UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

skus sa pytat daco dakeho drbnuteho krestana ci farara a hned ta posle do marie povie ti ci ti hrabe. neboj, mam to odskusane. teraz sa z toho vsetci smeju, ale pockaj ked nastane den D.
tommyyy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tommyyy »

drakeman napísal:skus sa pytat daco dakeho drbnuteho krestana ci farara a hned ta posle do marie povie ti ci ti hrabe. neboj, mam to odskusane. teraz sa z toho vsetci smeju, ale pockaj ked nastane den D.
uplne a plne s tebou suhlasim!!!!! a ten den D! bude kedy? :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tommyyy napísal: uplne a plne s tebou suhlasim!!!!! a ten den D! bude kedy? :D
ludstvo nie je na to este pripravene a pokial bude medzi nami taka velka nenavist tak skoro ani nebude.
tommyyy
Light Expert
Light Expert

kamo ty by si mohol tocit filmy s ufonmi alebo aspon pisat texty take mas reci!!! :D ale pacia sa mi!!! alebo pozeras vela Star Treku?hm? :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tommyyy napísal:kamo ty by si mohol tocit filmy s ufonmi alebo aspon pisat texty take mas reci!!! :D ale pacia sa mi!!! alebo pozeras vela Star Warsu?hm? :)
Ja pisem len to, co som cital a je toho hodne vela. StarWars je pucovina a vobec to nema nic spolocne s UFO. ze tam je spomenutych par ras a planet nic neznamena. K tomuto sa najviac priblizuje Startrek. Su tam sice niektore veci hlody, ale vacsinou bude skutocnost.
To je to iste ako pred par rokmi hovoril ucitel moju brachovi:
30MB HDD vam bude staci. Nemate sancu ho nikdy zaplnit. Hold a dnes ma skoro kazdy doma min 100GB a ma malo
tommyyy
Light Expert
Light Expert

drakeman napísal: Ja pisem len to, co som cital a je toho hodne vela. StarWars je pucovina a vobec to nema nic spolocne s UFO. ze tam je spomenutych par ras a planet nic neznamena. K tomuto sa najviac priblizuje Startrek. Su tam sice niektore veci hlody, ale vacsinou bude skutocnost.
To je to iste ako pred par rokmi hovoril ucitel moju brachovi:
30MB HDD vam bude staci. Nemate sancu ho nikdy zaplnit. Hold a dnes ma skoro kazdy doma min 100GB a ma malo
bracho a kam tym mieris? ze StarTrek je stary a ze niektore fakta sa za tir roky zmenily? lebo davas strasne prirovnania! :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tommyyy napísal: bracho a kam tym mieris? ze StarTrek je stary a ze niektore fakta sa za tir roky zmenily? lebo davas strasne prirovnania! :D
nikam, narazam len ne StarWars, pretoze si povedal, ze ho vela pozeram (pri tom ee) skor startrek, ale to sem nepatri.
Ako som povedal: google to isti.
Výsledky 1 - 10 z približne 3 160 000 pre ufo. (0,18 sekúnd)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.
Su rozne sekty, ktore taraju debiliny ako napr. peticia za zrusenie penazi, ze na inych galaxiach peniaze neexistuju a ludia su tam stastni. To je sprostost!

Kód: Vybrať všetko

http://www.vesmirni-lide.cz/zrus_penez.htm
Su to vymivaci mozgov.

Neverim ani na UFO a zelenych muzikov. Myslim si, ze ziadna ina civilizacia neexistuje.
tommyyy
Light Expert
Light Expert

Syfon napísal:To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.
Su rozne sekty, ktore taraju debiliny ako napr. peticia za zrusenie penazi, ze na inych galaxiach peniaze neexistuju a ludia su tam stastni. To je sprostost!

Su to vymivaci mozgov.

