15 a žiaden záujem dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pravda pravda...ja mam skoro 18 ,,a co v 16 tich maly romanik :D lol a teraz...zacalo mat bavit flirtovanie :D nechcem vztah.....uvidis sam...urcite nieco pride...troska sa posnaz
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

pozri si nejake lichotky v tejto teme :wink: (ak ju vedenie dovtedy nezamkne) pekne sa uprav, navonaj, oblec, pridi do baru daj si 2pohariky do nalady a mozes cvicit a skusat, nemas co stratit a mozes nabrat len skusenosti pre buducnost
ak ti toto nevyhovuje tak zacni na pokeci co je dost podradny a blby sposob-len v krajnom pripade

edit: neviem ci sa vzdy oplati cakat, ak sa bude pokusat nejaku zbalit chlapec aspon naberie skusenosti ked uz nic ine
moj nazor necakaj na prvu ktora sa ti hodi pod nohy :wink:

edit2: ak je po dvoch poharikoch z teba iny clovek tak chod do toho triezvy,aspon budes mat kontrolu nad tym co robis :)

artus sry zle som si to precital preto tam bolo napisane zly, uz to je opravene
Artuš
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artuš »

midnight_man napísal:n otak nemas problem daj si 2 a chod balit zenske...ako som pisal nemas co stratit
a vieš že po dvoch pohárikoch je zo mňa iný človek ? ako nie som opitý to nie :D.. ale úplne sa zmením bez poharikov ledva daco poviem a s nimi som najukecanejsi v partii

edit : nie zly praveze sa menim vtedy v podstate k lepsiemu ulovnenejsiemu ja.. lebo ja sa inac neviem az tak odviazat
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Vzdy si chcel byt sam sebou, aj ked ta urazali
Vzdy si chcel byt sam sebou, aj ked ta okradali
a zostal si sam sebou !!!
takze ziadne pitchoviny, mas 15, tieto problemy hod za seba, v tomto veku niesu problemy, mam podobny problem ako diego a ty, ale nieze by dievcata nemali zaujem, nerozpraval sa snimi, lenze som nenasiel tu pravu :P , ale po dnesnom rozhovore ju ani nehladam, hod si to na salamu kamo, ona pride sama ani nebudes vediet kedy ;)
ps a my a kopec ludi tu neplace na fore, id plakat kamaratom, ti povedia to co mne a mas :D
Artuš
Light Expert
Light Expert

pershing - a mzyslis si ze ja nie ? aj mne skusenejsi kamarati toho vela poradili, tu som len chcel vediet nazor nezainteresovanych ludi

sheep - no offense ale ty ako si pisal sedis 20 hodin pred pc-ckom takze mno.. ale ok beriem tvoj nazor na vedomie
- jasne jasne ved vravim ze pohoda
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Artuš napísal:a vieš že po dvoch pohárikoch je zo mňa iný človek ? ako nie som opitý to nie :D.. ale úplne sa zmením bez poharikov ledva daco poviem a s nimi som najukecanejsi v partii

edit : nie zly praveze sa menim vtedy v podstate k lepsiemu ulovnenejsiemu ja.. lebo ja sa inac neviem az tak odviazat
ale prosim ta co zufas, zivot na 15 nekonci :D mne je 17 a taky som nemal zadny vztah mvp, na alkac sa taky nespoliehaj aj ked mozno mas pocit vacsej odviazanosti :wink:
Artuš napísal:sheep - no offense ale ty ako si pisal sedis 20 hodin pred pc-ckom takze mno.. ale ok beriem tvoj nazor na vedomie
myslim ze nic ine ani nemozes len zobrat na vedomie tieto prispevky pretoze si chcel vediet preco si ta baby nevsimaju, taktiez nikde nie je napisane ze kazdy kto nesedi pred pocitacom automaticky holku mat musi :wink:
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

add all:
Je naozaj velmi malo zien, co by mali odvahu, sebavedomie ist po muzovi. Presne ako tu bolo spomenute, ci chceme alebo nie, zeny chcu byt proste dobyvane. Casto krat cakat, ze zena spravi prvy krok, je ako cakat na to, ze mi na dverach zaklope Angelina Jolie.
Pekne povedal kolega ... laska ta pride ako blesk z jasneho neba
Aby ta "balili" baby? ... je to mozne ale skor ta Angelina u mna :)
Ak chces ty "balit" baby ... ved nemas co stratit, len ziskat ... Sebavedomie je naozaj zaklad ... to si pametaj ...GL
Artuš
Light Expert
Light Expert

puzzle - no len ja som sa pri mojich pokusoch o balenie stretol len s vysmechom... sebavedomie celkom mam ale pri babach mi to proste nikdy dako neslo
Sheep
Addict
Addict

Artuš napísal:puzzle - no len ja som sa pri mojich pokusoch o balenie stretol len s vysmechom... sebavedomie celkom mam ale pri babach mi to proste nikdy dako neslo
myslim ze navodov na balenie tu bolo uz viac a co takto sa spytat nejakych zadanych kamosov v okoli? popripade nejakych kamaratiek co fungovalo na nich, ani to nie je na hambu :wink:
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

