whitejustice

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

:smt044 ah boze :lol:
tak tomu ja hovorim paranoja
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Do vtipkov, do vtipkov to dajte :lol: :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Samozrejme, paranoidne spravanie je priznacne pre tento system..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

By ma zaujimalo ako sa "odpor" dostal k tomu e-mailu...stavim sa, ze policajny prezident nema nic lepsie na robote ako zverejnovat maily, ktore poslal zidovskemu konspiratorovi :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Heh na tomto som sa pekne zasmial :lol: Som dost zvedavy ako sa NO dostal k tomu emailu, aspon vidno ze policajny prezident je tupec :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no ako ako, ved je to jedna a ta ista grupa :roll: :wink:
vARG
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vARG »

brainwirm napísal:oni nemaju ze len fotky.. maju tam normal mena bydliska u niektorych.. ale to je len pre registrovanych tusim
//su tam normalne aj mena.. pri kazdej fotke je v alternativnom texte uvedene meno.. adresy nesom isty ci maju
ooo vam to vadi co? aj ked ste VY zacali s monitoringom neonacistou... ste trapni... a tazko to je pravne napadnutelne ked je to na americkom serveri... dobre vam tak
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

vARG napísal:ooo vam to vadi co? aj ked ste VY zacali s monitoringom neonacistou... ste trapni... a tazko to je pravne napadnutelne ked je to na americkom serveri... dobre vam tak
vARG ty si asi riadny ko*ot.Pokial viem monitor neonacistou je "cin" policie.Tak mi tu prosim ta netaraj ko**** prosim dobre?
vARG
Light Expert
Light Expert

Pocuvaj, urcite si rad ked mozes niekomu ponadavat cez internet(zrejme v real zivote na to nemas), ziadny cin policie to neni ani nebol... je tu este kosicky monitoring neonacistou, a ked sme pritom ziadny nazi nesiel do TV stym, ze je na internete jeho meno, fotka atd. , to len vy socky sa stale trepete do medii, fuj! Hanba Ti!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:vARG ty si asi riadny ko*ot.Pokial viem monitor neonacistou je "cin" policie.Tak mi tu prosim ta netaraj ko**** prosim dobre?
Afaci robili monitoring na svojej stranke, a dostali sa mi informacie, ze do monitoringu zaraduju aj ludi zucastnujucich sa roznych pro narodnych stretnutiach a verejnych akciach.

Ked uz policia vedie nejaky podobny monitoring myslim si ze by bolo rozumnejsie tam zaradovat predstavitelov z oboch skupin.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale kali.Ja som toho nazoru ze AFA+NAZI je rovnaky bordel.Kazdopadne AFA bojuje proti niecomu zlemu a keby nebolo NAZI nieje ani AFA.Afa neohrozuje nas stat :).Teda IMHO ;-)

BTW mozme o tom pokecat aj na SS.Pre mna zaujimava tema

//Reakcia na varga praveho pohana (Musis byt riadny nacek ked pocuvas NSBM muhahaha)

Ano som rad ked mozem dakomu ponadavat a kludne ti ponadavam aj do oci ;-).Na curaka imho curackym pristupom.A mozem sa opytat v ktorom dieli televiznych novin bol AFAk ktory sa stazoval ze je na nete jeho fotka a adresa atd?Celkom ma to zaujima ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To Kali:pretože AFA nieje proti zákonná a nehrozí za jej propagáciu nejaký ten rôčik vo väzení..preto,, :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

AFA :arrow: extremizmus (kludne § 421)

Alebo pre nich tento zakon neplati? :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:dostali sa mi informacie, ze do monitoringu zaraduju aj ludi zucastnujucich sa roznych pro narodnych stretnutiach
boh vie preco :roll:
Aryan Angel napísal:AFA :arrow: extremizmus (kludne § 421)
Alebo pre nich tento zakon neplati? :roll:
nepoznam, mohol by si citovat?

edit:// jaaaj, to tento :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Podpora a propagácia skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd

§ 421

(1) Kto podporuje alebo propaguje skupinu osôb, ktorá násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:Kazdopadne AFA bojuje proti niecomu zlemu a keby nebolo NAZI nieje ani AFA.
Z isteho uhla podladu aj nazi bojuju proti niecomu zlemu (samozrejme ak to zlo niekto vidi co sa moc nestava)
Dieg0 napísal:Afa neohrozuje nas stat
A par chuliganov hovoriacich si nacisti uz stat ohrozuju. Zaujimava logika.
Zitepunkom napísal:pretože AFA nieje proti zákonná a nehrozí za jej propagáciu nejaký ten rôčik vo väzení
Bohuzial.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

1, Ludia volne pobehujúci po ulici sú zlí? 8-).Teoreticky bojujú proti "zlému" lebo černosi sú príživníci ale tak každý má mať rovnaké právo na život a mali by sa dodržiavať jeho práva

2, Pár chuligánov ktorí zabili pár ludí :)
vARG
Light Expert
Light Expert

//Reakcia na varga praveho pohana (Musis byt riadny nacek ked pocuvas NSBM muhahaha)
Ano som rad ked mozem dakomu ponadavat a kludne ti ponadavam aj do oci ;-).Na curaka imho curackym pristupom.A mozem sa opytat v ktorom dieli televiznych novin bol AFAk ktory sa stazoval ze je na nete jeho fotka a adresa atd?Celkom ma to zaujima ...
Nepocuvam len NSBM, si riadne zakomplexovany dilinko :D ale takych je tu vela, preto existuje aj hnutie antifa curinko... bolo to na jojke, diel si najdi sam... Este, ze existuje miesto ako internet, kde si mozes dokazovat aky si silny! :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

vARG napísal:Nepocuvam len NSBM, si riadne zakomplexovany dilinko :D ale takych je tu vela, preto existuje aj hnutie antifa curinko... bolo to na jojke, diel si najdi sam... Este, ze existuje miesto ako internet, kde si mozes dokazovat aky si silny! :lol:
Nepocuvas len NSBM lebo tvoji kamarati pocuvaju aj inu hudbu, neboj ja to chapem.Preco si mi povedal ze je to na JOJke a nedal mi konkretny diel?Zeby ti zrazu vypadla pamet ze v ktorom dieli to bolo?Zavana mi to tym ze nic take na tej JOJke nebolo.A ano uz tuzim iba potom na internete si dokazovat aky som silny !! muhaha si vtipny :D
Napísať odpoveď