Skoda Fabia 1,4 16V

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ef.K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Stenky: aha, jasne jasne, trebalo mi to takto rozpisat, uz sa chamepe :) Mas pravdu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ef.KO ja sa nespravam povysenecky (teda aspon to tak necitim), len sa snazim uvazovat racionalne. Tiez mame doma 44kW 1.4Mpi vo fabii a podla mna je zbytocne do toho motora vrazat akekolvek peniaze na zvysenie vykonu. Je este mozne ze ti to upravili na 55 kW verziu, ktora sa isty cas predavala (mozno este aj predava), len ta mala nevyhodu, ze maximalny vykon bol dosiahnuty az pri 5500 otackach a krutiaci moment pri 3500 otackach. Tym padom stupala spotreba. 44kW je vyvazenejsi, maximalny krutiaci moment ma pri 2500 ot. a vykon pri 4500.
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

brm napísal:Keď Ti vadilo klepanie pri benziňáku.. čo by si robil s tým klepaním pri nafťáku? :D

To len také menšie OT.. ;)
zabudol som tam dopisat ze klepanie u tohto benzinaku trva asi len tak minutu po nastartovani kdezto u naftaku mas lokomotivu pod kapotou stale
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mishenko napísal://edit: nahral som na server HC starsi clanok z ATM, doporucujem precitat ;)

Kód: Vybrať všetko

http://www.hondaclub.sk/chiptuning.pdf
Presne ten clanok som hladal :-)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Rosinoo napísal:zabudol som tam dopisat ze klepanie u tohto benzinaku trva asi len tak minutu po nastartovani kdezto u naftaku mas lokomotivu pod kapotou stale
Treba mat poriadne radio a mas po klepani :) A hlavne to nedrzat pod otackami ked zabera turbo.
t0m4s3 napísal:Presne ten clanok som hladal :-)
Aj som si myslel :D Henta firma je slusna hanba a nie su jedini. Na Slovensku toho bude asi este viac ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prave preto to moje znepokojenie. Ak to nemas odmerane na brzde, alebo ak ti to nerobil skutocne prevereny clovek (napr. dobry kamarat) tak si myslim, ze vacsina takychto podvodnikov sa spolahne na jednoduchu psychologiu - placebo efekt.
DR8PruBr
Star
Star

Re: Skoda Fabia 1,4 16V

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Jazdí niekto s tou Fabiou? Mám možnosť dosť výhodne kúpiť 1.4 16V (74 kW @ 101 HP).

Na čo si dávať pozor pri týchto motoroch? Má nabehané 110.000 KM čo nie je až tak veľa...
Napísať odpoveď