policia v dazdi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

policia v dazdi

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

neviem ako pomenovat tuto temu a bol by som rad by ste sa k tomu patricne vyjadrili.
Ide jednoducho o to ze mestka policia v peknom kraaasnom pocasi sa rada prechadza po meste a posobi dojmom ze je vsetko v poriadku,aby ste vedeli som v ziline a policia si ako tak plni povinnosti prechadzakami po meste ci uz rano,pocas dna alebo aj v noci ALE!!! Preco policia nekontroluje mesto ked prsi? No ja viem ze prsi ale to nemaju prsiplaste alebo nico take? no presiel som polku mesta a po policii ani chyru ani slychu.
Tuto temu by som nezakladal pre nic zanic ale akurat teraz co som po tomto dost velkom lejaku siel sa PRED KAMERAMI(aspon myslim ze ich videli tak su totiz natocene) narodnej banky rezali dvaja chlapci a holka pri nich krici,ako chlapci uz nie prave najmensi rezali sa hlava nehlava,holka prisla za mnou ze co ma robit tak jej vravim nech zavola policiu potom poprosila este väcsiu partiu co prisla o cosi neskor a ti ich uz obidvoch drzali na uzde :roll:
tak mi nikto vysvetlite ked ich beru kamery tak nemala tm ta policia do minuty byt? trvalo to asi desat minut dokym som siel prec a aj tk nikto nikde,keby sa fizli prechadzali aj po dazdi a nejazdili su furt len v auticku(lebo tak sa do pesej zony nedostanuuuu) tak by taka bitk ani nemusela vzniknut a este pri banke ..kazdemu na ociach...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

akoby to tak nebolo aj s dopravakmi a kontrolami na cestach... ked je slniecko s radostou sa vykvasia niekam a stopuju ludi jedna radost, akonahle je skaredsie si chodim po meste 100 a fizli nikde... to ze ich snimaju kamery to je sice pekne ale ak pri kamerach sedi daky pako tak vies ze policia bude vobec informovana.. a aj ak je napojena priamo na tie kamery tak co... na slovensku je to tak..
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

tebe by sa chcelo v dazdi behat von ?:)
..racej v teple zrat koblyhy :wink:

co som bol svedkom takych situacii tak ked to je v centre mesta tak vzdy sa oto starali mestsky .. ked taki dvaja typci v PO na hlavnej po sebe hadzali reklamne tabule a v strede cesty ostievali taxiky(hned pod kamerou) tak statni isli okolo nich a este ich volali do bitky :D potom az cca o 10 minut dorazili mestske gorily ..im to ale trvalo :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

chrobakos napísal:ked taki dvaja typci v PO na hlavnej po sebe hadzali reklamne tabule
co ti je*e :D ze som to nevidel :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

policajti su len ludia a plnia si povinnosti ako dokazu a ked je hnusne pocasie a prsi nikomu sa von nechce ale oni tam musia tak sa radsej schovavaju po roznych kaviarnach atd atd ....alebo jazdia v autach :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ani v presove som nevidel mestskych chodit po dazdi. Oni sa pred dazdom skryvaju. a ani si to neviem predstavit, vonku leje, burka a oni by sa po ulici prechadzali. Policia si asi mysli, je hnusne pocasie, tak ani vytznikom sa nezochce porusovat zakon vonku. Tak ziadnych ani neposielaju, resp. posielaju ale jedine na aute.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:akoby to tak nebolo aj s dopravakmi a kontrolami na cestach... ked je slniecko s radostou sa vykvasia niekam a stopuju ludi jedna radost, akonahle je skaredsie si chodim po meste 100 a fizli nikde... to ze ich snimaju kamery to je sice pekne ale ak pri kamerach sedi daky pako tak vies ze policia bude vobec informovana.. a aj ak je napojena priamo na tie kamery tak co... na slovensku je to tak..
No tak toto platilo skor za socializmu a v 90tych rokoch. Teraz (KE a okolie) meraju rychlost aj o jednej(!) v noci. Tiez meranie za dazda a v noci nie je problem.
A k mestskym - urcite sa im nechce a nadriadeny je k nim zhovievavy, ved za dazda je aj vonku menej ludi :) Mozno by pomohlo, keby si sa stazoval niekde na mestskom urade, ale to by sa mne osobne nechcelo :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tiež som videla merať rýchlosť aj v daždi a tak isto som videla, ako kontrolovali takých mladých chalanov v piatok večer v meste a pršalo.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

chrobakos napísal:ked taki dvaja typci v PO na hlavnej po sebe hadzali reklamne tabule a v strede cesty ostievali taxiky(hned pod kamerou) tak statni isli okolo nich a este ich volali do bitky :D potom az cca o 10 minut dorazili mestske gorily ..im to ale trvalo :)
ale ked tak stojis v presove na trojici v piatok ta sa ich tam premava zato fest ci mestskych ci statnych a je im prd ci prsi...ale raz som na takej zasitej ulicke videl jak si chrapali mestski aj statny :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

nebel mal si ich odfotit ako si chrapkaju :D ale inac mas pravdu v piatok ich na trojici je pozehnane. vzdy 1hliadka chodi smerom dole trojicou a potom zabocia dolava pod branku (kde hrava ta ciganka) a cez slovensku, okolo pizzy na rohu opat na trojicu. A dookola sa vozia. :-)
smejo
Addict
Addict