Artuš napísal:puzzle - no len ja som sa pri mojich pokusoch o balenie stretol len s vysmechom... sebavedomie celkom mam ale pri babach mi to proste nikdy dako neslo
Lebo uz si si sam vybudoval taky blok, ze ti to nejde ...sam si vlastne znizujes to sebavedomie ... zahod vsetky starosti, pochybnosti, teda ak chces tak moc zbalit dievca ... presny navod nie je, kazda je ina, kazdy sme iny ... inak je naozaj pravdou, ze nie kazdy sme casanova, ktory na koho sa pozrie z toho dav odpadava. Pisat si taktiez najprv nevedel, no cvikom si sa to naucil ... "balenie" ti nejde, no cvikom do toho mozes dostat tiez :) ...
Trosku uz filozofujem, sry.
Artuš
Light Expert
Light Expert

puzzle - len to je ine ked si z mensieho mesta, tu ked poondies tak uz vie o tom polka mesta, co sa tyka bab ani nevravim
sagittarius - LOL :lol:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Artuš napísal:puzzle - len to je ine ked si z mensieho mesta, tu ked poondies tak uz vie o tom polka mesta, co sa tyka bab ani nevravim
Ale aj zlá reklama je reklama. :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čím viac budeš premýšľať nad tým, prečo nemáš babu, tým ťa to bude viac trápiť nenájdeš žiadnu. Potom ťa to prejde, vykašľeš sa na to ustavičné hľadanie a rozmýšľanie, prečo práve ty si stále sám a niekto sa v tvojom živote zjaví. Tak to býva, láska sa zjaví, keď ju najmenej čakáme. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bolek napísal:Čím viac budeš premýšľať nad tým, prečo nemáš babu, tým ťa to bude viac trápiť nenájdeš žiadnu. Potom ťa to prejde, vykašľeš sa na to ustavičné hľadanie a rozmýšľanie, prečo práve ty si stále sám a niekto sa v tvojom živote zjaví. Tak to býva, láska sa zjaví, keď ju najmenej čakáme. :)
100% Suhlas ... U mna to tiez tak bolo ...
Lasku proste nehladaj ... Ona dojde sama ;)
Sheep
Addict
Addict

bolek napísal:Čím viac budeš premýšľať nad tým, prečo nemáš babu, tým ťa to bude viac trápiť nenájdeš žiadnu. Potom ťa to prejde, vykašľeš sa na to ustavičné hľadanie a rozmýšľanie, prečo práve ty si stále sám a niekto sa v tvojom živote zjaví. Tak to býva, láska sa zjaví, keď ju najmenej čakáme. :)
pravda, ale to je asi taka doba ze kazdy kto ma 15 uz musi mat holku povinne alebo co :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

puzzle napísal:add all:
Je naozaj velmi malo zien, co by mali odvahu, sebavedomie ist po muzovi. Presne ako tu bolo spomenute, ci chceme alebo nie, zeny chcu byt proste dobyvane. Casto krat cakat, ze zena spravi prvy krok, je ako cakat na to, ze mi na dverach zaklope Angelina Jolie.
Pekne povedal kolega ... laska ta pride ako blesk z jasneho neba
Aby ta "balili" baby? ... je to mozne ale skor ta Angelina u mna :)
Ak chces ty "balit" baby ... ved nemas co stratit, len ziskat ... Sebavedomie je naozaj zaklad ... to si pametaj ...GL
Tu sa nikto nestazuje ze ho alebo nas nebalia baby, ved ako zdravy clovek vidim ze sa pacim nejakemu dievcatu, nie? Ide o zaujem dievcata cize on si vsimol to, ze ziadna sa nanho este zalubene nepozerala a ziadna mu to nedala najavo cize proste nic. Pozor tu nejde o balenie, ale iba o ukazani ze sa dakomu paci :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sheep napísal:pravda, ale to je asi taka doba ze kazdy kto ma 15 uz musi mat holku povinne alebo co :D
Aj ja mám ten pocit. :roll: Ja som mala vzťah prvýkrát až v 18 a necítim sa menejcenne.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Sheep napísal:pravda, ale to je asi taka doba ze kazdy kto ma 15 uz musi mat holku povinne alebo co :D
ak si v skupine ludi ktory uz baby mali a padne na to rec mozes byt ponizovany, viem je to blbe ale ak si v takejto skupine jediny moze to byt obcas aj neprijemne
jednoducho si iny a ten kto je iny je nepripustny-toto je zmyslanie dnesnych deti v rozsahu 10-16rokov, sice tam patrim aj ja ale takymto veciam neprikladam ziadny vyznam :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

..treba sa vediet postavit proti vacsine, bud sam sebou, vysmeju ta? kasli na nich, babam nejde o to ci ta dakdo vysmieva alebo nie :) proste...treba sa drzat pravidla ked nehladas najdes ci ako to je :D [urcite nemyslim kto hlada najde, ale i to semtam plati, netreba tlacit moc na pilu, ale usmev nikdy nieje na skodu :)]
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

PACO8 napísal:ak si v skupine ludi ktory uz baby mali a padne na to rec mozes byt ponizovany, viem je to blbe ale ak si v takejto skupine jediny moze to byt obcas aj neprijemne
jednoducho si iny a ten kto je iny je nepripustny-toto je zmyslanie dnesnych deti v rozsahu 10-16rokov, sice tam patrim aj ja ale takymto veciam neprikladam ziadny vyznam :)
No ja som už všelijakých kombináciach partií (myslím aj medzi ľudmi čo už mali "vzťah" a medzi ľudmi čo ešte nemali "vzťah"), ale nezdá sa mi, že by sa mi nejako za to posmievali...Väčšinou, keď sa niekto na tom smial, tak som to bol ja (ironicky) 8)
Napísať odpoveď