Neverim ani na UFO a zelenych muzikov. Myslim si, ze ziadna ina civilizacia neexistuje.
kamo a vco veris? len pre zaujimavost
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:To su riadne kraviny, ze niesme pripraveny. Je to nazor, ale ja sa s nim nestotoznujem.

Su to vymivaci mozgov.

tak to o zruseni penazi pocujem prvykrat a hned fleku poviem ze je to blbost. co ked to v inych galaxiach nie je. tam su ine podmienky a je to vyriesene inac ako u nas. Si vies predstavit ako by to tu vyzeralo bez penazi? Kazdy by chcel mat vsetko a urobil by vsetko preto. Za mesiac by bola cely svet na mraky.
A ako potom vysvetlis rozdne forky lietajucich predmetov (UFO). Tiez si toho nazoru ze amici daco testuju alebo fotomontaze?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

drakeman napísal: tak to o zruseni penazi pocujem prvykrat a hned fleku poviem ze je to blbost. co ked to v inych galaxiach nie je. tam su ine podmienky a je to vyriesene inac ako u nas. Si vies predstavit ako by to tu vyzeralo bez penazi? Kazdy by chcel mat vsetko a urobil by vsetko preto. Za mesiac by bola cely svet na mraky.
A ako potom vysvetlis rozdne forky lietajucich predmetov (UFO). Tiez si toho nazoru ze amici daco testuju alebo fotomontaze?
Vsetko fotomotaze a vymyslene fantasmagórie. Staci pozriet stranku

www.vesmirni-lide.cz
Tam je teda popisanych somarín.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ako som povedal, je to kazdeho osobny nazor. Nikto veri v UFO, niekto ze le lochneska prisera... kazdy ma prav vyjadrit sa k danej teme. ty si sa vyjadril ze nie, tak nie. nic sa nedeje. vsak uvidime kto ma pravdu. nuz ale kedy? :cry:
Luks
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luks »

drakeman napísal: tak ten tvoj ucitel je trosku dost mimo, ale nevadi. zrejme neveri tomu co nevidi. predpokladam, ze ked si neuvidi ani pipika, neuveri ze ho ma.
No napsal to nějakej vědec :roll:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

drakeman napísal:Ako som povedal, je to kazdeho osobny nazor. Nikto veri v UFO, niekto ze le lochneska prisera... kazdy ma prav vyjadrit sa k danej teme. ty si sa vyjadril ze nie, tak nie. nic sa nedeje. vsak uvidime kto ma pravdu. nuz ale kedy? :cry:
nuz tak onedlho nic neboj
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

suhlasim
UFO je cirocisty vymysel
netusim ci su ine civilizacie, ale nemusia mat lepsiu texnologiu ako my
tommyyy
Light Expert
Light Expert

Anubis napísal:No napsal to nějakej vědec :roll:
tak ale to snad asi velmi davno!!!! ked este neboli mikroskopy :D
tommyyy
Light Expert
Light Expert

ViRuS napísal:suhlasim
UFO je cirocisty vymysel
netusim ci su ine civilizacie, ale nemusia mat lepsiu texnologiu ako my
ano mozno maju a mozno nas teras sleduju! :D a mozno nemaju a este stale byvaju v jaskyni
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tommyyy napísal: ano mozno maju a mozno nas teras sleduju! :D a mozno nemaju a este stale byvaju v jaskyni
Podla toho ktore civ. Ved ich je tolko... niektore su 100-vky rokov za nami a niektore 1000-ky pred nami. Napr Atlantida.
tommyyy
Light Expert
Light Expert

drakeman napísal: Podla toho ktore civ. Ved ich je tolko... niektore su 100-vky rokov za nami a niektore 1000-ky pred nami. Napr Atlantida.
pozeras vela filmou! :D
Luks
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luks »

tommyyy napísal: tak ale to snad asi velmi davno!!!! ked este neboli mikroskopy :D
Co má mikroskop společnýho s pravděpodobností? :roll:
Napísať odpoveď