V posledny rok/dva mam zopar dost vela problemov co sa tyka kamratstiev rodiny a podobne. Vsetko sa to zvysilo ked sme sa prestahovali do UK. Uz pred tym sa rodicia hadali casto a dost drsne, no skoncil oto tak ze tu v UK sa idu rozvadzat, (nebudem hovorit com). Je to blbe, lebo vtedy ked ich da sa povedat najviac potrebujete, lebo ste prvy rok v cudzej krajine a vtedy som ani nevedel po Aj proste nic a oni este oznamia aj toto. No dobre OK, zazival som doma dost drsne hadky ako som spominal, mojim 15 roznym rozumom som prisiel nato, ze ked im to proste neklape neni o com premyslat, nema zmysel zit spolu ked to nejde. Nejak som sa s tym musel proste zmierit, lebo nic ine my nezostavalo, no stale zijeme vsetci spolu, lebo
koli tomu, ze ani jeden z rodicov nema kde ist, alebo nema dostatok penazi nato aby si platil najom sam (verte mi je to tu dost drahe) takze mame tichu domacnost, kde zijem uz skoro rok v takom dusevnom napeti kedy kto na koho vyblakne, a stava sa to casto, od mamy pocuvam len hundranie na oca a od oca pocuvam len hundranie na mamu, co sa mi vobec nepaci. Mam 18 rocnu sestru ktora ma frajera takze ona ma to stastie ze nikdy nieje doma. Ja pridem zo skoly a sadam za PC, sam si uvedomujem ze to nieje spravne a zdrave, ale nemam co robit, hrozne by som sa chcel niecomu venovat no nemozem, lebo so mtyp cloveka ktoreho nezaujimaju loptove sporty a podobne hovadinky, nic v tom nevidim. Ja som skor za tie extremnejsie sporty co je ten problem, ze na to treba dost penazi ktore nema, a rodicia mi ich nedaju.
Co sa tyka kamaratov, je tu ina mentalita ludi, vsetci s ami zdaj ubyt taky este "detsky", take spravanie pod moju uroven a podobne. Ja sa s nimi v pohode pozdravim v skole ale vobec to nieje na dlhu debatu.
Cize neostava mi nic ine len sediet doma. Prichadzam do veku kedy uz tuzim mat dievca, aby som sa mal komu vyrozpravat, o niekoho opriet mozno aj vyplakat
No zialbohu sa mi v tom nedari, lebo od kedy som v Uk stratil som asi vsetko sebavedomie. Na SVK som nemal problem hovorit s dievcatami napriklad, bolo to pohodka. Ale tu, neexistuje aby som sa prihovoril
Uvedomujem si ze som sa maximalne zmenil, lebo uz si nerozumiem s ludmi s ktorymi som si rozumel skvelo, (to plati aj pre moju mamu napriklad) Citim sa ak ototalny looser, na SVK som bol ukecany clovek tu som maximalne tichy, ja vobec neviem co sa to deje
Prosim odpuste si blbe poznamky
Dakujem