Ryby, rybky :P

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
halfend
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Ryby, rybky :P

Príspevok od používateľa halfend »

Normalne vcera jsem si koupil dve ryby dal jsem je do takove velke sklenky na zavareniny :lol: Nasypal na spodek takove modre kameny a dal zradlo... Dneska ta jedna ryba lita po akvarku jak po hrnku kávy a furt pada dolu a plave na krivo, ted zrovna lezi na spod akvarka a vypada jak mrtva :D Ale ta druha v pohode... Kamos rikal ze se mi muzou zblaznit z toho ze jsou v kulatem, muze z toho i umrit ? :cry: :P Btw, potrebuju nutne v akvariu ty bublinky nebo se bez toho obejdou ? :roll:
Bobr
Guru
Guru

Re: Ryby, rybky :P

Príspevok od používateľa Bobr »

halfend napísal:Normalne vcera jsem si koupil dve ryby dal jsem je do takove velke sklenky na zavareniny :lol: Nasypal na spodek takove modre kameny a dal zradlo... Dneska ta jedna ryba lita po akvarku jak po hrnku kávy a furt pada dolu a plave na krivo, ted zrovna lezi na spod akvarka a vypada jak mrtva :D Ale ta druha v pohode... Kamos rikal ze se mi muzou zblaznit z toho ze jsou v kulatem, muze z toho i umrit ? :cry: :P Btw, potrebuju nutne v akvariu ty bublinky nebo se bez toho obejdou ? :roll:
No pravdepodobne je to s toho ze nemaju tie bublinky :) totiz tie im okyslicuju tu vodu pokial viem, a s tym plavanim dokola som tiez take nieco pocul ale ci to je pravda...skus im tam dat pripadne nejake prekazky... :smt022
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

no neviem ale tie bublinky :D to je vlastne kyslik :) a jaksi tie rybky tie bublinky dychaju :)takze neviem ale mozno mas dake almighty rybky co nepotrebuju tie bublinky :) ale tak ked im budes pravidelne menit vodu tak v pohode:)

a imho by som im dal vacsiu nadobu a nie 7decak zavaraninovy skus dake akvarium aspon 5-10 litrov :) to by dvom rybkam malo stacit :)
halfend
Expert
Expert

To mam len dokial nesezenu neco lepsiho samozrejme :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bublink, bamboocha, fenomenálne bublinky :)
jasné že ich treba, a hodili by sa aj nejaké riasy a tiež by som rád vedel čo sú tvoje modré kamienky či to nieje tá jedovatá látka, neviem ako sa to teraz volá :D

//jj, modrú skalicu som myslel
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no zlbaznit sa z toho môzu, to som pocul aj ja... to preto lebo mozu stale chodit dookola a nevedia ze kde je koniec.. nemôzu ist do rohu.. :D
supni ich niekam kde je sa zmesti viac vody.. najlepsie do taketj veci ako "akvarium" :)
ak chces aby ti prezili dlhsiu dobu tak si tam plesni daky filter, pripadne daky ohrievac s teplomerom..
nejaky strk aby mali kam klast "zalezitosti" a mas.. :lol:
nezaskodi ani prisavnik alebo slimak, len bacha.. ked mas dakeho kanca tak budes mat hned 20 malych slimacikov..

//audiotrack: modra skalica? :lol:
Bobr
Guru
Guru

audiotrack napísal:bublink, bamboocha, fenomenálne bublinky :)
jasné že ich treba, a hodili by sa aj nejaké riasy a tiež by som rád vedel čo sú tvoje modré kamienky či to nieje tá jedovatá látka, neviem ako sa to teraz volá :D
Modre kamienky to je asi modra skalica :aasmile27:
halfend
Expert
Expert

Kua, vy ovada to je kameni na spod do akvaria ze zverimexu, co si myslite ze bych tam jinak sypal ? :lol:

Btw, kolik by mela byt teplota pro akvarijni ryby ? Ja sem tam dal vlaznou vodu a hotovo :P :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no my sme mali roky rybycky... odporucam tiez nejake skryse do toho akvaria a podobne srandicky:)

a imho rybky sa nemozu zblaznit :) to by mohli mat aj depky a podobne veci too je zalezitost tych co maj vacsi mozog :)
iba sa necitia ako prirodzenom prostredi tak sa nebudu chovat prirodzene

pozadie oporucam tiez do akvarka nejaku tapetu do zadu na zadnu stenu najlepsie nejake vodne srandicky a take veci
a taktiez si daj pozor nech ti nevyskacu von to sa uz parkrat stalo preto odporucam aj daky skleneny vrchank alebo aspon nieco cim to akvarko zakryjes najlepsie sklo, taktiez odporucam svetlo nech maju teplejsiu vodu to im ho bude ohrievat kus
halfend
Expert
Expert

No svetlo mam... Ja vim ze potrebuju ty serepeticky do akvaria, bublinky, lepsi akvarium, tapetu, rostliny, ozdoby a jine blbosti... Ale chtel jsem to koupit postupne a necekal jsem ze mi to za jeden den zemre :)
Bobr
Guru
Guru

halfend napísal:Kua, vy ovada to je kameni na spod do akvaria ze zverimexu, co si myslite ze bych tam jinak sypal ? :lol:

Btw, kolik by mela byt teplota pro akvarijni ryby ? Ja sem tam dal vlaznou vodu a hotovo :P :D
Inak potom za tyzden daj vedet ci este su medzi nami tie rybky :aasmile11:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

halfend napísal:No svetlo mam... Ja vim ze potrebuju ty serepeticky do akvaria, bublinky, lepsi akvarium, tapetu, rostliny, ozdoby a jine blbosti... Ale chtel jsem to koupit postupne a necekal jsem ze mi to za jeden den zemre :)
uz sme ti vysvetlovali ze to niesu bublinky ale nieco co okyslicuje tu vodu . plus daky filter :)
halfend
Expert
Expert

Kamos ma rybky v akvariu bez bublinek, ma tam jenom filter a vubec zadnou rostlinu a zijou mu uz dlouho :?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ake velke akvarium ma a ako casto meni vodu?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no a ten filter nemôze bublinkovat? ja som mal rybky v 40l akvariu a mal som tam teplomer a filter.. ziadny pristroj ktory by vydaval bublinky.. a zili stastne az kym nepomreli vo WC myse 8)
halfend
Expert
Expert

Proste normalni akvarium ani male ani velke, ale netusim jak casto jim meni vodu.. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano ja som tiez pocul ze nieje pre rybky najzdravsie byt v okruhlom akvariu, ze im to nejak skodi :?
halfend
Expert
Expert

R.I.P. - Fish called "Ero" :( .... forever in our hearts... :cry:
Prílohy
Rybka Ero... :(
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to rikal vymen im vodu

nech je im zachod lahky
halfend
Expert
Expert

Vymenim vodu, dam tam nejakou optimalni teplotu a doufam ze mi ta druha ryba neudela to same co ta prvni...

Podrobne info podam az uvidim vysledky...
Napísať odpoveď