To mas pravdu, ked nepocitam Warcraft 3, tak v pc mam vsetko hry z pred roka 2000bloodko napísal:Sranda.. Mame tu extra realisticke hry a mi tu hrame pomaly hry z osemdesiatych rokov.![]()
Vzdajme hold uz neexistujucim firmam tvoriace hry
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nj, Ocean figuruje pri Wormsoch ako vydavatel /vid.cover/, Team17 produkcny tym. Codemaster..hops, sorka Ja vidim len tie starsie veci, zacul som nejake veci o odkupeni tak som ich mal ya dead, no vidim ze vlastne stale vystupuju ako samostany group (wiki).Toy M@ch!n3 napísal:samploom ty snupes nie? Codemaster este stale funguje a Worms neni od Ocean alebo od Team17
-
Royalflush
Guru wannabe
-
XtremeQTXX
Expert
-
.:M4jco:.
Medium Star
Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočnéPok3R napísal:naco smutit ?? teraz su tu ovela lepsie hry ako tie stare[dune , C&C , M&M , FallOut a pod.[nic v zlom O:-)]]
Podľa mňa nemôžu byť hry také aby išli každému. V tej dobe to tak možno bolo, keď nebolo na výber väčšie množstvo PC (komponenty a pod.). Teraz si môžeš spraviť taký komp že ti tam pôjde všetko ale aj taký kde ti napr. niektoré hry nepôjdu. Každý výrobca chce spraviť čo najlepšiu hru (ako propragovali Crysis a jeho skvelá grafika). Príbehom moc hra neupútala. Išlo hlavne o tú grafiku. Môj názor..:M4jco:. napísal:Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočnéteraz tie hry čo sú, sú len o jednom. O dobrej grafike... hratelnosť bývala lepšia už na Doom2 pretože hra bola niečim inovatívna. Napríklad taký Crysis je podla mňa len o pekných textúrach a o tvojej mašine, kde napríklad doom2 spustil povačšine každý a užil si tam zábavu.
-
XtremeQTXX
Expert
podla mna je to vsetko o penizoch ......... firma podpise zmuluvu s nvidiu ze virobi taku naorcnu hru abi sa predalo viac kariet .......... daco ako ochran proti stahovanie ........... na to abi si si zahral ti treba aj novu GPU ............... a co brani virobcom hier okresat textury a modely tak abi isli na 64 MB grafike ????? ked uz maju super dokonali model postavi co ide len na 512 MB kartach tak preco to nemozu proste len okresat o super veci a zrobia blbi model postavi co pojde kazdemu ??radek21 napísal:Podľa mňa nemôžu byť hry také aby išli každému. V tej dobe to tak možno bolo, keď nebolo na výber väčšie množstvo PC (komponenty a pod.). Teraz si môžeš spraviť taký komp že ti tam pôjde všetko ale aj taký kde ti napr. niektoré hry nepôjdu. Každý výrobca chce spraviť čo najlepšiu hru (ako propragovali Crysis a jeho skvelá grafika). Príbehom moc hra neupútala. Išlo hlavne o tú grafiku. Môj názor.
-
Royalflush
Guru wannabe
ty by si si mal zahrat Gears of War.:M4jco:. napísal:Pretože staré hry boli vždy niečim výnimočnéteraz tie hry čo sú, sú len o jednom. O dobrej grafike... hratelnosť bývala lepšia už na Doom2 pretože hra bola niečim inovatívna. Napríklad taký Crysis je podla mňa len o pekných textúrach a o tvojej mašine, kde napríklad doom2 spustil povačšine každý a užil si tam zábavu.
-
Fabo
Hardcore addict
Na toto len jedno: Fnuk....
Microprose, Accolade, Ocean, to boli legendy ktore si pametam este z 486ky, magicke slovo GPEGA vtedy pre mna znamenalo nekonecne hodiny zabavy. Podobne PRINCE, RETAL atd. Neskor som hral TTDcko, ktore si vo verzii openTTD stale obcas zahram, NfS 1-3, a dalsie podobne veci....
Microprose, Accolade, Ocean, to boli legendy ktore si pametam este z 486ky, magicke slovo GPEGA vtedy pre mna znamenalo nekonecne hodiny zabavy. Podobne PRINCE, RETAL atd. Neskor som hral TTDcko, ktore si vo verzii openTTD stale obcas zahram, NfS 1-3, a dalsie podobne veci....
A predstav si ze v 2D izometrickom RPG Planescape Torment urobis kuzlo ktore spusti minutovu animaciu... Napr.Pok3R napísal:ty by si si mal zahrat Gears of Warto co zazijes v tej hre .. nezazijes v ziadnej starej ... a aj grafika robi svoje ... ked na teba pojde boss 5x vatsi nez ty a vyzera ako 10 kociek po kope neni moc super ze ?:D