OT:moj favorit vo filme aj v komixe je hulk...aj ked film nebol bohvie coa volaky velky uspech nemal ale mne sa pacil videl som ho nespocetne krat, daredevil sa dal aj ked to bol jeden zo slabsich postav od marvela,spiderman bol jednoznacne najlepsi kedze mal perfektny zaklad aj v komixoch.....batmana jednotka sa mi nepacila uz len preto ze je to dc ale aj celkovo to neboo bohvie co mozno 2 to napravi....
a teraz k teme: iron man nebol jedna z mojich oblubenych postav urcite najprv som ho velmi nepoznal a potom co spravil v civil war som ho uz skoro uplne odvrhol(kto sa trochu vyzna do marvelu vie co je CW) a teraz dufam ze si to filmom u mna napravi....trailerom sa zatila celkom dari
teraz som pozeral na imdb herecké obsadenie vo filme, pri žiadnom hercovi nie je spomenuté meno Mandarina.... to som zvedavý čo v tomto filme vymysleli... ale na druhej strane v celku hviezdne herecké obsadenie.
tonyho unesie Raza ktory ho chce vyuzit na postavenie zbrane prenho s este ovlakym inym technikom z ciny menom Yin-Sen....pri utoku a unose bude tony sraneni ... s Yin-Senom vytvoria kovovy oblek s ktorym sa mu podari utiect....Mandarin tam mozno aj bude vystupovat ale nei volako velmi....mal by mat patronat nad vzburou alebo take nieco....hlavnym zlym neksor bude Obadiah Stane / Iron Monger ktorym aj bol v druhom obleku a bojov s Tonym
to R1k1nko: neviem ak osa presne volala ta pesnicka ale bola od Audioslave a ta posledna ked strelil do toho tank bola od Black Sabbath-Iron Man
Ako po vizualnej stranke Iron Man vizera dost atraktivne skoda ze to posunuli povodne to bolo tusim na CSFD na januar planovane na zaciatku ked ani ziadne dalsie info k tomu nebolo ...