje ich zivotny stylZavulon napísal:Aj ked by ich odtial vystahovali...myslite si ze by tam potom niekto chcel zit ?