tak tomu ja hovorim paranoja
whitejustice
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no ako ako, ved je to jedna a ta ista grupaAryan Angel napísal:http://zpravy.idnes.cz/kriminalka-vyset ... _krimi_pei
ooo vam to vadi co? aj ked ste VY zacali s monitoringom neonacistou... ste trapni... a tazko to je pravne napadnutelne ked je to na americkom serveri... dobre vam takbrainwirm napísal:oni nemaju ze len fotky.. maju tam normal mena bydliska u niektorych.. ale to je len pre registrovanych tusim
//su tam normalne aj mena.. pri kazdej fotke je v alternativnom texte uvedene meno.. adresy nesom isty ci maju
vARG ty si asi riadny ko*ot.Pokial viem monitor neonacistou je "cin" policie.Tak mi tu prosim ta netaraj ko**** prosim dobre?vARG napísal:ooo vam to vadi co? aj ked ste VY zacali s monitoringom neonacistou... ste trapni... a tazko to je pravne napadnutelne ked je to na americkom serveri... dobre vam tak
Pocuvaj, urcite si rad ked mozes niekomu ponadavat cez internet(zrejme v real zivote na to nemas), ziadny cin policie to neni ani nebol... je tu este kosicky monitoring neonacistou, a ked sme pritom ziadny nazi nesiel do TV stym, ze je na internete jeho meno, fotka atd. , to len vy socky sa stale trepete do medii, fuj! Hanba Ti!
Afaci robili monitoring na svojej stranke, a dostali sa mi informacie, ze do monitoringu zaraduju aj ludi zucastnujucich sa roznych pro narodnych stretnutiach a verejnych akciach.Dieg0 napísal:vARG ty si asi riadny ko*ot.Pokial viem monitor neonacistou je "cin" policie.Tak mi tu prosim ta netaraj ko**** prosim dobre?
Ked uz policia vedie nejaky podobny monitoring myslim si ze by bolo rozumnejsie tam zaradovat predstavitelov z oboch skupin.
Ale kali.Ja som toho nazoru ze AFA+NAZI je rovnaky bordel.Kazdopadne AFA bojuje proti niecomu zlemu a keby nebolo NAZI nieje ani AFA.Afa neohrozuje nas stat
.Teda IMHO 
BTW mozme o tom pokecat aj na SS.Pre mna zaujimava tema
//Reakcia na varga praveho pohana (Musis byt riadny nacek ked pocuvas NSBM muhahaha)
Ano som rad ked mozem dakomu ponadavat a kludne ti ponadavam aj do oci
.Na curaka imho curackym pristupom.A mozem sa opytat v ktorom dieli televiznych novin bol AFAk ktory sa stazoval ze je na nete jeho fotka a adresa atd?Celkom ma to zaujima ...
BTW mozme o tom pokecat aj na SS.Pre mna zaujimava tema
//Reakcia na varga praveho pohana (Musis byt riadny nacek ked pocuvas NSBM muhahaha)
Ano som rad ked mozem dakomu ponadavat a kludne ti ponadavam aj do oci
-
Začiatok Konca
Professional
Podpora a propagácia skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd
§ 421
(1) Kto podporuje alebo propaguje skupinu osôb, ktorá násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
Z isteho uhla podladu aj nazi bojuju proti niecomu zlemu (samozrejme ak to zlo niekto vidi co sa moc nestava)Dieg0 napísal:Kazdopadne AFA bojuje proti niecomu zlemu a keby nebolo NAZI nieje ani AFA.
A par chuliganov hovoriacich si nacisti uz stat ohrozuju. Zaujimava logika.Dieg0 napísal:Afa neohrozuje nas stat
Bohuzial.Zitepunkom napísal:pretože AFA nieje proti zákonná a nehrozí za jej propagáciu nejaký ten rôčik vo väzení
Nepocuvam len NSBM, si riadne zakomplexovany dilinko//Reakcia na varga praveho pohana (Musis byt riadny nacek ked pocuvas NSBM muhahaha)
Ano som rad ked mozem dakomu ponadavat a kludne ti ponadavam aj do oci.Na curaka imho curackym pristupom.A mozem sa opytat v ktorom dieli televiznych novin bol AFAk ktory sa stazoval ze je na nete jeho fotka a adresa atd?Celkom ma to zaujima ...
Nepocuvas len NSBM lebo tvoji kamarati pocuvaju aj inu hudbu, neboj ja to chapem.Preco si mi povedal ze je to na JOJke a nedal mi konkretny diel?Zeby ti zrazu vypadla pamet ze v ktorom dieli to bolo?Zavana mi to tym ze nic take na tej JOJke nebolo.A ano uz tuzim iba potom na internete si dokazovat aky som silny !! muhaha si vtipnyvARG napísal:Nepocuvam len NSBM, si riadne zakomplexovany dilinkoale takych je tu vela, preto existuje aj hnutie antifa curinko... bolo to na jojke, diel si najdi sam... Este, ze existuje miesto ako internet, kde si mozes dokazovat aky si silny!