15 a žiaden záujem dievčat
-
midnight_man
Guru
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri si nejake lichotky v tejto teme
(ak ju vedenie dovtedy nezamkne) pekne sa uprav, navonaj, oblec, pridi do baru daj si 2pohariky do nalady a mozes cvicit a skusat, nemas co stratit a mozes nabrat len skusenosti pre buducnost
ak ti toto nevyhovuje tak zacni na pokeci co je dost podradny a blby sposob-len v krajnom pripade
edit: neviem ci sa vzdy oplati cakat, ak sa bude pokusat nejaku zbalit chlapec aspon naberie skusenosti ked uz nic ine
moj nazor necakaj na prvu ktora sa ti hodi pod nohy
edit2: ak je po dvoch poharikoch z teba iny clovek tak chod do toho triezvy,aspon budes mat kontrolu nad tym co robis
artus sry zle som si to precital preto tam bolo napisane zly, uz to je opravene
ak ti toto nevyhovuje tak zacni na pokeci co je dost podradny a blby sposob-len v krajnom pripade
edit: neviem ci sa vzdy oplati cakat, ak sa bude pokusat nejaku zbalit chlapec aspon naberie skusenosti ked uz nic ine
moj nazor necakaj na prvu ktora sa ti hodi pod nohy
edit2: ak je po dvoch poharikoch z teba iny clovek tak chod do toho triezvy,aspon budes mat kontrolu nad tym co robis
artus sry zle som si to precital preto tam bolo napisane zly, uz to je opravene
a vieš že po dvoch pohárikoch je zo mňa iný človek ? ako nie som opitý to niemidnight_man napísal:n otak nemas problem daj si 2 a chod balit zenske...ako som pisal nemas co stratit
edit : nie zly praveze sa menim vtedy v podstate k lepsiemu ulovnenejsiemu ja.. lebo ja sa inac neviem az tak odviazat
takze ziadne pitchoviny, mas 15, tieto problemy hod za seba, v tomto veku niesu problemy, mam podobny problem ako diego a ty, ale nieze by dievcata nemali zaujem, nerozpraval sa snimi, lenze som nenasiel tu pravuVzdy si chcel byt sam sebou, aj ked ta urazali
Vzdy si chcel byt sam sebou, aj ked ta okradali
a zostal si sam sebou !!!
ps a my a kopec ludi tu neplace na fore, id plakat kamaratom, ti povedia to co mne a mas
ale prosim ta co zufas, zivot na 15 nekonciArtuš napísal:a vieš že po dvoch pohárikoch je zo mňa iný človek ? ako nie som opitý to nie.. ale úplne sa zmením bez poharikov ledva daco poviem a s nimi som najukecanejsi v partii
edit : nie zly praveze sa menim vtedy v podstate k lepsiemu ulovnenejsiemu ja.. lebo ja sa inac neviem az tak odviazat
myslim ze nic ine ani nemozes len zobrat na vedomie tieto prispevky pretoze si chcel vediet preco si ta baby nevsimaju, taktiez nikde nie je napisane ze kazdy kto nesedi pred pocitacom automaticky holku mat musiArtuš napísal:sheep - no offense ale ty ako si pisal sedis 20 hodin pred pc-ckom takze mno.. ale ok beriem tvoj nazor na vedomie
add all:
Je naozaj velmi malo zien, co by mali odvahu, sebavedomie ist po muzovi. Presne ako tu bolo spomenute, ci chceme alebo nie, zeny chcu byt proste dobyvane. Casto krat cakat, ze zena spravi prvy krok, je ako cakat na to, ze mi na dverach zaklope Angelina Jolie.
Pekne povedal kolega ... laska ta pride ako blesk z jasneho neba
Aby ta "balili" baby? ... je to mozne ale skor ta Angelina u mna
Ak chces ty "balit" baby ... ved nemas co stratit, len ziskat ... Sebavedomie je naozaj zaklad ... to si pametaj ...GL
Je naozaj velmi malo zien, co by mali odvahu, sebavedomie ist po muzovi. Presne ako tu bolo spomenute, ci chceme alebo nie, zeny chcu byt proste dobyvane. Casto krat cakat, ze zena spravi prvy krok, je ako cakat na to, ze mi na dverach zaklope Angelina Jolie.
