Ryby, rybky :P
Ryby, rybky :P
Normalne vcera jsem si koupil dve ryby dal jsem je do takove velke sklenky na zavareniny
Nasypal na spodek takove modre kameny a dal zradlo... Dneska ta jedna ryba lita po akvarku jak po hrnku kávy a furt pada dolu a plave na krivo, ted zrovna lezi na spod akvarka a vypada jak mrtva
Ale ta druha v pohode... Kamos rikal ze se mi muzou zblaznit z toho ze jsou v kulatem, muze z toho i umrit ?
Btw, potrebuju nutne v akvariu ty bublinky nebo se bez toho obejdou ? 
Re: Ryby, rybky :P
No pravdepodobne je to s toho ze nemaju tie bublinkyhalfend napísal:Normalne vcera jsem si koupil dve ryby dal jsem je do takove velke sklenky na zavareninyNasypal na spodek takove modre kameny a dal zradlo... Dneska ta jedna ryba lita po akvarku jak po hrnku kávy a furt pada dolu a plave na krivo, ted zrovna lezi na spod akvarka a vypada jak mrtva
Ale ta druha v pohode... Kamos rikal ze se mi muzou zblaznit z toho ze jsou v kulatem, muze z toho i umrit ?
![]()
Btw, potrebuju nutne v akvariu ty bublinky nebo se bez toho obejdou ?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ale tie bublinky
to je vlastne kyslik
a jaksi tie rybky tie bublinky dychaju :)takze neviem ale mozno mas dake almighty rybky co nepotrebuju tie bublinky
ale tak ked im budes pravidelne menit vodu tak v pohode:)
a imho by som im dal vacsiu nadobu a nie 7decak zavaraninovy skus dake akvarium aspon 5-10 litrov
to by dvom rybkam malo stacit 
a imho by som im dal vacsiu nadobu a nie 7decak zavaraninovy skus dake akvarium aspon 5-10 litrov
-
audiotrack
VIP
no zlbaznit sa z toho môzu, to som pocul aj ja... to preto lebo mozu stale chodit dookola a nevedia ze kde je koniec.. nemôzu ist do rohu.. 
supni ich niekam kde je sa zmesti viac vody.. najlepsie do taketj veci ako "akvarium"
ak chces aby ti prezili dlhsiu dobu tak si tam plesni daky filter, pripadne daky ohrievac s teplomerom..
nejaky strk aby mali kam klast "zalezitosti" a mas..
nezaskodi ani prisavnik alebo slimak, len bacha.. ked mas dakeho kanca tak budes mat hned 20 malych slimacikov..
//audiotrack: modra skalica?
supni ich niekam kde je sa zmesti viac vody.. najlepsie do taketj veci ako "akvarium"
ak chces aby ti prezili dlhsiu dobu tak si tam plesni daky filter, pripadne daky ohrievac s teplomerom..
nejaky strk aby mali kam klast "zalezitosti" a mas..
nezaskodi ani prisavnik alebo slimak, len bacha.. ked mas dakeho kanca tak budes mat hned 20 malych slimacikov..
//audiotrack: modra skalica?
-
Jeremy
Medium Professional
no my sme mali roky rybycky... odporucam tiez nejake skryse do toho akvaria a podobne srandicky:)
a imho rybky sa nemozu zblaznit
to by mohli mat aj depky a podobne veci too je zalezitost tych co maj vacsi mozog 
iba sa necitia ako prirodzenom prostredi tak sa nebudu chovat prirodzene
pozadie oporucam tiez do akvarka nejaku tapetu do zadu na zadnu stenu najlepsie nejake vodne srandicky a take veci
a taktiez si daj pozor nech ti nevyskacu von to sa uz parkrat stalo preto odporucam aj daky skleneny vrchank alebo aspon nieco cim to akvarko zakryjes najlepsie sklo, taktiez odporucam svetlo nech maju teplejsiu vodu to im ho bude ohrievat kus
a imho rybky sa nemozu zblaznit
iba sa necitia ako prirodzenom prostredi tak sa nebudu chovat prirodzene
pozadie oporucam tiez do akvarka nejaku tapetu do zadu na zadnu stenu najlepsie nejake vodne srandicky a take veci
a taktiez si daj pozor nech ti nevyskacu von to sa uz parkrat stalo preto odporucam aj daky skleneny vrchank alebo aspon nieco cim to akvarko zakryjes najlepsie sklo, taktiez odporucam svetlo nech maju teplejsiu vodu to im ho bude ohrievat kus
-
Jeremy
Medium Professional
uz sme ti vysvetlovali ze to niesu bublinky ale nieco co okyslicuje tu vodu . plus daky filterhalfend napísal:No svetlo mam... Ja vim ze potrebuju ty serepeticky do akvaria, bublinky, lepsi akvarium, tapetu, rostliny, ozdoby a jine blbosti... Ale chtel jsem to koupit postupne a necekal jsem ze mi to za jeden den zemre