Ide jednoducho o to ze mestka policia v peknom kraaasnom pocasi sa rada prechadza po meste a posobi dojmom ze je vsetko v poriadku,aby ste vedeli som v ziline a policia si ako tak plni povinnosti prechadzakami po meste ci uz rano,pocas dna alebo aj v noci ALE!!! Preco policia nekontroluje mesto ked prsi? No ja viem ze prsi ale to nemaju prsiplaste alebo nico take? no presiel som polku mesta a po policii ani chyru ani slychu.
Tuto temu by som nezakladal pre nic zanic ale akurat teraz co som po tomto dost velkom lejaku siel sa PRED KAMERAMI(aspon myslim ze ich videli tak su totiz natocene) narodnej banky rezali dvaja chlapci a holka pri nich krici,ako chlapci uz nie prave najmensi rezali sa hlava nehlava,holka prisla za mnou ze co ma robit tak jej vravim nech zavola policiu potom poprosila este väcsiu partiu co prisla o cosi neskor a ti ich uz obidvoch drzali na uzde
tak mi nikto vysvetlite ked ich beru kamery tak nemala tm ta policia do minuty byt? trvalo to asi desat minut dokym som siel prec a aj tk nikto nikde,keby sa fizli prechadzali aj po dazdi a nejazdili su furt len v auticku(lebo tak sa do pesej zony nedostanuuuu) tak by taka bitk ani nemusela vzniknut a este pri banke ..kazdemu na ociach...