No tým to môže byť..aj keby som chcel tak by som tú časť nemohol prerušiť,lebo ma vtiahla brutálne do deja.. Tak či tak si to kuknem ešte razhojko napísal:Hmm, chvalite tu cast a mne sa nejak nepacila, asi preto, ze som ju trosku pauzoval a dival o pol hodinu dlhsie.
LOST
Jin mal flashback, cize ten dar bol este pred padom lietadla kedze bol zenaty este len 2mesiaceradek21 napísal:No tak tento diel toho veľa poodhalil:
Špión na lodi je Michael.
Nechápem, prečo Jin nebol pri pôrode Sun, ale išiel dávať dar pre veľvyslanca.
Záver, kde bolo jasné, že Jin zomrel (teda asi, u Lost nie je nič isté, pokým sa to na 100% nepotvrdí)
Tak na budúci týždeň, posledný diel 4. série.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako bola pred tyzdnom nudna cast, tak o to lepsia bola tato nova. Ako uz bolo poznamenane, tym spionom bude zrejme Michael, ale preco tam je a preco to robi, tak jediny dovod je asi taky, ze Ben drzi jeho syna niekde v zajati alebo co... To s tym porodom ked ukazali Sun a ze ma dievca... a zrazu sa Jin pytal a ze syn, tak som rozmyslal, ci tam nebola chyba alebo co... a potom vysvitlo, ze to bola uplne ina situacia. Zrejme to s tym Jinom bol ale flashback, pretoze rok draka bol rok 2000. Inak nemohol byt v tej truhle na konci tretej serie prave Jin???