skus sa pytat daco dakeho drbnuteho krestana ci farara a hned ta posle do marie povie ti ci ti hrabe. neboj, mam to odskusane. teraz sa z toho vsetci smeju, ale pockaj ked nastane den D.
drakeman napísal:skus sa pytat daco dakeho drbnuteho krestana ci farara a hned ta posle do marie povie ti ci ti hrabe. neboj, mam to odskusane. teraz sa z toho vsetci smeju, ale pockaj ked nastane den D.
uplne a plne s tebou suhlasim!!!!! a ten den D! bude kedy?
tommyyy napísal:kamo ty by si mohol tocit filmy s ufonmi alebo aspon pisat texty take mas reci!!! ale pacia sa mi!!! alebo pozeras vela Star Warsu?hm?
Ja pisem len to, co som cital a je toho hodne vela. StarWars je pucovina a vobec to nema nic spolocne s UFO. ze tam je spomenutych par ras a planet nic neznamena. K tomuto sa najviac priblizuje Startrek. Su tam sice niektore veci hlody, ale vacsinou bude skutocnost.
To je to iste ako pred par rokmi hovoril ucitel moju brachovi:
30MB HDD vam bude staci. Nemate sancu ho nikdy zaplnit. Hold a dnes ma skoro kazdy doma min 100GB a ma malo
drakeman napísal:
Ja pisem len to, co som cital a je toho hodne vela. StarWars je pucovina a vobec to nema nic spolocne s UFO. ze tam je spomenutych par ras a planet nic neznamena. K tomuto sa najviac priblizuje Startrek. Su tam sice niektore veci hlody, ale vacsinou bude skutocnost.
To je to iste ako pred par rokmi hovoril ucitel moju brachovi:
30MB HDD vam bude staci. Nemate sancu ho nikdy zaplnit. Hold a dnes ma skoro kazdy doma min 100GB a ma malo
bracho a kam tym mieris? ze StarTrek je stary a ze niektore fakta sa za tir roky zmenily? lebo davas strasne prirovnania!
tommyyy napísal: bracho a kam tym mieris? ze StarTrek je stary a ze niektore fakta sa za tir roky zmenily? lebo davas strasne prirovnania!
nikam, narazam len ne StarWars, pretoze si povedal, ze ho vela pozeram (pri tom ee) skor startrek, ale to sem nepatri.
Ako som povedal: google to isti.
Výsledky 1 - 10 z približne 3 160 000 pre ufo. (0,18 sekúnd)
To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.
Su rozne sekty, ktore taraju debiliny ako napr. peticia za zrusenie penazi, ze na inych galaxiach peniaze neexistuju a ludia su tam stastni. To je sprostost!
Syfon napísal:To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.
Su rozne sekty, ktore taraju debiliny ako napr. peticia za zrusenie penazi, ze na inych galaxiach peniaze neexistuju a ludia su tam stastni. To je sprostost!
Syfon napísal:To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.
Neverim ani na UFO a zelenych muzikov. Myslim si, ze ziadna ina civilizacia neexistuje.
tak to o zruseni penazi pocujem prvykrat a hned fleku poviem ze je to blbost. co ked to v inych galaxiach nie je. tam su ine podmienky a je to vyriesene inac ako u nas. Si vies predstavit ako by to tu vyzeralo bez penazi? Kazdy by chcel mat vsetko a urobil by vsetko preto. Za mesiac by bola cely svet na mraky.
A ako potom vysvetlis rozdne forky lietajucich predmetov (UFO). Tiez si toho nazoru ze amici daco testuju alebo fotomontaze?
drakeman napísal:
tak to o zruseni penazi pocujem prvykrat a hned fleku poviem ze je to blbost. co ked to v inych galaxiach nie je. tam su ine podmienky a je to vyriesene inac ako u nas. Si vies predstavit ako by to tu vyzeralo bez penazi? Kazdy by chcel mat vsetko a urobil by vsetko preto. Za mesiac by bola cely svet na mraky.
A ako potom vysvetlis rozdne forky lietajucich predmetov (UFO). Tiez si toho nazoru ze amici daco testuju alebo fotomontaze?
Vsetko fotomotaze a vymyslene fantasmagórie. Staci pozriet stranku
Ako som povedal, je to kazdeho osobny nazor. Nikto veri v UFO, niekto ze le lochneska prisera... kazdy ma prav vyjadrit sa k danej teme. ty si sa vyjadril ze nie, tak nie. nic sa nedeje. vsak uvidime kto ma pravdu. nuz ale kedy?
drakeman napísal:
tak ten tvoj ucitel je trosku dost mimo, ale nevadi. zrejme neveri tomu co nevidi. predpokladam, ze ked si neuvidi ani pipika, neuveri ze ho ma.
drakeman napísal:Ako som povedal, je to kazdeho osobny nazor. Nikto veri v UFO, niekto ze le lochneska prisera... kazdy ma prav vyjadrit sa k danej teme. ty si sa vyjadril ze nie, tak nie. nic sa nedeje. vsak uvidime kto ma pravdu. nuz ale kedy?