Skoda Fabia 1,4 16V
ef.KO ja sa nespravam povysenecky (teda aspon to tak necitim), len sa snazim uvazovat racionalne. Tiez mame doma 44kW 1.4Mpi vo fabii a podla mna je zbytocne do toho motora vrazat akekolvek peniaze na zvysenie vykonu. Je este mozne ze ti to upravili na 55 kW verziu, ktora sa isty cas predavala (mozno este aj predava), len ta mala nevyhodu, ze maximalny vykon bol dosiahnuty az pri 5500 otackach a krutiaci moment pri 3500 otackach. Tym padom stupala spotreba. 44kW je vyvazenejsi, maximalny krutiaci moment ma pri 2500 ot. a vykon pri 4500.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Presne ten clanok som hladalmishenko napísal://edit: nahral som na server HC starsi clanok z ATM, doporucujem precitat![]()
Kód: Vybrať všetko
http://www.hondaclub.sk/chiptuning.pdf
Treba mat poriadne radio a mas po klepaniRosinoo napísal:zabudol som tam dopisat ze klepanie u tohto benzinaku trva asi len tak minutu po nastartovani kdezto u naftaku mas lokomotivu pod kapotou stale
Aj som si myslelt0m4s3 napísal:Presne ten clanok som hladal
Re: Skoda Fabia 1,4 16V
Jazdí niekto s tou Fabiou? Mám možnosť dosť výhodne kúpiť 1.4 16V (74 kW @ 101 HP).
Na čo si dávať pozor pri týchto motoroch? Má nabehané 110.000 KM čo nie je až tak veľa...
Na čo si dávať pozor pri týchto motoroch? Má nabehané 110.000 KM čo nie je až tak veľa...