Ak chces ty "balit" baby ... ved nemas co stratit, len ziskat ... Sebavedomie je naozaj zaklad ... to si pametaj ...GL
myslim ze navodov na balenie tu bolo uz viac a co takto sa spytat nejakych zadanych kamosov v okoli? popripade nejakych kamaratiek co fungovalo na nich, ani to nie je na hambuArtuš napísal:puzzle - no len ja som sa pri mojich pokusoch o balenie stretol len s vysmechom... sebavedomie celkom mam ale pri babach mi to proste nikdy dako neslo
Lebo uz si si sam vybudoval taky blok, ze ti to nejde ...sam si vlastne znizujes to sebavedomie ... zahod vsetky starosti, pochybnosti, teda ak chces tak moc zbalit dievca ... presny navod nie je, kazda je ina, kazdy sme iny ... inak je naozaj pravdou, ze nie kazdy sme casanova, ktory na koho sa pozrie z toho dav odpadava. Pisat si taktiez najprv nevedel, no cvikom si sa to naucil ... "balenie" ti nejde, no cvikom do toho mozes dostat tiezArtuš napísal:puzzle - no len ja som sa pri mojich pokusoch o balenie stretol len s vysmechom... sebavedomie celkom mam ale pri babach mi to proste nikdy dako neslo
Trosku uz filozofujem, sry.
-
Sagittarius
Guru
-
Shark NX
Addict
100% Suhlas ... U mna to tiez tak bolo ...bolek napísal:Čím viac budeš premýšľať nad tým, prečo nemáš babu, tým ťa to bude viac trápiť nenájdeš žiadnu. Potom ťa to prejde, vykašľeš sa na to ustavičné hľadanie a rozmýšľanie, prečo práve ty si stále sám a niekto sa v tvojom živote zjaví. Tak to býva, láska sa zjaví, keď ju najmenej čakáme.
Lasku proste nehladaj ... Ona dojde sama
pravda, ale to je asi taka doba ze kazdy kto ma 15 uz musi mat holku povinne alebo cobolek napísal:Čím viac budeš premýšľať nad tým, prečo nemáš babu, tým ťa to bude viac trápiť nenájdeš žiadnu. Potom ťa to prejde, vykašľeš sa na to ustavičné hľadanie a rozmýšľanie, prečo práve ty si stále sám a niekto sa v tvojom živote zjaví. Tak to býva, láska sa zjaví, keď ju najmenej čakáme.
Tu sa nikto nestazuje ze ho alebo nas nebalia baby, ved ako zdravy clovek vidim ze sa pacim nejakemu dievcatu, nie? Ide o zaujem dievcata cize on si vsimol to, ze ziadna sa nanho este zalubene nepozerala a ziadna mu to nedala najavo cize proste nic. Pozor tu nejde o balenie, ale iba o ukazani ze sa dakomu pacipuzzle napísal:add all:
-
PACO8
Light Professional
ak si v skupine ludi ktory uz baby mali a padne na to rec mozes byt ponizovany, viem je to blbe ale ak si v takejto skupine jediny moze to byt obcas aj neprijemneSheep napísal:pravda, ale to je asi taka doba ze kazdy kto ma 15 uz musi mat holku povinne alebo co
jednoducho si iny a ten kto je iny je nepripustny-toto je zmyslanie dnesnych deti v rozsahu 10-16rokov, sice tam patrim aj ja ale takymto veciam neprikladam ziadny vyznam
..treba sa vediet postavit proti vacsine, bud sam sebou, vysmeju ta? kasli na nich, babam nejde o to ci ta dakdo vysmieva alebo nie
proste...treba sa drzat pravidla ked nehladas najdes ci ako to je
[urcite nemyslim kto hlada najde, ale i to semtam plati, netreba tlacit moc na pilu, ale usmev nikdy nieje na skodu
]
-
Sagittarius
Guru
No ja som už všelijakých kombináciach partií (myslím aj medzi ľudmi čo už mali "vzťah" a medzi ľudmi čo ešte nemali "vzťah"), ale nezdá sa mi, že by sa mi nejako za to posmievali...Väčšinou, keď sa niekto na tom smial, tak som to bol ja (ironicky)PACO8 napísal:ak si v skupine ludi ktory uz baby mali a padne na to rec mozes byt ponizovany, viem je to blbe ale ak si v takejto skupine jediny moze to byt obcas aj neprijemne
jednoducho si iny a ten kto je iny je nepripustny-toto je zmyslanie dnesnych deti v rozsahu 10-16rokov, sice tam patrim aj ja ale takymto veciam neprikladam ziadny vyznam