Vzdajme hold uz neexistujucim firmam tvoriace hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
theBliZZard
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

bloodko napísal:Sranda.. Mame tu extra realisticke hry a mi tu hrame pomaly hry z osemdesiatych rokov. :D
To mas pravdu, ked nepocitam Warcraft 3, tak v pc mam vsetko hry z pred roka 2000 :-)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Black Isle a Accolade, ach jaj kde su tie casy :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

bart1234 napísal:Westwood dokazali v starom case spravit perfektné hry ktore nemali konkurenciu skoda ze zanikly :(
sak hej,bol som strasne velkym fanusikom hry Dune :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

3DO Studios - Might & Magic, Heroes of Might & Magic I-III - hry na ktorych som vyrastal a zavislacil este na Pentium 2 peknych par rokov
takisto samozrejme Westvood ale ten je tu uz spominany
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mne osobne bude luto aj za illusion softwork studiom a myslim ze hry ako Mafia,Hiden and Dangerous 1/2,Vietcong a dalsie nemusim ani spominat :?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

samploom ty snupes nie? Codemaster este stale funguje a Worms neni od Ocean alebo od Team17 :roll:
PiDi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiDi »

Bitmap Brothers.. na ich hru Z este teraz velmi rad spominam,a kebyze ide na winXP tak ju hram este aj teraz, vacsinou hry takeho typu nemam rad ale od tejto som sa nemohol odtrhnut.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Toy M@ch!n3 napísal:samploom ty snupes nie? Codemaster este stale funguje a Worms neni od Ocean alebo od Team17 :roll:
Nj, Ocean figuruje pri Wormsoch ako vydavatel /vid.cover/, Team17 produkcny tym. Codemaster..hops, sorka Ja vidim len tie starsie veci, zacul som nejake veci o odkupeni tak som ich mal ya dead, no vidim ze vlastne stale vystupuju ako samostany group (wiki).
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

INDIGOcorp. napísal:mne osobne bude luto aj za illusion softwork studiom a myslim ze hry ako Mafia,Hiden and Dangerous 1/2,Vietcong a dalsie nemusim ani spominat :?
Čože??? 2K Czech poznáš?
Totiž 2K Czech = Illusion Softworks :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

naco smutit ?? teraz su tu ovela lepsie hry ako tie stare[dune , C&C , M&M , FallOut a pod.[nic v zlom O:-)]]
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

nevem jaka firma virobil UFO Enemy unknown ale hra na ktorej som virastol
a skoda BlacIsle (fallout) .........
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

XtremeQTXX napísal:nevem jaka firma virobil UFO Enemy unknown ale hra na ktorej som virastol
a skoda BlacIsle (fallout) .........
Microprose
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pok3R napísal:naco smutit ?? teraz su tu ovela lepsie hry ako tie stare[dune , C&C , M&M , FallOut a pod.[nic v zlom O:-)]]
Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočné :wink: teraz tie hry čo sú, sú len o jednom. O dobrej grafike... hratelnosť bývala lepšia už na Doom2 pretože hra bola niečim inovatívna. Napríklad taký Crysis je podla mňa len o pekných textúrach a o tvojej mašine, kde napríklad doom2 spustil povačšine každý a užil si tam zábavu.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

.:M4jco:. napísal:Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočné :wink: teraz tie hry čo sú, sú len o jednom. O dobrej grafike... hratelnosť bývala lepšia už na Doom2 pretože hra bola niečim inovatívna. Napríklad taký Crysis je podla mňa len o pekných textúrach a o tvojej mašine, kde napríklad doom2 spustil povačšine každý a užil si tam zábavu.
Podľa mňa nemôžu byť hry také aby išli každému. V tej dobe to tak možno bolo, keď nebolo na výber väčšie množstvo PC (komponenty a pod.). Teraz si môžeš spraviť taký komp že ti tam pôjde všetko ale aj taký kde ti napr. niektoré hry nepôjdu. Každý výrobca chce spraviť čo najlepšiu hru (ako propragovali Crysis a jeho skvelá grafika). Príbehom moc hra neupútala. Išlo hlavne o tú grafiku. Môj názor.
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

radek21 napísal:Podľa mňa nemôžu byť hry také aby išli každému. V tej dobe to tak možno bolo, keď nebolo na výber väčšie množstvo PC (komponenty a pod.). Teraz si môžeš spraviť taký komp že ti tam pôjde všetko ale aj taký kde ti napr. niektoré hry nepôjdu. Každý výrobca chce spraviť čo najlepšiu hru (ako propragovali Crysis a jeho skvelá grafika). Príbehom moc hra neupútala. Išlo hlavne o tú grafiku. Môj názor.
podla mna je to vsetko o penizoch ......... firma podpise zmuluvu s nvidiu ze virobi taku naorcnu hru abi sa predalo viac kariet .......... daco ako ochran proti stahovanie ........... na to abi si si zahral ti treba aj novu GPU ............... a co brani virobcom hier okresat textury a modely tak abi isli na 64 MB grafike ????? ked uz maju super dokonali model postavi co ide len na 512 MB kartach tak preco to nemozu proste len okresat o super veci a zrobia blbi model postavi co pojde kazdemu ??
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

.:M4jco:. napísal:Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočné :wink: teraz tie hry čo sú, sú len o jednom. O dobrej grafike... hratelnosť bývala lepšia už na Doom2 pretože hra bola niečim inovatívna. Napríklad taký Crysis je podla mňa len o pekných textúrach a o tvojej mašine, kde napríklad doom2 spustil povačšine každý a užil si tam zábavu.
ty by si si mal zahrat Gears of War ;) to co zazijes v tej hre .. nezazijes v ziadnej starej ... a aj grafika robi svoje ... ked na teba pojde boss 5x vatsi nez ty a vyzera ako 10 kociek po kope neni moc super ze ?:D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Black isle momentalne som si kupil orginal Icewind dale 2 a genialna hra

chcem sa spytat to naozaj zanikol codemasters?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

:) Nie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na toto len jedno: Fnuk....

Microprose, Accolade, Ocean, to boli legendy ktore si pametam este z 486ky, magicke slovo GPEGA vtedy pre mna znamenalo nekonecne hodiny zabavy. Podobne PRINCE, RETAL atd. Neskor som hral TTDcko, ktore si vo verzii openTTD stale obcas zahram, NfS 1-3, a dalsie podobne veci....
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Pok3R napísal:ty by si si mal zahrat Gears of War ;) to co zazijes v tej hre .. nezazijes v ziadnej starej ... a aj grafika robi svoje ... ked na teba pojde boss 5x vatsi nez ty a vyzera ako 10 kociek po kope neni moc super ze ?:D
A predstav si ze v 2D izometrickom RPG Planescape Torment urobis kuzlo ktore spusti minutovu animaciu... Napr. :) To bolo daco...
Napísať odpoveď