Re: policia v dazdi

Príspevok od používateľa smejo »

qwerty-xyz napísal:neviem ako pomenovat tuto temu a bol by som rad by ste sa k tomu patricne vyjadrili.
Ide jednoducho o to ze mestka policia v peknom kraaasnom pocasi sa rada prechadza po meste a posobi dojmom ze je vsetko v poriadku,aby ste vedeli som v ziline a policia si ako tak plni povinnosti prechadzakami po meste ci uz rano,pocas dna alebo aj v noci ALE!!! Preco policia nekontroluje mesto ked prsi? No ja viem ze prsi ale to nemaju prsiplaste alebo nico take? no presiel som polku mesta a po policii ani chyru ani slychu.
Tuto temu by som nezakladal pre nic zanic ale akurat teraz co som po tomto dost velkom lejaku siel sa PRED KAMERAMI(aspon myslim ze ich videli tak su totiz natocene) narodnej banky rezali dvaja chlapci a holka pri nich krici,ako chlapci uz nie prave najmensi rezali sa hlava nehlava,holka prisla za mnou ze co ma robit tak jej vravim nech zavola policiu potom poprosila este väcsiu partiu co prisla o cosi neskor a ti ich uz obidvoch drzali na uzde :roll:
tak mi nikto vysvetlite ked ich beru kamery tak nemala tm ta policia do minuty byt? trvalo to asi desat minut dokym som siel prec a aj tk nikto nikde,keby sa fizli prechadzali aj po dazdi a nejazdili su furt len v auticku(lebo tak sa do pesej zony nedostanuuuu) tak by taka bitk ani nemusela vzniknut a este pri banke ..kazdemu na ociach...
no pockaj, az by sa tebe prihodilo, ze by si zacal nieco vystrajat, tak by boli pri tebe okamzite...

murphy uraduje stale : D

no, ale napr. v KE na domine (Dominikanske namestie), tak tam to kontroluju za kazdych okolnosti (ale ajtak je tam bordel :roll: )
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

smejo na dominikanskom namesti sa prejst v piatok je horor. sami fetaci, dileri atd. a policia nie stale tam chodi
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

nebel napísal:ale ked tak stojis v presove na trojici v piatok ta sa ich tam premava zato fest ci mestskych ci statnych a je im prd ci prsi...ale raz som na takej zasitej ulicke videl jak si chrapali mestski aj statny :D
jj to som si aj ja vsimol ze v poslednom case hlavne vecer po hlavnej fkuse vidim nejake policajne auto.. ci mestski alebo statni

aspon vidno ze to neflakaju:)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No neviem, mňa už sa unúvali počas dažďa v noci (tesne pred polnocou) uprostred týždňa na dedine zastavovať a dať mi fúkať.

-Šiel som zrovna pre otca na vlakovu stanicu.. Nejako podozrivo sa vliekli predo mnou. Stihol som si rychlo zapnúť pás a už aj blikal majak, stop.. :roll:

-Ale zasa na druhej strane to tak má byť. Po dedinách jazdí kopa ožratých po nociach, takže K+ pre cíferskú políciu.. :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

gothar: ale ako meraju? nejake stacionarne? to je jedno - ja som myslel normal hliadku ze aj kontrola vozidla a tak ze ci mas papiere a bla bla...

ku presovu - akoze bol som tam za priatelkou par krat a na trojke ich bolo dost vzdy... trosku nezvyk ked u nas na namesti v BB ich vidis raz za uhorsky rok... :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

IMI napísal:smejo na dominikanskom namesti sa prejst v piatok je horor. sami fetaci, dileri atd. a policia nie stale tam chodi
skust prejst vratnou bratu :D domino je este v pohode, a teraz idu davat kameru aj ku diskontu, tam dalej uz je...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

kde je ta vratna teraz ma to nenapada
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Sak po dazdi nechodia to mas jasne este by im nahodou zmokli tie zelene prdele :lol: musia si sediet v teplucku a valat si sunky aj keby sa cele mesto islo zabijat :lol:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pershing napísal:skust prejst vratnou bratu :D domino je este v pohode, a teraz idu davat kameru aj ku diskontu, tam dalej uz je...
kameru tam idu davat uz nejako dlho. len dufam ze to aj cosi pomoze. chudak diskont pride o trzby od nadrzanych 16tok 8)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pershing napísal:skust prejst vratnou bratu :D domino je este v pohode, a teraz idu davat kameru aj ku diskontu, tam dalej uz je...
na domine uz je kamera (snima aj diskont)
Napísať odpoveď