SRneC napísal:da sa v tom dobre citit ked zo vsetkych stran pocujes kritiku?:)
pozri. na mna pi*uje vela ludi aj min jeden kkt z fora ako vyzeram a zijem dalej pocuvam kritiku z kazdej strany pre moje vlasy. ak sa dokazes preniest cez to takto nie je problem kopec ludi co sa ti ide posmievat a kritizovat je len banda debilov. normalny clovek sa takto nesprava... jasne ku kritike patri aj dobra kritika
Tu v Britanii to robia v kazdom holicstve, je to urobene behom 20 minut.
No na fotke to vidite este dost cervene lebo bola podrazdena koza prvy den.
A niekto si to dava aj na celu hlavu, rozne vzory od vymyslu sveta, alebo niekto len jeden pasik okolo ucha
mne sa tie vselijake vzory vyholene na hlave pacia nepozna niekto stranku kde su nejake galerie s tymito ucesmi..skusal som googlit ale moc mi to neslo
tak to som hladal aj ja,nikde som nenasiel taketo nagelovane vlasy,take dobre,podla ktorych by som si vedel rano naladit vlasy ...aj ja samozrejme dam K+
Ku teme, stranky ziadne nemam, no ja som predvcerom radikalne menil svoj style, z asi 10 cm vlasov som presiel na 12mm, ono zase ziadne booom, ale tak naposledy som mal take kratke asi na prvom stupni ZS. NO a je to v pohode zatial ziadna negativna kritika
vedel by mi niekto poradit nieco na mokry efekt vlasov? bo moje vlasy vyzeraju najlepsie, ked su vlhke (cerstvo po tom ako vyjdem z vane). a gel sa mi az tak nehodi, lebo lepi vlasy
Mek napísal:vedel by mi niekto poradit nieco na mokry efekt vlasov? bo moje vlasy vyzeraju najlepsie, ked su vlhke (cerstvo po tom ako vyjdem z vane). a gel sa mi az tak nehodi, lebo lepi vlasy
Mek napísal:vedel by mi niekto poradit nieco na mokry efekt vlasov? bo moje vlasy vyzeraju najlepsie, ked su vlhke (cerstvo po tom ako vyjdem z vane). a gel sa mi az tak nehodi, lebo lepi vlasy
je aj nieco klasicke,vola sa to EASY HAIR,je v tom aj mokry efekt,a tento gel dostanes uz za 30sk,ja ho osobne nepouzivam xD