Zaloha komplet windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Zaloha komplet windows

Príspevok od používateľa marat01 »

Caute,

viete mi niekto poradit nejaku aplikaciu, ktora mi urobi zalohu komplet nainstal windowsu a vsetkych nainstalovanych aplikacii a nastaveni? Potrebujem to ked budem preisntal Winwdows, aby som nemusel instalovat vsetky aplikacie, len obnovim windows z image-u.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

acronis trueimage, norton ghost
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mmm otazne je ci to ides robit tak z preinstalovat system a hned nahodis hento?Mmm lebo ked si spravis zalohu priklad dneska a opol roka ides reinstalnut system tak budes mat polroka stare vsetko...Nebolo by jednoduhsie nainstalovat windows a a potom tie aplikacie????hej mas pravdu je to zdlhave ale budes mat nove verzie..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nieje odveci si spravit image systemu cerstveho s vsetkymi aplikaciami co potrebujes a potom aj tak kolkokrat instalujem z disku len a netaham nove verzie a ono to nastve furt sa s tym pol dna babrat.. to je to... ale inak norton ghost je celkom fajn.. a este jeden programek mi kamos spominal ze je super ale nepamatam nazov
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

ja som cerstvo nainstaloval Windows a chcem si urobit image aby som nemusel cely den instalovat, ale vytiahol vsetko zo zalohy. Vdaka za radu, stiahnem toho norton ghost-a :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som to raz skusal cez acronis-a, vypalil som DVD, ale ked som to nasledne skusil obnovit z toho DVD, tak mi hodilo nejaky error (nie hw, ale sw problem, nieco s tou zalohou - pritom pri zalohovani mi vsetko vpohodicke prebehlo, bez problemu, bez problemu napalilo... tak som sa na to vykaslal /maturoval som s tym dost dlho a ajtak ziaden vysledok../ a dalej ficim tak, ze vsetko po jednom :D )
no mozno este niekedy skusim nortona, az na to budem mat naladu :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

smejo
si zalohoval komplet WINDOWS ?
a potom si ho obnovoval z particie kde mas windows a tam si chcel tu zalohu aj nahodit ?
ak hej tak si mal ist z inej particie.. z ineho op. systemu.. alebo si urobit acronis cez boot.. nabootovat ho.. a potom si tak obnovit system... :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

bootoval som to, pri nacitavani tej zalohy sa vyskytla nejaka chyba (uz sa presne nepamatam, co konkretne, ale asi poskodeny subor alebo nieco take)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

smejo napísal:bootoval som to, pri nacitavani tej zalohy sa vyskytla nejaka chyba (uz sa presne nepamatam, co konkretne, ale asi poskodeny subor alebo nieco take)
tak si ho cez acronis prekontroluj
Napísať odpoveď